Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Megsemmisült az Alpokban közel 2500 méteren épült motormúzeum

HVG
-
 Ma 10:22Autó-motor

Leégett a csodás a helyen lévő és rengeteg értékes műtárgyat kiállító épület.

Mintegy 200 millió forint támogatásból épült meg Cegléd két kerékpárútja

Cegléd Város Önkormányzata a "Kerékpárutak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén" elnevezésű pályázaton "Kerékpárutak építése Cegléden" címmel nyert, mintegy 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásból épített meg két új kerékpárutat. « A képtár…

Urnafal épült Szentgyörgyvölgyön – A változóban lévő temetkezési szokások indokolták

Zaol
-
 21.01.18 16:21Megyei

Faluhelyen is egyre nagyobb igény mutatkozik az hamvasztásos, urnás temetés feltételeinek biztosítására, ezért is építtetett a község önkormányzata urnafalat. Az elmúlt év végén befejezett beruházás avatóját hétfőn tartották.

Adótorony épült a vásárhelyi nagyállomáson

Vásárhely24
-
 21.01.18 12:24Megyei

Többen kérdezték, mi ez. Ezért utánajártunk.

Helyi terméskőből épült fel a hegyekben megbújó Villa Nemes

Roadster
-
 21.01.17 11:40Otthon

Egy darabka olasz nyugalom és harmónia.

35 éve épült a szálló Bükön

Vaol
-
 21.01.17 07:00Kultúra

A Danubius Szálloda és Gyógyfürdő Vállalat új, kétszáz szobás, négyszáz személyes szállodát épített Bükön. Az építkezési munkálatokat államközi megállapodások keretében a svéd ABV vállalat végezte, és alig másfél év alatt el is készültek. 35 évvel ezelőtt már a februári nyitásra készülődtek az egy hónapos műszaki átadással.

Sípálya épült Székelyvarságon

Nagyjából egy kilométer hosszú, székes felvonókkal ellátott sípálya nyílik hamarosan Székelyvarságon, ahol most végzik az utolsó simításokat az üzemeltetők

Sípálya épült Székelyvarságon

Nagyjából egy kilométer hosszú, székes felvonókkal ellátott sípálya nyílik hamarosan Székelyvarságon, ahol most végzik az utolsó simításokat az üzemeltetők. A projekt egyik legfőbb célja a téli sport újraélesztése a községben, éppen ezért oktatni is fogják az érdeklődőket.

Soha nem feledi, honnan indult, minden ezekre az évekre épült

Duol
-
 21.01.15 20:00Sport

A Dunaújvárosban eltöltött kilenc év mind szakmailag mind emberileg a legfontosabb volt az utóbbi évek egyik meghatározó kézilabda-játékosának, Császár Gábornak pályafutásában.