Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Budapest és Varsó megerősítést kapott az Európai Bizottságtól!

Amennyiben az Orbán-vezette kormány valamelyest is ad még az Európai Bizottság ajánlásaira, úgy jó hírt kapott Karácsony Gergely és Rafal Trzaskowski, Budapest és Varsó polgármestere - tudatta a hírt a magyar főpolgármester közösségi oldalán.

Diplomáciai képzés indul a külpiacra lépő vállalkozásoknak

Vadonatúj képzéssel rukkolt elő néhány hete a Magyar Diplomáciai Akadémia, új perspektívát nyitott a külpiacra lépő vállalkozásoknak.

Így ellenőrzik az előválasztáson induló képviselőjelölteket

Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettese a Klikktv-ben elmondta: „nálunk a hat párt közös, konszenzusos megegyezésével születnek a döntések, nem pedig diktatórikus alapon, ahol Orbán Viktor felkel, mond valamit és onnantól kezdve, mindenkinek ugyanazt kell mondania. A konszenzus sok munkával jár,…

Ötből négy fa beteg: nagy bajban az európai erdő

Csak minden 5. fa nevezhető egészségesnek Németországban, s hazánkban is erőteljes programok indultak.

Csípős, napos idővel indul a hétvége

A hazánk felett átvonuló hidegfront mögött szárazabb, mintegy 10 fokkal hidegebb levegő érkezett  fölénk, emiatt az enyhe tavaszi időnek egyelőre vége – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből

TÖRÖLNI Elmaradt mérkőzés pótlásával indul a KARC idénye

Baon
-
 Ma 08:43Sport

Hétvégén az őszi fordulóból elhalasztott mérkőzést pótol a Kecskeméti Atlétika és Rugby Club csapata, ezzel megkezdve a 2021-es szezont.

Újabb per indul John McAfee ellen

Új beszédtémája lesz mindenki kedvenc kriptopénzes trolljának, ha Elon Muskot nem számítjuk. John McAfee ellen eljárást indított az amerikai igazságügyi minisztérium (DOJ).

Frutti és Veggi kalandjai Európai Friss Csapat néven folytatódnak

Idén újabb hároméves periódusát kezdi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) francia- belga szakmai szervezetekkel együttműködésben megvalósuló, zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő uniós kampánya A Frutti és Veggi kalandjai Európai Friss Csapat néven folytatódnak bejegyzés először Szeretem a mezőgazdaságot-én…

Európai Néppárt: mi lesz a Fidesz kilépése után?

Távozott az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójából Magyarország kormánypártja, a Fidesz. De mikor is robbant ki az ellentét, amely elvezetett idáig? Mivel Orbán Viktor miniszterelnök és pártja már régóta szemben állt az EP vezető konzervatív frakciójával, nehéz pontos választ adni.

Csípős, napos idővel indul a hétvége

A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 4 és 8 fok között változik.

Online logopédiai tanácsadás indul

Március 6-tól egy hétig online logopédiai tanácsadást nyújt a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat a logopédia európai napja alkalmából.

Így oltakoznak az európai királyi házak

Index
-
 Ma 05:56Külföld

Több koronás fő már be van oltva, de vannak, akik kivárják a sorukat.

Idén indul a Rigitrac Ske40 Electric gyártása

A svájci fejlesztésű Rigitrac szériagyártásban már az Ske-40 Electric típusjelzést viseli majd.

Kivirágzott az Európai Év Fája 2019-es nyertese Pécsen

Berek
-
 Ma 05:00Életmód

2010 óta négyszer nyerte el az Európai Év Fája címet a több mint 135 éves Havi-hegyi mandulafa. Pécsen,