Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

A Petőfi Irodalmi Múzeum nem tett észrevételt

ÁSZ
-
  19.12.06 16:08 Gazdaság

A Petőfi Irodalmi Múzeum számvevőszéki jelentéstervezetének megállapításaira az ellenőrzött szervezetektől nem érkezett észrevétel.

Népes közmeghallgatás országgyűlési képviselővel - A város szinte valamennyi közszolgáltatását észrevétel, bírálat érte

Kalohírek
-
  19.12.06 13:54 Megyei

A felvetett problémák alapvetően nem voltak ismeretlenek az egy kivételével ellenzéki képviselők nélkül megtartott fórum tagjai és a vezető köztisztviselők előtt.

Észrevételezésen újabb Ökomer jelentéstervezet

ÁSZ
-
  19.12.04 14:30 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék újabb jelentéstervezetet küldött ki észrevételezés céljából az önkormányzatok pénzügyi monitoring alapján végzett ellenőrzéséről. A számvevőszéki jelentéstervezetet a helyi önkormányzatokért felelős miniszternek küldte meg, aki az ellenőrzés megállapításaira a kézhezvételt követő 15 napon belül észrevételt tehet.

Tokaji mezőgazdasági középiskola tehet észrevételt

ÁSZ
-
  19.12.04 13:31 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék megküldte a Tokaji Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium ellenőrzéséről készített jelentéstervezetet az ellenőrzött szervezetek vezetői részére, akik az ellenőrzés megállapításaira a kézhezvételt követő 15 napon belül észrevételt tehetnek.

Észrevételt tehet a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

ÁSZ
-
  19.12.03 13:01 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék megküldte a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság ellenőrzéséről készített nem nyilvános jelentéstervezetet az ellenőrzött szervezetek vezetői részére, akik tizenöt napon belül észrevételt tehetnek a jelentéstervezet megállapításaira.

Mátészalkai mezőgazdasági iskola tett észrevételt

ÁSZ
-
  19.12.03 12:31 Gazdaság

A Baross László Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium ellenőrzéséről készített jelentéstervezet megállapításaira az intézmény igazgatója észrevételt tett.

Nem tett észrevételt a bajai Bereczki-középiskola

ÁSZ
-
  19.12.03 12:01 Gazdaság

A Bereczki Máté Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Sportiskolánál az Állami Számvevőszék által lefolytatott ellenőrzés megállapításaira az ellenőrzött szervezetek nem nyújtottak be észrevételt.

Észrevétel érkezett Törökszentmiklósról

ÁSZ
-
  19.12.02 16:31 Gazdaság

A Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium ellenőrzéséről készített jelentéstervezet megállapításaira a középiskola igazgatója észrevételt tett.

Észrevételez az Agrárminisztérium és az Aggteleki Nemzeti Park?

ÁSZ
-
  19.12.02 16:01 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék megküldte az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság ellenőrzéséről készített nem nyilvános jelentéstervezetet az ellenőrzött szervezetek vezetői részére, akik tizenöt napon belül észrevételt tehetnek a jelentéstervezet megállapításaira.

Győri agrárszakképző iskola tehet észrevételt

Az Állami Számvevőszék megküldte a Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium ellenőrzéséről készült számvevőszéki jelentéstervezetet, az ellenőrzött szervezetek vezetőinek, akik 15 napon belül tehetnek észrevételt az ellenőrzés megállapításaira.

Észrevételt tett a Csukás Zoltán Szakközépiskola

ÁSZ
-
  19.12.02 14:30 Gazdaság

A Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola ellenőrzéséről készített jelentéstervezet megállapításaira az intézmény igazgatója észrevételt tett.

Nem érkezett észrevétel Abaújszántóról

ÁSZ
-
  19.12.02 14:01 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék a Bárczay János Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium ellenőrzésének megállapításait tartalmazó jelentéstervezetet megküldte az ellenőrzött szervezetek vezetői részére. A jelentéstervezet megállapításaira észrevétel nem érkezett.