Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Komoly csapadékra továbbra sem kell számítani

Elvétve szitálás, hószállingózás előfordulhat, a borús idő mellé maximum 5 fok jár.

Komoly csapadékra továbbra sem kell számítani

Elvétve szitálás, hószállingózás előfordulhat, a borús idő mellé maximum 5 fok jár.

Komoly csapadékra továbbra sem kell számítani

Elvétve szitálás, hószállingózás előfordulhat, a borús idő mellé maximum 5 fok jár.

„Az eurózónát meg kell reformálni”

Három kihívásra kell felkészülni, ez a geopolitika, az új technológiák megjelenése, valamint a pénzügyek, ezek kötődnek a klímaváltozáshoz – mondta Matolcsy György

Nyugdíjak - vissza kell fizetni bizonyos esetekben - de mikor?

ProfitLine
-
  Ma 04:01 Gazdaság

1997. évi Lxxxi. törvény, mely a nyugdíjakat szabályozza előírja azt is, hogy melyek azok az esetek, amikor a nyugdíjat köteles visszafizetni valaki. Visszafizetési és megtérítési kötelezettség nyugdíjak esetén.

Ennyi vizet kellene innod egy nap

Well and Fit
-
  Ma 03:33 Egészség

Vajon három liter elég, vagy többet kellene innunk egy nap? Eddig soha nem kaptunk egyértelmű választ rá, a legújabb kutatás viszont eloszlatja a vízfogyasztás körüli kételyeket.

Idéntől csak hibridet gyárt az EU-s piacra a Suzuki Esztergomban

A Magyar Suzuki Zrt. 2020-tól kizárólag hibrid meghajtású gépkocsikat gyárt Esztergomban az uniós piacokra, a járművek január végétől jelennek meg az EU-s és a hazai értékesítési hálózatban – közölte a társaság hétfőn az MTI-vel. Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető tájékoztatása szerint a vállalat több millió euró értékű…

Hogyan kell napelemes rendszert egyszerűen engedélyeztetni?

Jelen cikkünkben erre a kérdésre adjuk meg a részletes választ, hogy segítsük a potenciális ügyfelek döntéshozatalát és felkészültségét a lebonyolítási procedúrával kapcsolatban.

Donald Trump: Az alkotmány elleni támadás a demokraták vádeljárása

Az elnök és jogászai 111 oldalas beadványban utasítják vissza a vádakat.

Több párt is követheti a Fideszt, ha távozik az Európai Néppártból

Gondola
-
  Tegnap 22:45 Belföld

Egy centiméterre volt a Fidesz attól, hogy kilépjen az Európai Néppártból – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken, miután előző nap az Európai Parlament a néppárti képviselők szavazatainak segítségével a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről szóló határozatot fogadott el.

ÉVOSZ: idén a lakásépítési ágazatot kell helyzetbe hozni

Idén a lakásépítési ágazatot kell helyzetbe hozni, amelyhez segítséget nyújthat az állam, akár azzal, hogy a 2020-ra tervezett, építőipari cégek ...

Hidvéghi: Meg kell különböztetni a menekülteket a gazdasági migránsoktól

HírTV
-
  Tegnap 22:09 Vélemény

Az európai parlamenti képviselő a Hírt Tv-nek adott interjúban elmondta: határozottabb európai fellépésre van szükség, hogy hatékonyabban működjön a határvádelem és minden Európába belépőt regisztrálni kell.

Kézilabda-Eb: „Szerénynek kell maradni”

HVG
-
  Tegnap 22:03 Sport

A jobbátlövő Balogh Zsolt szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjainak továbbra is szerénynek kell maradniuk az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, mert csak akkor lehetnek sikeresek a következő meccseken is.

Igazat adott az Emberi Jogok Európai Bírósága a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak

Blikk
-
  Tegnap 21:29 Belföld

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) javára döntött jogerős, másodfokú ítéletében a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfőn a párt „Szavazz érvénytelenül!” mobilalkalmazása ügyében, amely miatt a testület elsőfokú ítélete szerint jogsértő módon szabtak ki pénzbírságot a magyar hatóságok.

Kedden kezdődik az amerikai szenátusban a Trump elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás tárgyalása

ATV
-
  Tegnap 21:21 Külföld

Kedden kezdődik a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) második szakasza, a szenátusi tárgyalás.