Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 67 hír

Vita a létpénzről 2: emlékszik még valaki Széchenyire?- Lengyel Lászlótól Bokros Lajosig

Merre tovább? címmel egy vakmerő javaslat közzétételével biztosít lehetőséget szerkesztőségünk legégetőbb közös gazdasági ügyeink megvitatására. Körülnéztünk az eddigi javaslatok piacán. Havi 80.000, fél évig, millióknak “Létpénznek” nevezi javaslatát vendégszerzőnk, Surány Gábor. (Az elnevezés utalás a Magyarországon is működő “feltétel…

Karanténban: Mindenki másképp csinálja

ma7.sk
-
  Ma 16:40 Határtalan

A karantén alapjaiban változtatta meg a legtöbbünk életét. Megkérdeztünk pár embert, miként élik mindennapjaikat a „bezártságban”. Meglepődtünk, hogy milyen tevékenyen és kreatívan telnek napjaik.

Megjelenhetett a koronavírus Észak-Koreában is

Budapest - Valószínűleg Észak-Koreában is megjelent a koronavírus, amelyet Kínából vihettek be az elszigetelt országba – mondta Salát Gergely Korea-szakértő hétfő reggel az M1-en.

#másképpfogom: Tömegrendezvények nélkül, az egyéni fogadalmak jegyében zajlott idén a Föld Órája

A Természetvédelmi Világalap (WWF) kezdeményezésére 2007 óta megtartott akció keretében szerte a világon helyi idő szerint 20 óra 30 perckor egy órára lekapcsolták a városok, emblematikus épületek díszkivilágítását, hogy felhívják a figyelmet a környezet- és a klímavédelem fontosságára.

Rakománytervezés másképp, modern eszközökkel

okosipar.hu
-
  Ma 13:39 Cégvilág

A szállítmányozás hatékonysága számos tényező függvénye, ám az egyik legfontosabb a rakománytervezés. A konténerek vagy tehergépjárművek telítettségének maximalizálása a cél – a megengedett határokon belül –, hogy minél hatékonyabban használjuk ki a rendelkezésre álló területet. Az EasyCargo 3D-s szoftverével…

Észak-Korea egy hónap alatt a negyedik rakétakísérletét hajtatta végre

Észak-Korea sikeresen tesztelt vasárnap egy új, „szupernagy” rakéta-sorozatvetőt, amelyet hamarosan hadrendbe állít – jelentette be a Kcna észak-koreai állami hírügynökség hétfőn.

Észak-Korea új "szupernagy" rakéta-sorozatvetőt tesztelt, amely hasonlít a korábbira

Vasárnap csak japán és dél-koreai forrásokból lehetett értesülni arról, hogy aznap Észak-Korea újabb, azonosítatlan fegyverekkel hajtott végre kísérletet, feltehetően ballisztikus rakétát lőtt ki az ország keleti partjáról a Japán-tenger irányába. A KCNA hétfőn megerősítette a fegyverkísérletet, jelentése szerint a hadsereg egy új, "szupernagy" rak

Észak-Korea újabb rakéta-sorozatvetőt tesztelt

Ez volt az ország negyedik rakétakísérlete az elmúlt hónapban.

Új „szupernagy” rakéta-sorozatvetőt tesztelt Észak-Korea

Észak-Korea sikeresen tesztelt vasárnap egy új rakéta-sorozatvetőt, amelyet hamarosan hadrendbe állít.

Észak-Korea új "szupernagy" rakéta-sorozatvetőt tesztelt

Észak-Korea sikeresen tesztelt vasárnap egy új, "szupernagy" rakéta-sorozatvetőt, amelyet hamarosan hadrendbe állít - jelentette be a KCNA észak-koreai állami hírügynökség hétfőn.

Megjelenhetett a vírus Észak-Koreában is

Valószínűleg Észak-Koreában is megjelent a koronavírus, amelyet Kínából vihettek be az elszigetelt országba – mondta Salát Gergely Korea-szakértő hétfő reggel az M1 aktuális csatornán. A szakértő kifejtette, az észak-koreai és a kínai határ átjárható, és azon keresztül több ezer csempész közlekedik, márpedig a szomszédos kínai…

Megjelenhetett a koronavírus Észak-Koreában is

Ha a vírus elterjed, katasztrofális következményekkel járhat.