Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 102 hír

Kvíz: Melyik országban született az adott játékos? Sikerül a 100%?

Keresztlabda
-
  Ma 19:06 Színes

Mai kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyik országban született az adott játékos (ez nem biztos, hogy azonos a nemzetiségével). Sok sikert és jó szórakozást hozzá ???? Ne felejtsd el megosztani…

Fiú született abban a lengyelországi faluban, ahol már tíz éve kizárólag lányok jöttek világra

RTL Klub
-
  Ma 18:16 Bulvár

Megtörtént a csoda, fiú született abban a lengyelországi faluban, ahol már tíz éve kizárólag lányok jöttek világra. A helyi polgármester betartotta tavalyi igéretét, és megjutalmazta az évtizedes hiánynak véget vető családot. A csak lányokból álló helyi önkéntes tűzoltócsapat már nagyon várja az erősítést.

Hihetetlenül aranyos ikerpár született: fotókon a vidéki város sztárjai

Sárgaszakállas makiikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban. A most öthetes apróságok és családjuk életébe a legfrissebb képeknek köszönhetően leshetünk be.

Sárgaszakállas maki ikrek születettek a Nyíregyházi Állatparkban

A felújított Trópusi házból nyíló makierdőben a vendégek közöttük sétálhatnak.

Videó: Sárgaszakállas maki ikrek születettek a Nyíregyházi Állatparkban

Az anyjukba csimpaszkodó kölyköket most testközelből is meglehet csodálni a felújított Trópusi házból nyíló maki erdőben, hiszen a vendégek közöttük sétálhatnak.

Az adatvédelmi szempontokra is ügyelni kell a munkahelyek újraindításakor

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos védelmi intézkedések enyhítésével párhuzamosan a cégek és üzletek az újranyitást tervezik, vagy már meg is kezdték. Az újranyitással járó adatvédelmi kötelezettségekre a Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda hívja fel a figyelmet.

Népdal született az összetartozásról

A koronavírus-járvány okozta nehézségek hívták életre a húsz énekes részvételével készült videómontázst. Ahogy sok más intézmény, úgy a Hagyományok Háza sem tudta megtartani a programjait, táncházait, koncertjeit. A művészek azt szerették volna megmutatni, hogy a nehéz helyzetben is összetartanak, és hogy az otthonokban ugyanúgy szól…

Gazdasági problémát okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az EU között

Gazdasági problémát okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről - erről Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense. 

92 éves született a magyar tánczene egyik meghatározó alakja: Kovács Erzsi

Az EMeRTon-díjas magyar énekesnő az '50-es évektől 2000-ig aktívan részt vett a zenei életben.

Baj lesz, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az EU között

Gazdasági problémát okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről - erről Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense beszélt az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Clint Eastwood szegény családban született, de most gazdag és 90 éves

Librarius
-
  Tegnap 17:59 Film

Tegnap ünnepelte 90. születésnapját Clint Eastwood amerikai színész, rendező, producer, aki rendezőként a legidősebben kapta meg az Oscar-díjat. Szegény családban született, ezért fiatal korában több szakmába is belekóstolt. Volt bolti eladó, favágó, testőr, zenész és benzinkutas is. A koreai háború idején behívták, de a harctéren nem…

Brexit - gazdasági problémát okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az EU között 

Gazdasági problémát okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről – erről Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense beszélt, az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Új hosszútávú repülőútvonal született

Travelo
-
  Tegnap 16:07 Utazás

Hosszú idő óta először vetik be az ilyen utakra vásárolt Boeingeket.

Így született meg a The Last of Us Part II története

GameStar
-
  Tegnap 15:07 Gaming

A napokban beszélgettünk Halley Gross narratív vezetővel, aki mesélt arról, mi inspirálta a csapatot a The Last of Us Part II megalkotásánál.

Égető szükség lenne megállapodásra a Brexit-ügyben

VG
-
  Tegnap 13:41 Külföld

Az Egyesült Királyságnak lehetősége van arra, hogy ne kössön megállapodást az unióval, de ha szeretnének valamit, azért az EU elvár szabályokat.