Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

The Spectator: Orbán és Macron lehet Európa új „hatalmi párosa”

„Emmanuel Macron új szövetségesre talált, aki sokkal befolyásosabb, mint amennyire azt az emberek hiszik: Orbán Viktorra” – írja Friderik Erixon svéd közgazdász a The Spectatorban, hozzátéve: Európa régi liberális elképzelésének már nincs sok követője

Növeli európai vakcinagyártó kapacitását a Pfizer/BioNTech, de jövő héten átmenetileg kevesebb dózist szállítanak

A gyártókapacitás növelése érdekében a Pfizer és a BioNTech módosította a gyártási folyamatot, ezért a jövő héten ideiglenesen csökken a belgiumi gyártóhelyről szállított dózisok mennyisége - közölte a vakcinagyártó.

A migránsokért aggódik ismét az Európai Unió

A migránsok helyzete egyre romlik Bosznia-Hercegovinában, és amennyiben a kormány nem tesz semmit a helyzetük javításra, az veszélyeztetheti az ország európai uniós csatlakozási törekvéseit – jelentette ki az EU kül- és biztonságpolitikai szolgálatának szóvivője a testület pénteki sajtótájékoztatóján.

Víruskörkép Európából - Vesztegzár Portugáliában, kijárási tilalom Franciaországban

hirado.hu
-
 Tegnap 21:24Külföld

Van olyan római kórház, ahol az alkalmazottak több, mint 90 százaléka beoltatta magát.

Fennakadások lehetnek a Pfizer-vakcina európai szállításában

Több ország tiltakozott Ursula von der Leyennél. Menzer Tamás megismételte, hogy kínai és orosz gyártókkal is együttműködünk.

Az Európai Bizottság nem tárgyal a kínai vakcináról

Stefan De Keersmaecker kiemelte: uniós engedély nélküli oltóanyag forgalomba hozataláért az azt alkalmazó tagállam viseli a felelősséget.

Uniós szóvivő: az Európai Bizottság nincs kapcsolatban a kínai oltóanyag-fejlesztővel

Az Európai Unió oltási stratégiáját a minőségi vakcinák beszerzésére helyezezi.

Mozgalmas napot zártak az európai tőzsdék

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek pénteken, mivel a gazdasági fellendülést övező aggodalmak háttérbe szorították a Joe Biden megválasztott amerikai elnök gazdaságösztönző csomagtervéhez főzött reményeket. A londoni FTSE 100 index 0,97 százalékos, a frankfurti DAX-index 1,44 százalékos, a párizsi CAC-40…

Nem győzi a gyártást a Pfizer, átmenetileg korlátozzák az európai vakcinaszállítást

A korlátozás minden európai országot érint, viszont azt ígérik, hogy a szükséges bővítés után jóval több oltóanyag készülhet.

Átmenetileg csökkenti az európai vakcinaszállítmányait a Pfizer

Az amerikai cég és a Norvég Közegészségügyi Intézet pénteken jelentették be, hogy a Pfizer átmenetileg kevesebb vakcinát szállít Európába.

Koronavírus: megszólalt az Európai Bizottság a kínai oltóanyaggal kapcsolatban

Az Európai Bizottságnak nincs tudomása arról, bármiféle kapcsolat lenne az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) és a koronavírus elleni vakcina kínai fejlesztője között, továbbá az Európai Bizottság sem áll kapcsolatban a kínai oltóanyag-fejlesztővel - közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője pénteken az MTI szerint.

„Mindenki úgy szép, ahogy van” – Példát mutatnak a természetességükkel: ezek a magyar sztárok bátran vállalják a sz…

Blikk
-
 Tegnap 20:01Bulvár

Az ismert hölgyek szerint a lájkvadászat helyett inkább el kell fogadni a külsőnket.

Mínuszban zártak az európai piacok

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek pénteken, mivel a gazdasági fellendülést övező aggodalmak háttérbe szorították a Joe Biden megválasztott amerikai elnök gazdaságösztönző csomagtervéhez főzött reményeket.

Átmeneti fennakadás miatt kevesebb oltóanyagot szállít Európába a Pfizer

Az amerikai vakcinagyártó a gyártósorainak fejlesztése miatt marad el az elvárt szállítmány-mennyiségtől.

A home office helyzete 2020-ban Európában

Filter
-
 Tegnap 19:38Színes

Amennyiben össze szeretnénk foglalni a 2020-as évet évet egyetlen szóban, a legtöbb ember biztosan a “koronavírus” a “pandémia” vagy a “világjárvány” szavakat használná.