Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Idén ismét többen próbáltak embercsempészek segítségével Ausztriába jutni

2018-ban a megelőző évhez képest kevesebben próbáltak meg embercsempészek segítségével Ausztriába jutni egy frissen bemutatott, a tavalyi adatok alapján összeállított jelentés szerint; az idén azonban ismét nőtt a számuk. Az osztrák szövetségi bűnügyi rendőrség (Bundeskriminalamt) szerint az illegális migráció leküzdése továbbra is…

Bomba üzlet a földközi-tengeri emberkereskedelem

Gondola
-
  Tegnap 22:43 Vélemény

2015-ben az embercsempészettel foglalkozó bűnözői csoportok bevétele 3,3-6,6 milliárd euróra rúgott. Az emberkereskedelem az alapvető jogok megsértése, amelyet kifejezetten tilt az Európai Unió alapjogi chartája, és elkövetését az EU működéséről szóló szerződés a bűncselekmények közé sorolja.

ifj. Lomnici Zoltán: Bomba üzlet a földközi-tengeri emberkereskedelem

Mandiner
-
  Tegnap 21:48 VéleményBomba

Az Europol adatai szerint csak 2015-ben az embercsempészettel foglalkozó bűnözői csoportok bevétele 3,3-6,6 milliárd euróra rúgott.

Döbbenetes: emberi életet követelt az e-cigaretta

Blikk
-
  Tegnap 21:45 Külföld

Az e-cigaretta káros, és most már egyre veszélyesebb is, miután egy hét alatt kétszeresére nőtt azoknak a száma, akik légzőszervi betegséget kapnak használatát követően.

Szándékos emberi gyújtogatás okozhatja a tüzeket az Amazonas medencében

hirado.hu
-
  Tegnap 20:54 Külföld

Aggasztó hírek érkeznek az Amazonas-medencéből, továbbra is nagy területen ég az esőerdő.

2,6 millió ember kap 9000 forintos rezsiutalványt

A kormány pénteki közleményében minden benne van, amit tudni kell a rezsiutalványról.

Lezuhant egy siklóernyős Iszkaszentgyörgy mellett

A 40 éves férfi 8-10 méter magasságból zuhant a földre.

Ez a varjú még az embereknél is jobban tudja, hogyan kell kidobni a szemetet

Nosalty
-
  Tegnap 20:16 Életmód

A szelektív szemétgyűjtés fontosságáról nem lehet eleget beszélni, most éppen egy madár mutatja be, hogy egyáltalán nem egy megtanulhatatlan módszerről van szó. 

Lezuhant egy siklóernyős Iszkaszentgyörgy mellett

Lezuhant és súlyos sérülést szenvedett egy siklóernyős Iszkaszentgyörgy mellett - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este a honlapján.

Lezuhant egy siklóernyős Iszkaszentgyörgy mellett

Lezuhant és súlyos sérülést szenvedett egy siklóernyős Iszkaszentgyörgy mellett - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este a honlapján.

Az erős lelkű emberek miért bizonytalanodnak el?

Style
-
  Tegnap 20:02 Életmód

Spirituális szemléleten keresztül nézve, azért vagyunk itt a Földön, hogy folyamatosan tanuljunk és fejlődjünk a tapasztalatainkon keresztül. Másoktól tanulunk, a győzelmekből és a vereségekből, de mi ugyanígy tanítunk másokat is. De előbb-utóbb mindig eljön egy pont, amikor az erős lelkünk elbizonytalanodik, magában és a világban.

Emésztőgödörbe esett egy ember Iváncsán

A baleset a József Attila utcában történt.

A tavalyi csökkenés után idén ismét többen próbáltak embercsempészek segítségével Ausztriába jutni

A migránsok a komoly kockázatoktól sem riadtak vissza, többen konténerekben és tehergépkocsikban rejtőztek el. Az osztrák rendőrség szerint az illegális migráció leküzdése továbbra is nagy kihívást jelent.

Elszállt újabb négy kvótaszerzési esély

A pénteki versenynap programja öt olimpiai szám középfutamaival zárult a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, a magyar egységek közül kettőnek - a kajakos Kopasz Bálintnak és Lucz Dórának - sikerült beverekednie magát a szombati döntőbe. Férfi K-1 200 és C-2 1000 méteren, valamint női C-1 200 méteren a hazaiak…