Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 410 hír

Újabb tanácsadói megbízást adott a pécsi önkormányzat

Bama
-
 Ma 07:00Belföld

Az úgynevezett „akkreditált közbeszerzési tanácsadó” kiválasztására vonatkozó eljárást a veszélyhelyzetben a polgármester indította el, és a döntést is ő hozta meg.

Nagykörúti villamosnak képzelte magát a Lambó

Miután áthajtott egy piros lámpán a Dohány utcai kereszteződésben.

Vajon kinek adhatta ki magát a pedofil? 245 kislánytól zsarolt ki meztelen fotót

Celebnek adta ki magát egy perverz férfi, így vett rá kiskorú lányokat, hogy fotókat küldjenek neki. Azt nem hozták nyilvánosságra, melyik híresség nevével növelte gyermekpornográf gyűjteményét a pedofil.

Felfedte magát az Időutazó – Egykori hallgatótársunk a titokzatos youtuber-tanár

ELTE Online
-
 Tegnap 21:29Karrier

Márffy Bence neve talán ismerősen cseng néhányatoknak. Ha rendszeres követői vagytok a szombathelyi egyetemi híreknek, emlékezhettek arra a 2019 januárjában közzétett interjúra, amelyben az akkor hároméves Fabulous Industries nevű YouTube-csatornáról mesél az ELTE SEK megkeresésére. Ekkor többek között elmondja: testvérével…

Reklámsorozatot adott ki Kendrick Lamar a Calvin Kleinnal

A kisfilmeket Dave Free veterán kliprendező készítette, aki a rapper videóit is szokta általában. Tavaly jelentette be Kendrick Lamar, hogy egy kissé titokzatos céget alapít pgLang néven Dave Free legendás kliprendezővel, aki állandó alkotótársa is egyben. A rejtélyessége abból adódott, hogy nem igazán volt világos senkinek, hogy senkinek n

Észak-Korea katonai erejét fitogtatja Joe Biden beavatása előtt

Észak-Korea új típusú, tengeralattjárókról indítható ballisztikus rakétákat mutatott be, amelyet az állami média „a világ legerősebb fegyverének” nevezett.

Elsírta magát a kéziedző a nagy rivális elleni zakó után

24.hu
-
 Tegnap 19:20Sport

Félidőben még hét góllal álltak jobban. És ez lett volna a nyerhető meccsük a vébén.

Miért gyúrja ki magát egyre több labdarúgó görög félistenné?

Az elmúlt hónapokban egyre több élvonalbeli labdarúgó szabta át látványosan fizikumát. Esztétikai megfontolás, marketing-szempont vagy teljesítményfokozás?

Miért gyúrja ki magát egyre több labdarúgó görög félistenné?

Az elmúlt hónapokban egyre több élvonalbeli labdarúgó szabta át látványosan fizikumát. Esztétikai megfontolás, marketing-szempont vagy teljesítményfokozás?

Lola ledobja a textilt, de csak neki mutatja meg magát

Metropol
-
 Tegnap 19:00Bulvár

Csodálatos alakját mostantól csak a párja láthatja.

A világ legerősebb fegyverének nevezték Észak-Korea új rakétáját

Új rakétát mutatott be Észak-Korea a pártkongresszus tiszteletére rendezett katonai parádén. A tengeralattjáróról indítható hordozót a világ legerősebb fegyverének nevezte az ottani média. A felvonulás üzenet is lehetett az elnökváltásra készülő Egyesült Államoknak, amelyet továbbra is az első számú ellenségének tartja Észak-Korea.

Karácsony elárulta: ezért adott több tízmilliós jutalmat a járvány idején

Karácsony Gergely főpolgármester válaszolt a Blikk kérdéseire.