Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újfajta autót dobna a piacra Európában a Tesla

Egy újfajta autóval akar Európában terjeszkedni a Tesla – jelentette be Elon Musk, a vállalat vezérigazgatója egy Németországban tartott konferencián.

Trócsányi: Az Európai Parlamentnek a realitások talaján állva a polgárok érdekeit kell szolgálnia

A képviselő szerint európai választások értékeléséről szóló jelentés olyan ideológiai állásfoglalásokat tesz, amely a tagállamok rovására egyfajta föderatív Európa előtt kíván megágyazni.

Európai Bizottság: segíteni kell a bevándorlók befogadását

A következő években még több migránsra lesz szükség, ugyanis Európának hamarosan munkaerőre lesz szüksége -közölték.

Megújult a Toyota európai zászlóshajója

Kecsesebb, mégis dinamikusabb formatervvel, átdolgozott digitális tartalommal és kezelőfelülettel, valamint fejlett vezetőtámogató funkciókkal folytatja európai pályafutását a Toyota Camry Hybrid.

Egyre több európai nyérctenyészetet ér el a koronavírus-járvány

Lengyelországból is igazolt eseteket jelentettek, miután Európa másik nyolc államában is találtak már koronavírusos nyérceket. A kórokozó egy olyan mutációja terjed az értékes rágcsálók között, amely az emberre is veszélyes.

Egy európai környezetvédő csoport megszüntetné a plug-in hibridekre nyújtott támogatásokat

A Transport&Environment (T&E) európai környezetvédő csoport által lefolytatott tesztek alapján a konnektoros hibrid autók a meghirdetettnél jóval több szén-dioxidot bocsátanak ki.

Már több mint 500 milliárd dollárt ér a Tesla

Átlépte az 500 milliárd dolláros piaci kapitalizációs küszöböt a Tesla a mai kereskedésben.

Ezek a legjobb 5000 Ft alatti piperék a Beautynapokon

Glamour
-
 Ma 18:30Divat

Szerezd be kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat november 30. és december 6. között!

Brit autóipari szövetség: Több mint 100 milliárd euró termeléskiesést okozna Európában a megállapodás elmaradása

A brit autóipar legnagyobb szakmai szervezete szerint az évtized közepéig a brit autógyáraknak több mint 50 milliárd font, a teljes európai autóipari ágazatnak több mint 100 milliárd euró termeléskiesést okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kereskedelmi kapcsolatrendszeréről.

34 millió migránst kellene Európának integrálnia

Az Európai Bizottság bemutatta akciótervét, amelyben a migránsok integrációjára és befogadására tesznek javaslatot, a következő hétéves uniós költségvetés kereteit is felhasználva. Összesen négy területen hatvan programot javasol Brüsszel a tagállamoknak.

ArteKino 2020 – Nézz egy hónapig ingyen európai fesztiválfilmeket!

December 1-jén indul az ArteKino online filmfesztivál ötödik évada.  A filmek 45 országban lesznek elérhetőek, bárki regisztrálhat, a filmek megtekintése

Zárt kapuk mögött rendezik meg az Európa-bajnokságot

A mérkőzések időtartama alatt legfeljebb ötszázan tartózkodhatnak a dán kézilabdacsarnokokban.

Így változtak a fizetések Európa országaiban a járvány idején

A Mastercard 2020-as, Az európai bankolási szokások fejlődése című tanulmánya rámutat, hogy a karantén időszakkal járó, mindennapi életünkben tapasztalt gyors digitalizációs folyamatok hatására jelentősen megnőtt a digitális banki megoldásokkal kapcsolatos érdeklődés Európa szerte.

Európában egyelőre kivárnak az oltáshoz kötött utazással

A Lufthansa-csoport és az Air France-KLM légitársaságai azt nyilatkozták, hogy az országok jogalkotását tekintik majd iránymutatónak, bár jó hír a repülés számára, hogy hatékony vakcinák jönnek.