Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb 19 milliárd megy a tömeges bevándorlás kezelésére

A koronavírus-járvány mellett más veszélyekről sem feledkezik meg a kormány. 

Koronavírus: ekkora lesz az európai mentőcsomag

Jelentős, 500 milliárd euró összegű gazdasági mentőcsomagról állapodtak meg az euróövezethez tartozó uniós tagállamok pénzügyminiszterei a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság enyhítésére csütörtök késő este az MTI szerint.

A legfrissebb tudományos számítások szerint ennyi halott várható az európai országokban a koronavírus miatt – És ek…

A kutatást az Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) végezte, amely a Seattle államban lévő washingtoni egyetem kutatóintézete, és ami az egész világot érintő egészségügyi mérési adatokkal foglalkozik. Érdemes lehet tehát odafigyelni rájuk, de azért fontos hangsúlyozni: bármilyen változás esetén a valóság jelentősen eltérhet a…

A járvány egész Európában átírja a húsvétot, világszerte másfél millió fertőzött van

Meghaladta világszerte a másfél milliót csütörtök estére az új koronavírus által igazoltan fertőzöttek száma, a haláleseteké pedig a 90 ezret - olvasható a Johns Hopkins marylandi egyetem összesítésében. A SARS-CoV-2 vírus okozta betegségből összesen több mint 340 ezren gyógyultak meg.

Nem csak a járvánnyal küzd a kormány: 19 milliárd megy a bevándorlás megakadályozására

A koronavírus-járvány mellett más veszélyekről sem feledkezik meg a kormány.

A koronavírus-járvány legfontosabb pénteki hírei - A koronavírus-járvány legfontosabb április 10-i hírei

Index
-
  Ma 08:42 Belföld

Másfél millió fölött a fertőzöttek száma a világon, megugrott az igazolt fertőzöttek száma hazánkban is.

A gazdaságvédelmi akcióterv legfontosabb feladata a munkahelyek megőrzése

A koronavírus-járvány miatt elindított gazdaságvédelmi akcióterv legfontosabb feladata a munkahelyek megőrzése – mondta az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön az ITK Holding Zrt. debreceni üzemében, ahol két hét leállást követően újraindult az autóbuszok gyártása. Palkovics László hangsúlyozta: a járványügyi helyzetben…

A Facebook támogatja az európai újságírást

A Facebook Újságírói Program és az Európai Újságíró Központ pénzügyi alapot hoz létre a helyi sajtó támogatására a koronavírus-válság idején.

A járvány egész Európában átírja a húsvétot

Meghaladta világszerte a másfél milliót csütörtök estére az új koronavírus által igazoltan fertőzöttek száma, a haláleseteké pedig a 90 ezret - olvasható a Johns Hopkins marylandi egyetem összesítésében. A SARS-CoV-2 vírus okozta betegségből összesen több mint 340 ezren gyógyultak meg.

Újabb öt embernél mutatták ki a koronavírust – A legfontosabb csütörtöki hírek Veszprém megyéből

Hetek óta a koronavírus-járvánnyal és a megelőzésére tett intézkedésekkel van tele a sajtó. Összeszedtük a témához kapcsolódó Veszprém megyei híreket a csütörtöki napról.

Terv Európa felépülésére: 500 milliárd eurós mentőcsomagról állapodtak meg

Brüsszel - A munkavállalókat és vállalatokat fogja támogatni, beleértve a kis- és középvállalkozásokat is. 

500 milliárd eurós mentőcsomag az európai gazdaságnak

A csomag a munkavállalókat és vállalatokat fogja támogatni, beleértve a kis- és középvállalkozásokat is - hangsúlyozta az Európai Tanács elnöke

Európa lehet a koronavírus-járvány legnagyobb vesztese

Növekedés
-
  Ma 05:24 Gazdaság

Kína geopolitikai pozícióját erősítheti, hogy a jelek szerint gyorsan és hatásosan megbírkózott a koronavírus-járvánnyal, illetve hogy segítséget nyújt a még bajban lévő országoknak. Ezzel szemben Európa lehet a járvány vesztese geopolitikai szempontból, mert az Európai Unió lassú és korlátozott döntési mechanizmusa eleve magában…