Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 474 hír

Jelentősen csökkent a Tesla Model 3 európai ára

HVG
-
 Ma 07:59Autó-motor

Az amerikai villanyautó ára Franciaországban csökkent a legnagyobb mértékben.

Oltási könyvek, sötétvörös zónák jöhetnek az Európai Unióban

Az Európai Unió tagállamainak vezetői videókonferencia keretében tartott tanácskozásukon egyetértettek a koronavírus-járvány megállítását célzó korlátozó intézkedések fenntartásában és szükség esetén szigorításukban is a vírusmutációk terjedésének megállítása érdekében – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke.

Az Európai Unió gondolkodik a nem alapvető fontosságú utazások korlátozásán

Nemsokára elengedő mennyiségű vakcina érkezik a tagországokba ahhoz, hogy az emberek 70 százalékát védetté tegye.

Az Európai Tanács elnöke kijelentette: fenn kell tartani a korlátozásokat

Az Európai Unió tagállamainak vezetői videókonferencia keretében tartott tanácskozásukon egyetértettek a koronavírus-járvány megállítását célzó korlátozó intézkedések fenntartásában – szükség esetén pedig a szigorításukban – a vírusmutációk terjedésének megállítása érdekében – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az…

Vészharangot is kongattak az Európai Tanács ülésén

A vakcinaútlevél ügyében az egyezség még távolinak tűnik, a határok lezárásának mértéke ügyében sincs teljes egyetértés a tagországok között - derült ki az Európai Tanács informális ülése utáni sajtótájékoztatón.

Megmentették a kihalástól az európai bölényt

SzaM
-
 Ma 06:36Állatvilág

Csodálatos hírek érkeztek a kihívásokkal teli és zűrzavaros év közepette: az európai bölényeket az Európában folyó természetvédelmi munkák révén már nem tekinthetjük többé veszélyeztetett fajnak. A Megmentették a kihalástól az európai bölényt bejegyzés először Szeretem a mezőgazdaságot-én jelent meg.

Németország támogatja a Szputnyik V európai engedélyeztetését

Németország támogatást biztosít Oroszországnak a SARS-CoV-2 ellen Oroszországban kifejlesztett Szputnyik V oltás EU-s engedélyeztetéséhez, mondta Angela Merkel német kancellár Berlinben.

Az Európai Bizottság szerint pár hónapon belül több vakcina lesz, mint amennyit az unió fel tud használni

Ursula von der Leyen elnök szerint a BioNTech és a Moderna beérkező vakcináival az uniós lakosság több mint 85 százalékát be tudják oltani. Nehéz feladat, de megugorható, hogy nyárra ebből meglegyen a lakosság 70 százaléka, ehhez közösen kell dolgozni.

Az Európai Beruházási Bank elnökével tárgyalt Karácsony Gergely

ATV
-
 Tegnap 21:58Belföld

Budapest közlekedési infrastruktúrájának fejlesztésén dolgozik a főváros.

Eu-csúcs - Megkezdődött a tagállami vezetők a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálásáról szóló …

A tanácskozáson többek között szó esik az Európai Bizottság által lekötött oltóanyagok széles körű bevezetéséről, valamint a vírus terjedésének visszaszorítását célzó eszközök alkalmazásáról.     Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: egyre több uniós tagország panaszkodik az oltóanyag-ellátás…

EU-csúcs - Megkezdődött a tagállami vezetők a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálásáról szóló …

EU-csúcs - Megkezdődött a tagállami vezetők a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálásáról szóló tanácskozása  

Az Ep európai alapjoggá tenné a megfelelő lakhatást

Az Európai Parlament európai alapjoggá tenné a megfelelő lakhatást, annak költségeit pedig a törvény erejével korlátoznák; emellett uniós célként határoznák meg a hajléktalanság felszámolását 2030-ra minden tagállamban.