Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

DK: Fideszes bűnszervezetek kaptak kulturális támogatást

hirado.hu
-
  Ma 14:13 Belföld

A DK szerint a Fidesz ezzel beismerte, hogy politikai alapon akarja átalakítani a kulturális életet.

Varga Viktor pilótának készül

24
-
  Ma 14:12 Bulvár

Már videó is van arról, ahogy letesz egy gépet.

Ez fájhatott, kétszeresére dagadt Varga Viktor térde

Ripost
-
  Ma 14:10 Bulvár

Az énekes snowboardozni volt, mikor észrevette, hogy valami nem stimmel a lábával.

Nyikita Szergelyevics Orbán

FüHü
-
  Ma 14:00 Vélemény

Nyikita Szergejevics Hruscsov 1959-ben, az SZKP XXI. kongresszusán meghirdette, hogy a Szovjetunió a nemzeti jövedelem összegét tekintve 1970-ben, az egy főre eső nemzeti jövedelmet tekintve pedig 1980-ban utoléri és megelőzi az Egyesült Államokat. Ez, mint tudjuk, soha nem következett be. Hruscsov tévedését menti, hogy az ötvenes…

Orbán hitelesebb közép-európai lenne, ha nem feszegetné a demokrácia határait

Temesváron hirdette meg a hétvégén Orbán Viktor az új Közép-Európát többek között Románia és Magyarország részvételével. De mit jelenthet ez pontosan, és mit szólnak mindehhez a romániai értelmiségiek? Megkérdezzük őket! Sorozatunk első részében a szász politológus-aktivista Hans Hedrich válaszol.

Gy. Németh szerint a kormány fideszes bűnszervezeteknek adja a kultúrára szánt pénzt

A főpolgármester-helyettes szerint a kormány azért szüntette meg a kulturális tao-t, hogy csak fideszesek kaphassanak pénzt.

Üzenet: Orbán Viktornak és parazita bandájának

OLKT
-
  Ma 13:05 Vélemény

“Ha a kutyádat olyan helyzetbe hozod, hogy a kukából kell ennie és a földön kell aludnia, attól ő még kutya marad. De ha egy embertársadat hozod ugyanolyan helyzetbe, azzal elveszed tőle az emberi méltóságát.” ~ Nebíl Szuleimán (szíriai író)

BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Remek párharcokkal folytatódik a sorozat.

Az ész még nem, a szív már leváltaná Orbánt

24
-
  Ma 12:46 Belföld

Stumpf István szerint egyelőre nem értelmi, csak érzelmi a lázadás a kormány ellen.

Orbán és Erdogan közös barátja évi százmillióért fejleszti a kereskedelmet

HVG
-
  Ma 12:30 Külföld

A kormány sokévnyi kudarc után 2018 nyarán szántotta be a kereskedőházakat, kivéve azt, amelyik Adnan Polat török érdekeltsége. A cég 100 millió forint osztalékot fialt tavaly, miközben még Orbán szerint is messze van a két ország kereskedelme az elvárttól. A kereskedőházi rendszer karcsúsított újjászervezése a hónapokban zárult le, messze…

Eszenyi Enikő tettei ellen tiltakoztak

A Diktátor című darab végén jelentek meg a tiltakozók.

158 nap helyett csak 37 nap ki nem vett szabadságot, 7,5 helyett 1,7 millió forintot fizetnek ki a bukott I. kerületi fideszes…

Bár a központosított illetmény-számfejtő rendszer szerint 158 nap ki nem vett szabadságot mutatott, a képviselő-testület csak 37 nap ki nem vett szabadság megváltásának a kifizetését szavazta meg a kilenc éven át regnáló Nagy Gábor Tamás volt fideszes polgármesternek – derül ki az új ellenzéki polgármester, V. Naszályi Márta…

Újabb bérrobbanást jelentett be az Aldi: ennyit keresnek a dolgozók januártól – Itt vannak a számok

Blikk
-
  Ma 11:37 Belföld

Tovább folytatja béremelését az ALDI Magyarország: 2020. január 1-jétől minden pozícióban az inflációt meghaladó emelést hajt végre az vállalat.

Itt a legviccesebb magyar kiszivárogtatott videó, amin a kopasz, fideszes Vízipók beszélget Keresztes barátjával

444
-
  Ma 11:31 Belföld

De az ügy nem vicces: állítólag az egyik főszereplő akarja leleplezni, hogy a Fidesz szavazatokat vett volna Hajdúsámsonban. Kamerás szemüveg, átadott milliók és egy magyar whistleblower az évvége sztorijában.

Az Orbán-kormány másfél milliárdért épített református templomot Temesváron

Temesváron – az 1989-es forradalom kirobbanása harmincadik évfordulóján – vasárnap este felavatták a Makovecz Imre által tervezett Új Ezredév Református Központ templomépületét.