Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

Rendkívüli: újabb durvítást trükközött elő a kalapból a Fidesz többség a választási törvényen- itt vannak a részletek

Elégé radikálisan tovább korlátozhatja a választáson való országos listaállítás feltételeit a kormányoldal, méghozzá a papíron független Volner János javaslata nyomán- írja az távozó indexesek új lapja a Telex. Támogatta a Fidesz-KDNP kedden az Országgyűlés igazságügyi bizottságában Volner János azon, a választási törvény újabb tervezetéhez…

Strasbourg miatt is módosul a választási törvény

Mandiner
-
 Ma 10:00Belföld

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának a Magyar Kétfarkú Kutyapárt által indított perében hozott ítélete miatt nem lehet megtiltani a szavazólapok lefotózását – tette egyértelművé Völner Pál. Áttekintettük a választási törvény módosítása ellen felhozott alapvető ellenzéki kritikákat.

Michiganben hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

A négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor.

Michiganben is hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

A kihirdetett eredmény szerint Biden több mint 150 ezer vokssal többet szerzett, mint Trump.

Michiganben hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

Michigan állam négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor. A kihirdetett eredmény szerint Biden több mint 150 ezer vokssal többet szerzett, mint Donald Trump hivatalban lévő republiká

Michigan államban hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

Jelentős mértékben csökkentek Donald Trump esélyei az elnökválasztási eredmény megfordítására.

Michiganben hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

Michigan állam négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor. A kihirdetett eredmény szerint Biden több mint 150 ezer vokssal többet szerzett, mint Donald Trump hivatalban lévő…

Aláírásokat hamisítottak a választási ajánlóívekre

Teol
-
 Tegnap 20:04Baleset-bűnügy

Országos viszonylatban is meglehetősen ritkának számító bűncselekmény elkövetőit vonták felelősségre az idén négy ügyben.

Egyre nagyobb a káosz Karácsonyék metrófelújítása körül

Origo
-
 Tegnap 09:57Belföld

Lehet, hogy új közbeszerzést kell kiírni, az pedig további csúszást okozhat.

Egy ügyvéd olyan durván vádaskodott választási csalással, hogy az még Trumpéknak is sok volt

Donald Trump jogászcsapata közleményt adott ki, melyben elhatárolódnak Sidney Powell ügyvéd kijelentéseitől. Powell régi motoros Trump-támogató, aki számos összeesküvés-elméletet terjesztett, melyekben megkérdőjelezte a választások tisztaságát.

Újabb államban utasították el a Trump választási csalásra vonatkozó keresetét

Elutasította az amerikai szövetségi bíróság Donald Trump kampánycsapatának az elnökválasztási eredményeket megtámadó keresetét a legnagyobb csatatérállamban, Pennsylvaniában. Trump jogászai újabb és újabb beadványokkal állnak elő.

Vlagyimir Putyin: nyilvánvaló, hogy az amerikai választási rendszerrel gondok vannak

Nem hátsó szándékból, hanem a hivatalos eljárás lezárulásának kivárása miatt maradt el az orosz gratuláció az amerikai elnökválasztás győztesének – jelentette ki a Rosszija 1 tévécsatorna által vasárnap sugárzott nyilatkozatában.

Putyin: Az egész világ számára világos, hogy az amerikai választási rendszerrel gondok vannak

Az orosz elnök az elmaradt gratulációra utalva kijelentette, hogy „az elrontott viszonyt már nem lehet elrontani”.