Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így alakul Magyarország borkereskedelme

ProfitLine
-
  Ma 01:30 Gazdaság

Borbehozatal; borkivitel (hektoliter)

Koronavírus: megfertőződött egy magyar a karanténhajón

Magyarországon egyelőre még nincs koronavírussal fertőzött beteg, egy magyar azonban már elkapta a kórt Japánban. A férfi azon az óceánjáró hajón dolgozott, amit február elején karantén alá vontak.

Lesz következménye a menekülteken gúnyolódó magyar rendőrök ügyének

Vizsgálatot indítanak a járőrök ellen. Az Index tett közzé hétfőn egy videót, amelyet a TikTok nevű közösségi oldalra töltött fel valaki. A felvételen az látszik, hogy egy rendőrautóból videózzák a határkerítés mellett bandukoló külföldieket, és a Ballag már a vén diák nótát alájátszva röhögnek a kocsiban. Az Országos…

Csókay András idegsebész kapta a Polgári Magyarországért díjat

Csókay András idegsebész kapta a Polgári Magyarországért díjat. A kitüntetést Mádl Dalma, Mádl Ferenc volt államfő özvegye és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke adta át hétfőn Budapesten. Kövér László, az Országgyűlés elnöke a díjazottat méltatva úgy fogalmazott: “Csókay András orvosi hitvallása, hogy az…

Rejtélyes tűzgömb repült át Magyarország fölött

Izzó tűzgömb haladt át a magyar égbolt felett  vasárnap este 20 óra 50 perc után – írja az Időkép. A portált egy budapesti olvasója értesítette a jelenségről, a férfi videót is készített róla: A gömböt több település webkamerája is megörökítette, látható volt Szegeden, Szentendrén és a Zselicben is.

Szovjet szakértő hozta létre a magyar gulágot

Index
-
  Tegnap 23:28 Tudomány

40 ezer embert internáltak bizonyítékok nélkül, a hortobágyi rizsföldeken akarták megtörni az elitet. Elő kell venni a sárga csillagot? Február 25. a kommunizmus áldozataink emléknapja.

Koronavírus: Olaszországra figyel a világ, megvan az első magyar fertőzött

Az északolasz tartományokban már kétszáz fölé emelkedett a fertőzések száma, legalább hat áldozat van. A környező országok készülnek a vírus terjedésére.

Csókay András kapta a Polgári Magyarországért díjat

Mély hite, emberi alázata és szakmai teljesítménye arra emlékeztet mindannyiunkat, hogy a jól végzett munka imádság

Gyulán szervezik meg Magyarország legnagyobb pálinkabemutatóját

Gyulán szervezik meg Magyarország legnagyobb pálinkabemutatóját, az április 24-én kezdődő rendezvényen többek között az alma és csonthéjas termésű, vadontermő és ...

„Nagy a felfordulás” - Olaszországban élő magyarok meséltek a koronavírus miatt kialakult helyzetről

A Fókusznak Lakatos Márk is beszélt arról, mit tapasztalt Milánóban. Ott ugyanis nemrég ért véget a divathét.

Zokogtak az Olaszországból hazaérkező magyar diákok, amikor megtudták, hogy karanténba kell menniük

Sírtak az Észak-Olaszországból hazaérkezett gimnazisták, amikor megtudták, hogy két hétre karanténba kell menniük a budapesti Szent László Kórházba. Az egyik diák édesanyja beszélt a történtekről az RTL Híradójának. Ő korábban Milánóban volt főkonzul. Timaffy Judit elmondta, ő maga szólt a magyar hatóságoknak, hogy lánya és társai a…

Brutális ütést kapott a magyar válogatott játékos, kórházba került

Ripost
-
  Tegnap 21:30 Sport

Hári János, a Salzburg magyar válogatott játékosa az osztrák nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) legutóbbi játéknapján szenvedett sérülést.

A koronavírus a mobilcégek között is szedi az áldozatait

Index
-
  Tegnap 21:30 Mobiltech

A Mobil Világkongresszus elmaradása legalább félmilliárd euró hiányt okoz Barcelonának, és a cégek bukásairól még nem is beszéltünk.

UEFA - Két magyar fiú rajza is rajta lesz a Szuperkupa meccslabdáján

Két magyar fiú rajza is rajta lesz az európai labdarúgó Szuperkupa hivatalos meccslabdáján.

Két éve nyitott, két éve ez a legjobb magyar étterem

Index
-
  Tegnap 21:30 Kultúra

Rangsorolta az ország legjobb éttermeit a Dining Guide étteremkalauz. Átadták a legzöldebb hely, a legjobb cukrászda és a legjobb vidéki étterem díját is.