Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Marokkó felajánlotta, hogy képzi és felügyeli az Európában prédikáló imámokat

444
-
  Ma 09:23 Külföld 

A marokkóiaknak nem tetszik, hogy az EU-ban radikálisabb imámok is prédikálhatnak.

Melyek azok az európai városok, ahol óriási hiba, ha csak a fővárost nézed meg

Style
-
  Ma 09:17 Életmód 

Persze valójában minden országnál jobb, ha többet látsz, mint csak a fővárost, szóval már most elnézést kérek a hülye cím miatt. Nyilván nem “látta” az ember Franciaországot, azáltal, ha csak Párizsba utazik, és Olaszországot sem lehet “kipipálni” annyival, hogy az ember eltölt pár napot Rómában. De azért Párizs és Róma szerintem elég impozáns…

Nem találja az irányt Európa

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók kedden.

Csökkent az új autók eladása az európai piacon szeptemberben

Szeptemberben két százalékkal csökkent a forgalomba állított új személygépkocsik száma az európai autópiacon az egy évvel korábbihoz viszonyítva, különösen Németországban és Nagy-Britanniában volt nagy a visszaesés.

Európában csökken, Magyarországon szárnyal az új autók száma

Szeptemberben két százalékkal csökkent a forgalomba állított új személygépkocsik száma az európai autópiacon az egy évvel korábbinál.

A nyolcadik utas: Mányoki Attila, aki ezúttal Afrikába úszik át Európából

MNO
-
  Ma 07:46 Sport 

Az őszi cél az Ocean’s Seven utolsó előtti állomása, a Gibraltári-szoros, ahol a cápáknál nagyobb veszély a szél.

Hamarosan komoly ellentétek feszíthetik Európát

Híradó
-
  Ma 07:28 Külföld 

Sebastian Kurz győzelme után Angela Merkelnek új idők eljövetelére kell felkészülnie a szomszédos országgal való együttműködésben.

Az LG Lengyelországból nőne az európai autóipar fejére

Európa legnagyobb, elektromos autókhoz való akkumulátorokat készítő üzemét nyitja meg jövőre az LG Chem. A telepek gyártásában már most is megkerülhetetlennek számítanak az ázsiai, főleg dél-koreai vállalatóriások, így az új gyár átadása miatt még inkább fájhat az öreg kontinens autógyártóinak feje.

VIDEÓ: Így indult el Európa felé az Ophelie hurrikán

Írországban három halálos áldozatot szedett.

Európa ragaszkodik a világbékét szavatoló szerződéshez

Privátbankár
-
  Ma 06:06 Gazdaság 

Miközben Trump elnök nem akarja meghosszabbítani az Iránnal tavaly előtt kötött hathatalmi szerződést, az Európai Unió szeretné mindenképpen megőrizni azt, és meggyőzni az amerikai kongresszust, hogy ne szavazzanak ellene. Ha ez sikerülne, egy nagy konfliktusforrással kevesebb lenne, ami rá is férne a világra.

Az Európai Unió tárgyalni fog Ukrajnával az oktatási törvényről

Az Európai Unió tárgyalni fog Kijevvel az új oktatási törvényről azt követően, hogy a Velencei Bizottság kialakítja ezzel kapcsolatos véleményét - közölte Federica Mogherini, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője Luxembourgban, az európai uniós tagországok külügyminisztereinek tanácskozását követően hétfőn.

Mekkora a várható élettartam Európa országaiban?

Női NetCafe
-
  Ma 01:00 Életmód 

A kutatás azt vizsgálta, hogy meddig élnek a népek Európa 18 országában. Különösen a 85-94 éves kort megéltek érdekelték a szakembereket. Kiderült, hogy ők jobbára Észak-Spanyolországban, Északkelet-Olaszországban, és Dél- és Nyugat-Franciaországban élnek a legtovább az emberek, és ők rendszerint az egészséges mediterrán…

Így indult Európa felé a hurrikán - gyorsított műholdas videó

HVG
-
  Tegnap 21:55 Külföld  Hurrikán

Rövid videót posztolt a Facebookon az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az Ophelia hurrikán keletkezéséről, "életerős" tombolásáról, majd mérsékletövi ciklonná alakulásáról. A felvételen végig lehet követni a hurrikán, illetve vihar életét egészen a megelőző hét vasárnaptól.

Nemzetközi összefogást sürgetnek az Európában pusztító tüzek miatt

ATV
-
  Tegnap 21:50 Külföld  Portugália

Harmincnál is több ember halt meg a Portugáliában tomboló erdőtüzekben, Spanyolországban pedig három. A portugál kormány szükségállapotot hirdetett és nemzetközi segítséget kért. Többfelé gyújtogatások miatt csaptak fel a lángok. Részletek a videóban.

A jövő Európája Katalóniában születik

Szélsőközép
-
  Tegnap 20:16 Vélemény 

A katalánok tehát közös európai hazánk, közös európai jövőnk felé tettek egy döntő lépést. Fel kell számolni a nemzetállami önkényt és az Uniót máig túszul ejtő hamis nemzetállami szuverenizmust nemcsak Spanyolországban, hanem egész Európában. Ezért ma új aktualitást kapott a spanyol polgárháborúban a szabadság jelképévé vált…