Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Indul a Valorant Champions Tour 2021, jön az első Challengers esemény

Esport 1
-
 Ma 11:16Gaming

A játék hivatalos, egész évre szóló versenyszezonja hamarosan kezdetét veszi, de még nem késő nevezni az első megmérettetésre.

Ilyen gumikkal soha ne indulj útnak!

Reméljük, hogy a sofőrnek és utasainak nem esett baja, amikor fejre álltak az autóval, de egy atyai nyaklevest megérdemelne, aki ilyen gumikkal útnak indul.

Újabb csoportos kereset indult az Apple ellen az iPhone-lassítás miatt

IT café
-
 Ma 11:06Infotech

Ezúttal Olaszországban nyújtottak be egy csoportos keresetet az Apple ellen, 60 millió eurót követelnek az iPhone 6 szériás mobilok tulajdonosai számára.

Online workshop: Az Európai zöld megállapodás (Green Deal) és vállalkozásfejlesztés

Az “Európai zöld megállapodás (Green Deal) és vállalkozásfejlesztés: az európai piacban rejlő lehetőségek” témájú online workshop második alkalmára szóló regisztrációs lehetőség.

Európai felhőt épít két francia cég

IT café
-
 Ma 10:49Infotech

A nagy amerikai szolgáltatók hiába fogadkoznak, az európaiak bizalmát mégsem sikerül teljes mértékben elnyerniük.

A juniorok között indulnak a gödöllői sportlövők az Európa-bajnokságon

Mészáros Eszter és Klenczner Márton egyaránt éremeséllyel állhat lőállásba a május végén-június elején, Eszéken esedékes kontinensviadalon

Lázár János: Azt tervezem, hogy 2022-ben egyéniben indulok a Hódmezővásárhely-Makó választókerületben.

Lázár János egy hosszú interjút adott a 24.hu-nak. Ebben beszélt jövőbeli terveiről is, és a közélettel kapcsolatos véleményéről is, több témakörben.

Itt a bejelentés: Balázs Péter nyárig lesz a szolnoki színház igazgatója, nem indul újra

Balázs Péter 14 évig vezette a vidéki teátrumot. Mint mondta, még fél évig, június 30-áig dolgozni fog, addig tart a megbízatása.

Lerántották az európai tőzsdéket

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos bizonytalanságok közepette csökkenéssel nyitottak a főbb nyugat-európai részvénypiacok szerdán - írja az MTI.

Atlétika: Krizsán Xénia két számban indul a Budapest-bajnokságon

NSO
-
 Ma 09:51Sport

Két számban indul a hétvégi Budapest-bajnokságon Krizsán Xénia, aki szerint még soha nem sikerült ilyen jól a téli felkészülése.

Másfél év kell az Európai vállalatoknak a visszaálláshoz

A digitális és a fenntarthatósági átállást sürgető európai vállalatok rövidebb időn belül, megerősödve hagyják maguk mögött a Covid19 okozta válságot az Accenture új kutatása szerint. 

Tőzsde – Csökkenéssel nyitottak a főbb európai piacok

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos bizonytalanságok közepette csökkenéssel nyitottak a főbb nyugat-európai részvénypiacok szerdán. A londoni tőzsde fő mutatója, az FTSE-100 index 0,46 százalékos, a frankfurti DAX-index 0,16 százalékos, a párizsi CAC-40 0,11 százalékos, a milánói Ftse MIB 0,14 százalékos, a madridi Ibex 35 index pedig…

Szerződést akar szegni az AstraZeneca, az Európai Bizottság kiakadt

A brit–svéd vállalat pénteken jelentette be, hogy gyártási gondok miatt hatvan százalékkal csökkenti a leszállított vakcina mennyiségét.

Nagy pusztítást okozott a járvány: másfél év kell az európai vállalatoknak a visszaálláshoz

A digitális és a fenntarthatósági átállást sürgető európai vállalatok rövidebb időn belül, megerősödve hagyják maguk mögött a Covid19 okozta válságot az Accenture új kutatása szerint. A „Duplázás Európában: a versenyképességet erősítő kettős stratégia” (The European Double Up: A twin strategy that will strengthen competitiveness) címmel, a…

Az AstraZeneca vezérigazgatója szerint nem veszik el az európaiaktól az oltóanyagot

Pascal Soriot, az AstraZeneca társaság vezérigazgatója kedden kijelentette, hogy a vállalat nem adja el az Európai Unió által megrendelt vakcinákat azért, hogy plusz nyereségre tegyen szert. Soriot ezzel az EU vezetőinek a vakcinaellátás késése miatti dühére reagált.   A brit–svéd gyógyszergyár múlt héten tájékoztatott arról, hogy a csökkentett ter