Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 116 hír

Programok tömkelege várta a diákokat a dunaszerdahelyi Vámbéry Héten

Parameter
-
  Tegnap 19:42 Határtalan

Már ehhez kapcsolódott az első alkalommal megrendezett Gimit Fut nevű jótékonysági futóverseny is, melyen 123 diák összesen 556 kilométert futott le. A hétfői nap a megnyitó mellett a sporté volt, hiszen aznap rendezték meg a Vámbéry Hét kosárlabdaversenyét. Kedden a nyelveké volt a főszerep. Immár 20. alkalommal szervezték meg a…

Verseny feketén-fehéren: a billentyűk közé csaptak a zenész diákok

Sonline
-
  Tegnap 19:30 Kultúra

Hetvenhét diák jelentkezett a Rév Lívia IV. Dél-dunántúli Regionális Zongoraversenyre, melyet hétfőn a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskolában rendeztek meg.

Szándékosan mennybe ment a primitív brutalizmus ennél a nyaralónál

Player
-
  Tegnap 19:26 Otthon

Nem pont így szoktunk elképzelni egy víkendházat.

A békési Kira Étterem vezetőjével főztek a szegedi diákok

Beol
-
  Tegnap 18:52 Belföld

Ásós Géza látogatott el a szegedi József Attila Általános és Szakképző Iskolába hétfőn, hogy együtt főzzön a diákokkal.

A CEU ismét a szabadság és a diákok mellé állt

Hírklikk
-
  Tegnap 18:40 Külföld

Mivel a CEU-nak meg kellett védenie akadémiai szabadságát és autonómiáját, kötelessége megszólalni minden olyan esetben, amikor más egyetemek kerülnek veszélybe – olvasható abban a közleményben, amelyet a Budapestről kényszerűen eltávozott egyetem adott ki. Ők tudják, miről beszélnek.

Szülők és diákok is kiállnak a kirúgott testnevelő tanár mellett

Kirúgtak egy testnevelőtanárt a balatonkenesei általános iskolából, mert néhány gyermek és szülei szerint erőszakra buzdította diákjait. Emellett egy szülő azt is állítja, zaklatta 11 éves kislányát. A tanár szerint mindebből semmi nem igaz. Az iskola tantestülete, a szülők nagy része és legtöbb diák is kiáll a tanár mellett. A rendőrség eljárást i

Hiánypótló jegyzet készült az elektronikai gyártásban tevékenykedő oktatóknak és diákoknak!

Növekedés
-
  Tegnap 16:32 Gazdaság

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Elektronikai Gyártók Bizottsága a közelmúltban újból kiadta az Elektronikai gyártás című jegyzetet, abból a célból, hogy az ágazatban dolgozó munkatársak rendelkezésére álljon egy egységes, átfogó, könnyen tanulható tananyag. Lippai-Nagy Írisszel, az Amerikai Kereskedelmi Kamara…

Téliesítés nélkül veszélyben a nyaraló

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 15:27 Gazdaság

A tanácsok szerint a legfontosabb a téliesítéskor áramtalanítani az ingatlant és lekapcsolni, elzárni a vizet, illetve a gázt.

Egykori diákok munkáiból nyílt kiállítás Tamásiban

Teol
-
  Tegnap 15:10 Kultúra

A „Vályis Tízek Tárlata” címmel nyitották meg a Vályi Péter Szakképző Iskola 1994 után végzett öregdiákjaiból szerveződött csoport kiállítását a Kindl Kupola Galériában.

Szakmát tanultak Barcelonában a vas-villá’-s diákok

Kisalföld
-
  Tegnap 14:23 Megyei

Tizenöt napon át barcelonai szállásukról jártak spanyol munkahelyeikre azok a vas-villá’-s diákok, akik az Erasmus+ pályázatának köszönhetően szakmájukban szerezhettek nemzetközi tapasztalatokat. Életre szóló élményekkel tértek haza.

Ballada- és mesemondó diákok – Népköltészetünk kincseit őrzik, örökítik

Erdély Ma
-
  Tegnap 13:11 Határtalan

Mindennapi nyelvhasználatunkat gyarapítják, megkérdőjelezhetetlen igazságok, példabeszédek forrásai, a népköltészet megunhatatlan remekei – összefoglalva így jellemezték a népmesék és balladák világát.

50 éves jubileumát ünnepelte a Krúdy Gyula Gimnázium – Jelenlegi és volt diákok léptek fel

Nyíregyháza
-
  Tegnap 12:30 Belföld

Idén ünnepli 50 éves fennállását a Krúdy Gyula Gimnázium. Hétvégén az iskola gálaestet szervezett a Nyíregyházi Egyetemen, ahol jelenlegi és régi diákok léptek színpadra, így megemlékezve az elmúlt 50 évről.

Új szárnnyal várja a diákokat a zenetagozatos váci iskola

Magyar Építők
-
  Tegnap 12:22 Gazdaság

Tetőterasz és tetőn kialakított sportpálya is a projekt része, melyben közel 5 ezer négyzetméteres új épületrészt kap a műemléki épületben működő intézmény.

A nap legcukibb videója: okkal ilyen magas a diákok átlagéletkora ebben az iskolában

Eduline
-
  Tegnap 12:06 Színes

Valahogy fel kell tölteni az üresen maradt padokat is. Ilyen, amikor szokatlanul nagy a tanulni vágyók átlagéletkora egy iskolában.

Egyetemi nyílt nap novemberben diákoknak és szüleiknek

Duol
-
  Tegnap 11:00 Megyei

2019. november 23-án délelőtt 9 órától várunk sok szeretettel mindenkit a DUE Családi Nyílt Napjára! Gyertek el Ti is, hogy ne maradjon kérdés!