Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ilyen menő kerekesszéke csak neki van

Metropol
-
 Ma 20:30Bulvár

A kerekesszékhez kötött Andy Ingram mindig is nagy Doctor Who sorozat rajongó volt.

Két veretlen csapat van még a Bundesligában, egyik sem a Bayern vagy a Dortmund

Origo
-
 Ma 20:22Foci

Szalai Ádám ezúttal térdsérülés miatt nem léphetett pályára vasárnap a német bajnokságban.

Hol vannak a legmélyebb ráncaid? Ezt árulja el az egészségedről

Joy
-
 Ma 20:16Egészség

Egy bizonyos életkor után akár tetszik, akár nem, vannak ráncok az arcodon. A kérdés már csak az, melyek a legmélyebbek?

Gulyás nyilatkozott Demeterről: higgadtságra lenne szükség

Az SZFE is szóba került. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter Kolozsváron járt, hogy Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) mellett kampányoljon. A minisztert a Transindex.ro állította meg egy rövid interjúra, ahol Demeter Szilárd és a Színház- és Filmművészeti (SZFE) ügye is felmerült. Arra kérdésre, hogy a miniszter nem…

Fullajtár Andrea egy különös SZFE-s tárgyalásról: „Azóta is hányingerem van”

HVG
-
 Ma 20:00Életmód

A Színház- és Filmművészeti Egyetem tanárai szerint fenyegető trükkel érték el az új vezetők, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek velük az oktatók: azokat rendelték be elbeszélgetésre, akiknek próbaidős a szerződésük, így indoklás nélkül ki lehetne rúgni őket. A filmes tanszék tanárai tiltakozó levelet küldtek beszélgetés helyett.

Zacher Gábor: bent vagyunk a COVID-erdőben, ami tele van titkokkal

Liner
-
 Ma 19:56Életmód

Zacher Gábor toxikológus, a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának korábbi vezetője szerint a helyzet ahhoz hasonlítható, hogy bent vagyunk egy erdőben, egy „Covid-erdőben”, amely tele van titokkal, és nem tudni, hogy „melyik fa mögül ugrik elő a következő manó, egy újabb problémával”.

A fiúk nagy alázattal vannak a labdarúgás iránt

Duol
-
 Ma 19:48Sport

A nyáron még úgy vadászták össze a gyerekeket az U16-os csapatba, hogy egyáltalán legyen keret. Az év végére bravúros teljesítménnyel harmadik helyen állnak a megyei bajnokság déli csoportjában.

A Chelsea nem tudta feltörni a Tottenham védelmét!

FociClub
-
 Ma 19:41Foci

Nem született döntés a londoni rangadón.

Az interneten is van könyvtári beiratkozás

Boon
-
 Ma 19:30Életmód

A vírushelyzet okozta bezártság miatt némelyekben feltámadhat az igény, hogy többet olvassanak.

Van Halen – Tokyo Dome Live in Concert (2013)

Fémforgács
-
 Ma 19:00Zene

Az utóbbi napokban-hetekben sokan és sokféleképpen megemlékeztek Eddie Van Halenről (1955-2020) az írott és elektronikus sajtóban egyaránt. Számos különleges pillanatról olvashattunk, akár a gitáros életútjáról, akár a zenekar kiemelkedő lemezeiről. Eddie Van Halen minden rockgitárosra hatással volt, akár tudja, akár nem, akár…

Ebben a „pénzintézetben” csak egy jelzálog van: az életed

A kábítószerből áramlik a pénz a drogbandákhoz. A legnagyobb gondjuk e hatalmas összeg tisztára mosása.

A rászorulóknak még nagyobb szükségük van segítségre

RTL Klub
-
 Ma 18:28Bulvár

Szűk körben gyújtották meg az első adventi gyertyát a budapesti Bazilika előtt. A járvány miatt a karácsonyi vásárok is az online térbe költöztek. A rászorulóknak is másképp gyűjtenek idén. A  segítségre azonban mag nagyobb szükség van az Ökumenikus Segélyszolgálat szerint.

Van, ahol 5 centi hó esett

Volt, ahol 5 centi hó esett, máshol napsütés és 10 fok volt. Az ország északkeleti részén hajnal óta kisebb-nagyobb megszakításokkal havazik, Szabolcs és Borsod megyében néhol kifehéredett a táj. Az előrejelzések szerint szerdától országszerte számíthatunk hóra, havas-esőre. De a hétvégére már elolvad.

Ábel Anita: Ha van bennem egy kis tütüke, kijön a vérem

Ripost
-
 Ma 18:20Bulvár

A Nicsak, ki vagyok? egyik sztárcsapatának vezetője ma este dalra fakad. Majd elárulja, mi kell ahhoz, hogy ezt hosszabban is művelje...