Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 326 hír

A közös európai vakcinaútlevél elfogadásán dolgozik a soros portugál EB-elnökség

António Costa, Portugália miniszterelnöke reményei szerint már nyártól használatba kerül a vakcinaútlevél, amivel utazhatnak azok az emberek, akik bizonyítani tudják, hogy be vannak oltva. 

Szijjártó: Magyarország érdeke a Nyugat-Balkán európai integrációja

888.hu
-
 Ma 15:50Vélemény

Ha a Nyugat-Balkán gyenge, az ott feltorlódott illegális migránsok gyorsan Magyarország déli határára érnek, ezért fontos a régió megerősítése és integrációja a biztonság szempontjából is – fejtette ki a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Hamarosan épülhet a harmadik sztráda Erdély felé

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára, jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Szatmárnémetiben pénteken.

Tovább izmozik, és perre menne a Fidesz az Európai Néppárttal

Épp a volt magyar igazságügyi miniszter kéri számon a jogállamiságot a mérsékelt jobboldali pártcsaládon.

Az Európai Bizottság szerint júliusra jöhet össze a nyájimmunitás az EU-ban

2021 júniusáig 600 millió vakcinát osztanának ki a tagállamok között.

Fél évvel kullog Nagy-Britannia mögött az Európai Unió

Fél évvel később kötött szerződést Brüsszel az AstraZeneca gyógyszergyártóval, mint a britek.

Az Európai Bizottság alelnöke beavatkozna a magyar politikába?

Kovács Zoltán államtitkár tette fel a kérdést Vera Jourová botrányos kijelentésével kapcsolatban.

Hamarosan épülhet a harmadik sztráda Erdély felé

Az elmúlt évtizedben már két négysávos út épült meg Erdély felé. Az M43 az M5-ből leágazva vezet Szeged érintésével Arad irányába.

Megéri-e kizárólag klímaberendezéssel fűteni a lakásunkat?

Duol
-
 Ma 14:00Megyei

A társasházakban működő távhőszolgáltatás karbantartása miatt előfordulhat az, hogy téli időszakban nem tudják felfűteni ezeket a lakásokat, és langyosak, hidegek a radiátorok. Ez érzékenyen érinti azokat a családokat, akik ott élnek. Ilyenkor sok esetben kiegészítő fűtést kell alkalmazni.

Trócsányi László beperelné az Európai Néppártot

A Politico arról ír: a Fidesz-KDNP EP-képviselője kilátásba helyezte, hogy ha elfogadják az Európai Néppárt új működési szabályzatát, ami alapján egy párt valamelyik tagjának felfüggesztése automatikusan érvényes lenne az adott párt EP-ben lévő képviselőire is, a döntést megtámadnák az Európai Bíróságon ugyanis szerinte ez nem tisztelné a…

Szijjártó: Magyarország érdeke a Nyugat-Balkán európai integrációja

Magyarország érdeke, hogy a Nyugat-Balkánon béke és stabilitás legyen, erre pedig a legkézenfekvőbb garanciát az európai integráció jelenti - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.