Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

4 nap alatt 4 kilót fogyott a színésznő a Macskák forgatásán

BorsOnline
-
  Ma 16:30 Bulvár

Durva részletet árult el a Macskák című musical filmváltozata kapcsán az egyik szí

Az Európai Bizottság 2019-2030. közötti időszakra vonatkozó kiskérődző ágazati előrejelzése

Agrotrend
-
  Ma 16:05 Állatvilág

Az Európai Bizottság elkészítette az egyes mezőgazdasági ágazatok 2019-2030. közötti időszakra vonatkozó ágazati előrejelzéseit.

Erősödik a migrációs nyomás a balkáni útvonalon

Erősödik a migrációs nyomás a balkáni útvonalon, amit az is mutat, hogy az idén már most kétszer annyi illegális bevándorló érkezett Magyarországra, mint tavaly egész évben – mondta Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője vasárnap az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

Útelágazásnál Európa - Orbánék több szék között a pad alá eshetnek?

Napi
-
  Ma 15:02 Külföld

Miközben az Európai Unió útelágazáshoz érkezett, amely vagy a mélyebb, egyben rugalmasabb integráció és az erőteljesebb európai hatalmi politika, vagy a szétzilálódás, az integráció formálissá válása felé vezet, a jelenlegi magyar vezetés a geopolitikai pragmatizmus jegyében saját játszmáját játssza.

Magyarországon volt Európa legnagyobb bulinegyede: Kis Konstantinápoly

Promotions
-
  Ma 14:14 Bulvár

A Duna mentén terült el a gigászi látványosság.

Közösen díszítették fel a Törekvés játszótér karácsonyfáját

Hiros
-
  Ma 14:11 Kultúra

Vasárnap délelőtt a Törekvés és Kossuth lakótelepen, illetve a környékben lakók a közelgő ünnep jegyében közösen karácsonyfát állítottak a Törekvés játszótéren.

Magyar cégek hódíthatják meg az egyik legnagyobb európai szakkiállítást, a Fruit Logistica expót!

TechWorld
-
  Ma 14:08 Infotech

S A számos érdekes technológiai újdonságot is tartogató Fruit Logistica kiállításon 2020-ban is jó pár magyar vállalattal találkozhatnak az érdeklődők. Mi is megírtuk korábban, hogy 2020. február 5. és 8. között rendezik meg a zöldség- és gyümölcstermesztési szektor egyik legnagyobb éves seregszemléjét, ahol rengeteg innovatív technológia és…

Európában debütál a Toyota Supra GT4

A Toyota is látja az üzletet az ügyfélcsapatok kiszolgálásában, így a Suprából elkészítették a GT4-es változatot, amely jövőre már versenyezni is fog.

A miskolci nyerheti meg Európa legszebb fényvillamosának versenyét

Eddig több mint a szavazatok felét szerezte meg a borsodi villamos.

A PSG-ből igazol Európa-bajnok kapust a Telekom Veszprém

A 202 centi magas Rodrigo Corrales védett már a Barcelonában és a Wisla Plockban is.

Európa-bajnok kapust igazolt le a Telekom Veszprém

Veszprémbe igazolt Rodrigo Corrales - közölte a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata vasárnap az MTI-vel. A klub három további játékosával is szerződést hosszabbított.

Az Orbán-kormány a sportakadémiákat nyomatja

Ha a sportról van szó, elég gyorsan őrölnek a minisztériumi malmok, hiszen alig egy hónap alatt összeállt az állami sportakadémiák működési keretrendszere - derült ki a rendeletből. Körvonalazódik a kormány elképzelése a hazai minőségi utánpótlás-neveléssel kapcsolatban.

A legfontosabb hírek az európai szabályozásról, a Libráról és a kínai bányászatról

Megint összefoglaljuk a nagyvilág felől érkező legfontosabb híreket: Kínai szorítása nem enged Egy új kutatás szerint a Bitcoin hálózat hashrate-ének 65%-a egyenesen Kínából jön. Vagyis a távol-keleti ország eléggé dominálja az egész bányászatot: itt összpontosul a hardvergyártás, a bányászcégek itt…

Orbán Balázs: Közép-Európa nélkül nem lehet európai döntést hozni

HírTV
-
  Ma 12:09 Vélemény

Az uniós csatlakozás óta először sikerült bizonyítani, hogy Európa jövőjével kapcsolatos kérdésekben Közép-Európa nélkül nem lehet döntést hozni - jelentette ki az évet értékelve Orbán Balázs "A Nyolcas" című műsorunkban.

Ellentétek vonzásában – Összecsapnak a különféle Európa-fogalmak

vasárnap.hu
-
  Ma 12:05 Vélemény

Fogalmi dilemmák. Csejtei professzor abból indul ki, hogy Európát azért is nehéz fogalmilag meghatározni, mert még nincs kész, jelenleg is...