Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tarthatatlan vízprobléma Tusnádfürdőn, jelentős kár érte a várost

Székelyhon
-
  Ma 17:12 Határtalan

Nemcsak a medvék, hanem a városba érkező ivóvíz-szállítóvezeték állapota is komoly problémák elé állítja időnként Tusnádfürdő lakóit és vendégeit. A város most a minőségileg nem megfelelő csövek gyártóját hívja perbe, ugyanakkor egy közelebbi kutat is megpróbálnak beüzemelni.

Már a legoptimistább Wall Street-i veterán is túlértékeltnek tartja a részvénypiacokat

Portfolio
-
  Ma 17:00 Gazdaság

Barry Bannister, a Stifel intézményi tőkestratégiai vezetője épp az előtt jósolta meg, hogy a tőzsdék agresszívan visszapattannak, hogy az S&P 500 elérte volt a március 23-i mélypontját. A Wall Street-i veterán azonban pénteken arról számolt, a piacok túl magasra emelkedtek, fűtve a likviditás növekedésétől, és az alacsony reálhozamoktól,…

Kettős állampolgárság: az Mkp célja napirenden tartani a témát a megfelelő megoldásig

A Magyar Közösség Pártja szlovák kormánykoalíciós képviselőkkel együttműködve bekapcsolódik az állampolgársági törvény tárcaközi egyeztetésen lévő módosítási lehetőségébe.

Zentét szenteltvíz alá tartották

Borsodihír
-
  Ma 16:39 Bulvár

A kisfiú fejlesztése jól halad.

Voltak már kötözni való bolondok, és a világ bölcsei is, hol tart most a svédek járvány elleni védekezése?

Magyar Hang
-
  Ma 16:30 Külföld

Svédország a járvány kezdete óta különutas stratégiát folytat, mára azonban már nem lógnak ki annyira a sorból. A gazdaság talán nyert valamit a nyitottsággal, de nagyon sokan belehaltak a fertőzésbe.

Szoros meccsel mutatkozhat be a felcsúti focicsapat Európában

Hétfőn kisorolsolták az Európa-liga párharcait, ahol három érdekelt csapat is volt: a Honvéd, a MOL Fehérvár, valamint a Puskás Akadémia.

A cél: napirenden tartani az állampolgársági törvény ügyét a megfelelő megoldásig!

A Magyar Közösség Pártja szlovák kormánykoalíciós képviselőkkel együttműködve bekapcsolódik az állampolgársági törvény tárcaközi egyeztetésen lévő módosítási lehetőségébe. A jelenlegi, belügyminisztériumi törvénymódosítási előterjesztés a kormányprogramban foglaltak szellemében fogalmazódott meg, ami csupán kis előrelépést…

Antonio Banderas abszurdnak tartja, hogy szexszimbólumnak bélyegezték

A talán legsikeresebb hollywoodi karriert befutó spanyol filmszínész, Antonio Banderas augusztus 10-én ünnepli hatvanadik születésnapját. 

Meddig tart a COVID-19 elleni immunitás? Ne aggódjon!

WebBeteg
-
  Ma 15:35 Egészség

Az antitestek számának esése nem feltétlenül arra utal, hogy immunrendszerünk gyengébbé vált a koronavírussal szemben, de azt sem jelenti, hogy nem lehet hatékony vakcinát kifejleszteni - üzenik szakértők az elbizonytalanodó lakosságnak.

Marvel's Avengers: Nem csak a PS-esek kapnak extra tartalmakat

Kérdés, hogy ez megnyugtatólag hat-e a felpaprikázott rajongókra. Komolyabb felháborodást keltett a hír, hogy a közkedvelt Pókember csak és kizárólag PlayStation-konzolokon lesz nyüstölhető a játékban, erre a Square Enix bejelentette, hogy máshol is számíthatunk exkluzív cuccokra.

Mini könyvvásárt tartanak a marosvásárhelyi Bernády Házban

Székelyhon
-
  Ma 15:18 Határtalan

A Bernády György Közművelődési Alapítvány marosvásárhelyi udvarán egynapos könyvvásárt tartanak csütörtökön. A terv szerint az udvarban a fal mellett helyezik el az asztalokat.

Közgyűlést tart a Gloster

Portfolio
-
  Ma 15:07 Gazdaság

Augusztus legvégén kerül sor a Gloster közgyűlésére, ahol többek között alaptőke-emelésről, munkavállalói résztulajdonosi program bevezetéséről, valamint igazgatósági-, és felügyelőbizottsági tagok megválasztásáról is döntenek majd.

A kerékpár kötelező tartozékai, melyek nélkül megbüntethet a rendőr

Femina
-
  Ma 14:56 Utazás

Ezeket a kiegészítőket ellenőrizd, mielőtt nyeregbe pattannál!

Kásler figyelmeztetett: nem tartjuk a távolságot, nem viseljük a maszkot

A szennyvízből szerzett adatok azt mutatják, Magyarországon növekedésnek indulhat a koronavírus-fertőzöttek száma. Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter videóüzenetében azt mondta, ezek a hírek óvatosságra intenek minket, és arra hívják fel a figyelmet, hogy „a nyári szünidő alatt a jól megérdemelt pihenésünket töltve veszítettünk a…