Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 341 hír

Olasz Kupa: visszatértek az ultrák, a Napoli kiütötte a címvédőt

A bajnokságban csak botladozó Napoli jutott be elsőként a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjébe, miután odahaza fordulatos, izgalmas mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a címvédő Laziót.

Ez a színész biztosan nem fog visszatérni a Mátrix 4-be, pedig felajánlották neki

IGN
-
  Ma 20:15 Film

Vele is terveztek volna az alkotók? Hiába ajánlották fel neki, hogy játssza el újra szerepét a Lana Wachowski rendezte folytatásban, a színész időbeosztása sajnos nem ad erre lehetőséget.

Ezek a Huawei telefonok kapnak Android 10 (Emui 10) frissítést

A Huawei már novemberben megindította az Android 10 frisstéseket a telefonjaira, de ez egy elég hosszú folyamat, ráadásul sok múlik azon, hogy épp milyen régióba szánt készülékről van szó. Szerencsére a gyártó most kiadott egy listát, ami nem Kínára, hanem a nemzetközi piacokra vonatkozik, igy kiderült, hogy pontosan mely modellekre…

„Az antiszemitizmus démonja visszatér Európába”

Az Európai Parlament elnöke az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából nyilatkozott.

Újra kötelező lesz a katonai szolgálat – visszatér a sorkatonaság

Szlovénia ismét bevezetheti a sorkatonai szolgálatot, amennyiben nem tudja megnövelni a fegyveres erők hivatásos katonáinak létszámát – derült ki a védelmi minisztérium hosszú távú terveire vonatkozó, úgynevezett Fehér Könyvből, amelyet kedden mutatott be a parlament felsőházának, a Nemzeti Tanácsnak. A dokumentum szerint – amely…

EP-elnök: az antiszemitizmus démonja visszatér Európába és a világ egészébe

“Hitetlenkedve, növekvő haraggal és aggodalommal figyeljük, hogy a történelem tanulságai feledésbe merülnek, és az antiszemitizmus démonja visszatér Európába és a világ egészébe” – jelentette ki az Európai Parlament elnöke kedden. David Sassoli az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából két nap múlva…

Nagy visszatérő a Mission: Impossible 7-re

SG
-
  Ma 18:33 Film

Simon Pegg benne lesz az MI7-ben.

Dvtk: Egerszegi visszatér Miskolcra – hivatalos

Kedden aláírta szerződését Diósgyőrben Egerszegi Tamás, aki fél évre kölcsönbe érkezik a Paksi FC csapatától – számolt be a miskolci klub. A labdarúgó érkezése nem meglepő, a paksiak engedélyével már részt vett a DVTK ciprusi edzőtáborában is.

Visszatérnek a nagyhatalmak a feltörekvő Afrikába

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:13 Külföld

London hétfőn kezdte meg a hosszú folyamatot, amelynek során afrikai vezetőknek mutatja be a brexit utáni Nagy-Britannia üzleti lehetőségeit.

Neo, Trinity, Morpheus és Niobe mellett a Merovingi is visszatér a Mátrix 4-ben

Port
-
  Ma 17:50 Film

Úgy tűnik, két újabb sztár is csatlakozik a 2021-ben mozikba kerülő Mátrix 4 stábjához.

EP-elnök: Az antiszemitizmus démonja visszatér Európába és a világ egészébe

„Hitetlenkedve, növekvő haraggal és aggodalommal figyeljük, hogy a történelem tanulságai feledésbe merülnek, és az antiszemitizmus démonja visszatér Európába és a világ egészébe” – jelentette ki az Európai Parlament elnöke kedden.

Pl: a Tottenham korábbi tehetsége visszatért Angliába

NSO
-
  Ma 17:19 Foci

A Newcastle az idény végéig kölcsönvette Nabil Bentalebet a Schalkétól – jelentette be az angol csapat. Az algériai válogatott futballista három és fél év után tér vissza a Premier League-be.

Ep-elnök: Az antiszemitizmus démonja visszatér Európába és a világ egészébe

A holokauszt az emberiesség elleni legnagyobb bűncselekmény – jelentette ki David Sassoli.

Szigorúbb feltételek mellett lehet babaváró hitelt igényelni

A szakgimnáziumban, szakközépiskolákban eltöltött évek a továbbiakban nem számítanak bele a 3 éves jogviszonyba.