Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 384 hír

5 fontos tanács a veszprémi orvostól a fogyáshoz, az utolsónak nagyon örülni fogsz

Ez a lényeg
-
  Ma 16:38 Vélemény

Ritkák az interneten fellelhető fogyási praktikák közül azok, amelyek valódi szakembertől származnak.

Juhász Péter megállíthatatlan

Ezúttal párosban diadalmaskodott a 22. Hsma Erős Emberek Páros Országos Bajnokságát a V-Team kupán, Várpalotán.

Orbán Viktor jól helyretette Jakab Pétert

„Nehéz eldönteni, mi zsugorodik jobban: a frakció, az önök támogatottsága vagy az önök logója” – mondta Orbán Viktor Jakab Péternek.

Szijjártó Péter: Új világgazdasági versenyben kell helyt állni

A miniszter hangsúlyozta, nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági védekezésre is szükség van.

Szijjártó Péter: új világgazdasági versenyben kell helyt állni

A magyar gazdaság szereplőinek új világgazdasági versenyben kell helyt állniuk a koronavírus-járvány után – jelentette ki Szijjártó Péter.

Erősport: Juhász Péter az egyéni bajnoki cím mellé párosban is csúcsra ért az ob-n

NSO
-
  Ma 14:11 Sport

Juhász Péter, aki 2020-ban zsinórban harmadik alkalommal nyerte meg az egyéni országos bajnokságot az Erősemberek között, aktuális versenyzőpartnerével Véró Alexxel vágott neki a páros megmérettetésnek. A Magyar Erősember-szövetség (HSMA) páros bajnokságán hét duó mérte össze az erejét. Érkeztek a viharsarokból, Fejér megyéből,…

Erősport: Juhász Péter az egyéni bajnoki cím mellé a páros ob-n is nyerni tudott

Juhász Péter, aki 2020-ban zsinórban harmadik alkalommal nyerte meg az egyéni országos bajnokságot az erősemberek között, aktuális versenyzőpartnerével Véró Alexxel vágott neki a páros megmérettetésnek. A Magyar Erősember-szövetség (HSMA) páros bajnokságán (V-Team-kupa) hét duó mérte össze az erejét. A kérdés főként az volt,…

A határátlépések könnyítéséről egyeztetett Szijjártó Péter

Videó! A határokon bevezetett korlátozó intézkedések könnyítéséről egyeztetett Szijjártó Péter osztrák, cseh és szlovák kollégájával.

Kovács Péter 100 ezer forintos fizetésemelést ad az újpesti Fidesz-csicskának

Ez a lényeg
-
  Ma 13:07 Vélemény

Januárban lépett hivatalba. Máris 20%-os fizetésemelést kapott.

„A legmerészebb álmaimat is túlszárnyalja, ami történik” – Müller Péter Sziámi a Napidal Sziámival projektről

Különleges játékba kezdett Müller Péter Sziámi: egy éven át mindennap megír egy dalvázlatot, amit aztán bárki szabadon kidolgozhat. Az eddigi tapasztalatokról mesélt.

Heti meteorológia: Csapadékos lesz az időjárás május utolsó napjaiban

Május utolsó hetében csapadékosabb lesz az időjárás. A napsütés mellett többször is várhatók záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az Mti-hez.

Május utolsó hetében csapadékosabb lesz az idő

Május utolsó hetében csapadékosabb lesz az időjárás. A napsütés mellett többször is várhatók záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az Mti-hez.

Ungár Péter felszólította a kormányt

Az LMP felszólította a kormányt, hogy csatlakozzon ahhoz az uniós kezdeményezéshez, amely zöld munkahelyek létrehozását célozza.

Újra nyitva állnak az Esterházy-kastély parkjai Fertődön

Már látogathatók a fertődi Esterházy-kastély parkjai, ahol három nyelven vezetett tematikus parktúrákat is tartanak - tájékoztatta az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője pénteken az MTI-t.