Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az európai befektetések mértéke felülmúlta a várakozásokat

Realista
-
 Ma 12:00Otthon

A kereskedelmi ingatlanberuházások európai volumene tavaly elérte a 275 milliárd eurót. Bár a 2019-es 331 milliárd euróhoz képest ez 17%-os csökkenést jelent, a 2020-as forgalom mégis felülmúlta a Covid-19 világjárvány hatásaival kalkuláló előzetes várakozásokat. A magyar piacot tekintve a beruházási mennyiség összértéke 1 milliárd euró…

Ázsiai pénzügyi szövetség – globális hatókörrel. Interjú Kovács Leventével, az AFCA egyetlen európai alelnökével

Az üzleti együttműködés alapja a megismerés. Ez nyit valós kaput a lehetőségeknek, hiszen az üzleti világ nem szereti az ugrást a sötétbe. A fényt pedig a mai digitális világunkban is elengedhetetlen személyes kapcsolatok, a rájuk épülő bizalom vetíti elénk. Kovács Leventével a Magyar Bankszövetség főtitkárával arról beszélgetünk, hogyan…

Magyarországon 40 százalékos visszaesést mérték, az európai átlag 17 százalék volt a beruházásoknál

Napi.hu
-
 Ma 11:34Otthon

A 2020-as európai beruházási összérték elérte a 275 milliárd eurót, ami bár elmarad az egy évvel korábbi 331 milliárdos szinttől, jó eredmény a járvány miatt kialakult válság közepette. Magyarországon 40 százalékos volt a 2020-as visszaesés.

Magyarországon 40 százalékos visszaesést mérték, az európai átlag 17 százalék volt a beruházásoknál

Startlap
-
 Ma 11:34Otthon

A 2020-as európai beruházási összérték elérte a 275 milliárd eurót, ami bár elmarad az egy évvel korábbi 331 milliárdos szinttől, jó eredmény a járvány miatt kialakult válság közepette. Magyarországon 40 százalékos volt a 2020-as visszaesés.

Az Európai Unióban is gyárthatnak majd orosz vakcinát

Ha az Európai Gyógyszerügynökség engedélyezi a Szputnyik V vakcinát, nemcsak használni, hanem akár gyártani is lehet majd az Európai Unióban az oltóanyagot. Egy ilyen lehetőség hatalmas előnyökkel jár.

Magyar képviselő is ellenőrzi az Europolt

Az Európai Néppárt Hidvéghi Balázst, a Fidesz-Kdnp európai parlamenti képviselőjét delegálta a Bűnüldözési Együttműködés Európai Uniós Ügynöksége (Europol) ellenőrzésért felelős, közös parlamenti ellenőrző csoportba - közölte kedden a képviselő irodája.

74 ezer eurót fújt meg egy banki alkalmazott idősek számláiról a Dunaszerdahelyi járásban!

Banki dolgozóként áttekintése volt az ügyfelek számláiról, és ha akart, hozzáfért azokhoz. Rendszeresen kinézett magának egy ügyfelet, általában időseket, akik a megspórolt pénzüket a számlán tartották. Arra számított, hogy ők ritkábban ellenőrzik a számláikat, és kisebb az esély, hogy lebukik. Szóval kivette a pénzt a számlájukról, néha visszatett

2020-ban csúcsot döntött az elektromos autók eladása Európában

Az elektromos autók értékesítése Európában 2020 decemberében minden várakozást felülmúlt, megdöntve ezzel korábbi a rekordokat is.

Újabb kínai akkumulátorgyár jönne Európába

autopro
-
 Ma 11:21Gazdaság

Saját üzemet építene a kínai állam tulajdonában lévő vállalat.

Bolshunov-balhé: Európa elbúcsúzott a fegyverektől

Eurosport
-
 Ma 11:08Sport

Bolshunov önbíráskodása vállalhatatlan, de vajon neki mert-e volna rohanni Mäkinek fegyverrel a hátán?

Hidvéghi Balázst választotta az Epp az Europol ellenőrzését végző parlamenti csoportba

A fideszes európai parlamenti képviselő megtiszteltetésnek nevezte, hogy részt vehet a csoport munkájában.

Vučić: Az új támogatáscsomag értéke akár 2,5 milliárd euró is lehet

Aleksandar Vučić szerb államfő tegnap este bejelentette, hogy az új gazdaságot és a polgárokat segítő csomag értéke, ha a nagyvállalatokat is támogatják, összesen 2,5 milliárd euró lesz.

Online workshop: Az Európai zöld megállapodás (Green Deal) és vállalkozásfejlesztés

Az “Európai zöld megállapodás (Green Deal) és vállalkozásfejlesztés: az európai piacban rejlő lehetőségek” témájú online workshop második alkalmára szóló regisztrációs lehetőség.

Hidvéghi mostantól az Europol tagjaként védi Európa biztonságát

Az Európai Néppárt Hidvéghi Balázst, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjét delegálta a Bűnüldözési Együttműködés Európai Uniós Ügynöksége (Europol) ellenőrzésért felelős, közös parlamenti ellenőrző csoportba – közölte kedden a képviselő irodája. A politikus nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy részt vehet a csoport…

Európai felhőt épít két francia cég

IT café
-
 Ma 10:49Infotech

A nagy amerikai szolgáltatók hiába fogadkoznak, az európaiak bizalmát mégsem sikerül teljes mértékben elnyerniük.