Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 123 hír

Pass Andrea drámáit tartalmazó kötet jelent meg

Papageno
-
 Ma 06:58Színpad

Eltűnő ingerek és más színdarabok címmel jelent meg Pass Andrea drámaíró, rendező és színháztörténész kötete, amely a címadó művön kívül négy további drámát tartalmaz. Az Eltűnő ingerek mellett a Napraforgó, a Más nem történt, az Újvilág és a Kő, papír, olló című művek kaptak helyet a gyűjteményes kiadásban. A kötetet Sediánszky Nóra…

Van, aki szerint Berki Mazsi csak megjátssza a boldogságot

Liner
-
 Ma 04:10Divat

Emellett érkezett egy hosszabb csalódott komment is, amiben leírták, hogy Mazsinak vissza kellene térnie régi önmagához.

Esztergályos Cecília: A világot meg kell menteni ettől a vírustól! – Kínai oltást kapott a színésznő

Az elmúlt napokban több híresség is megkapta a koronavírus elleni oltást, csütörtökön végre a színésznő is feltűrhette a blúzát. Már alig várta, hogy háziorvosa hívja.

A Filmklubban: A boldogság sosem jár egyedül

petofilive.hu
-
 Tegnap 20:36Film

M2 Petőfi Tv, vasárnap 21:05

Ettől lesz jobb a szex

HáziPatika
-
 Tegnap 20:03Szex

Az alábbiakban ötleteket olvashat azzal kapcsolatban, hogy miként tudja jobbá, természetesebbé, egészségesebbé varázsolni élete ezen részét is partnerével.

Rábaközi Andrea a 80-as évek híres modellje volt - 53 évesen is páratlan szépség

Femina
-
 Tegnap 18:40Bulvár

Rábaközi Andreát sokszor vallatják arról, hogy tud ennyire jól kinézni.

Noszály Sándor hétfőtől kezdi a nagy munkát – „Itthon vagyok boldog, de hiányzik a kaliforniai napfény”

Blikk
-
 Tegnap 15:57Sport

Noszály Sándor hétfőtől a magyar teniszválogatott edzője, de már eddig is komoly sikereket ért el Balázs Attilával, akivel a Dancing With The Stars alatt is dolgozott. Sasa nemcsak a teniszben, a magánéletében is idehaza ért révbe. – Hatalmas megtiszteltetés a magyar tenisz legjobbjaival dolgozni. Ugyan Amerikában is edzőként dolgoztam,…

Szorongás és boldogtalanság a járvány alatt: így élik meg a bezártságot a diákok

Eduline
-
 Tegnap 15:33Karrier

Arról nem is beszélve, hogy a megkérdezett gyerekek kétharmada boldog az iskolában, azonban a válaszadó 17 évesek 80 százaléka érzi úgy, hogy az oktatás nem készíti fel őket a jövőre.

Kiakadtak a kőbányai kutyások, ettől bűzlik a futtató

Metropol
-
 Tegnap 15:20Bulvár

A környéken egyre több a konfliktus a kisgyerekesek és a gazdik között. Most egy nőnél telt be a pohár, akinek a házi kedvencét kis híján megmérgezték.

Zille akkor boldog, ha én is az vagyok

ma7.sk
-
 Tegnap 14:00Határtalan

A Királyhelmecen született Mátyás Zille az idén hétesztendős. Egy tökéletes terhesség után császármetszéssel látta meg a napvilágot. Valószínűleg orvosi felelőtlenség következménye, hogy nem lett egészséges baba, kihűlt végtagokkal érkezett a világra.

Ritkán volt része boldog házasságban az Árpád-házi királylányoknak

Múlt-kor
-
 Tegnap 12:50Kultúra

Egy királyi dinasztia történelmi beágyazottságát nemcsak az határozza meg, hogy hány évszázadig uralkodott az általa birtokolt területeken, hanem az is, hogy mai szóval élve, milyen nemzetközi kapcsolatokat épített ki. Az Árpád-ház e tekintetben nem panaszkodhat, hiszen a dinasztiából származó királyi lányok Európa csaknem minden szegletébe…

Légy boldog és ragyogj – Citroën C3 Shine Puretech 83

Style
-
 Tegnap 07:00Életmód

Minden alkalommal, ha tudom, hogy Citroën lesz nálunk, akkor egy dolgot biztosan tudok, jó kedvem lesz egy hétig. Ahogyan a konszerntárs Peugeot tagadhatatlan minőségével, már-már presztízs autókhoz közelítő kialakításával szokott meggyőző lenni, úgy képes ez a márka mosolyt csalni az ember arcára. Egyszerűen azért, mert más.…

Brutális kollekciót mutatott be Billie Eilish, ettől leesik az állad!

Metropol
-
 21.02.26 19:40Bulvár

A fiatal énekesnőtől megszokhattuk az extravagáns, semmihez sem hasonlítható öltözködést, de a mostani különösen őrültre sikerült.