Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra együtt az álompár? Tizenhét év után újra együtt kapták lencsevégre Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

Tizenhét év után készült ismét közös kép Jennifer Lopezről és Ben Affleckről írja a Daily Mail. Kép:YouTube Az egykori álompár 17 éve szakított, azóta pedig nem jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt. De mintha most ez megváltozott volna, ugyanis a múlt hétvégét együtt töltötték egy montanai síparadicsomban. A közös kép Ide kattintva nézhető…

Fellendülést várnak a légitársaságok a gyászos év után

vg.hu
-
 Ma 16:27Gazdaság

Egyelőre egy-másfél év kell ahhoz, hogy a határok ismét korlátozások nélkül átjárhatóak legyenek.

Szakértő: Sokba kerülhet az élet újrakezdése a járvány után

Femcafe
-
 Ma 16:20Életmód

A korlátozások feloldásával lassan visszatér az élet a régi kerékvágásba, de az elmúlt időszak nem múlik el nyomtalanul. Nem csak az egészségi állapotban következett be változás sokaknál, de a nehéz időszak a tulajdonolt javakat is megviselte. Az újrakezdett élet első napjaiban lelakott ingatlannal, elromlott autóval, elvesztett munkahellyel,…

Megkezdte az Erste a Gloster követését, 4 135 forint a célár

Az Erste megkezdte a Gloster részvényeinek a követését, 42 oldalas, részletes elemzést készítettek a vállalatról. A Gloster által közzétett stratégiai tervek alapján elkészítették a cég pénzügyi modelljét, DCF és összehasonlító mutatószámos értékelésből adódó részvényértéket határoztak meg. Az Erste 12 hónapos célára 4 135 forint, ajánlásuk Vétel.

Súlyos betegség után 66 évesen hunyt el a híres zeneszerző

Hatvanhat éves korában, súlyos betegség után kedden meghalt Demény Attila Nádasdy Kálmán- és Erkel Ferenc-díjas kolozsvári zeneszerző, operarendező, zongoraművész - adta hírül internetes oldalán a kolozsvári Szabadság napilap.

Menetel tovább a Peac – A Mecseknádasd nyerte a rangadót

Bama
-
 Ma 16:00Sport

Mozgalmasan telt a hétvége a női és férfi kézilabda Nb Ii-ben, a Mecseknádasd hazai pályán győzött, a pécsi lányoknak pedig úgy tűnik, nincs ellenfél.

Kifehérítik a kriptóvagyonokat, csak 15 százalék lesz az adó a kriptovaluták után

Megjelenik az első kriptoadózási szabály, a jövő évi adócsomag részeként az országgyűlés rendezi a kriptovalutákon elért profit utáni adózást – közölte ma Varga Mihály pénzügyminiszter, mikor bejelentette a jövő évi

Nascar: Közel két év után újra vezethet közúti autót Matt Tifft

USAracing
-
 Ma 15:45Sport

Boldogan jelentette be Matt Tifft, hogy megkapta az engedélyt orvosaitól a közúti autóvezetésre. “Hat hónap...

Lehoczky Zsuzsa színésznő lett a nemzet színésze: őt választották Törőcsik Mari halála után

A Nemzet Színészei ma délután Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznőt választották meg a cím új birtokosának.

Szuperszámítógép beszerzésére nyert közbeszerzést a 4iG konzorciuma

A 4iG Nyrt. által vezetett konzorcium ajánlatát hirdették ki nyertes ajánlatként a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által „Szuperszámítógép és tárolók szállítása” tárgyú, európai uniós nyílt közbeszerzési eljáráson - közölte a cég a BÉT honlapján publikált rendkívüli tájékoztatásában.

Fogyás után megereszkedett a bőre? Így lehet újra feszes a hasa

Sokan nem számolnak azzal, hogy ha le is adják a felszedett kilókat, a has bőre megereszkedhet. Hogy lehet eltüntetni, újra feszessé tenni a hasat?

Őt választották maguk közé a Nemzet Színészei Törőcsik Mari halála után

Döntött a Nemzet Színészeinek társulata, ki lépjen a megüresedett, 12. helyre.

Hétfőtől lehet beírhatni a gyerekeket a csíkszeredai bölcsődébe

Jövő hétfőn kezdődik a beiratkozás a csíkszeredai bölcsődébe. A visszairatkozásokat követően 26 hely áll a kérvényezők rendelkezésére.