Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Erre vágyik igazán egy magyar gyerek

Jobb tananyagot, több időt a családdal és kevesebb iskolai zaklatást. Ezt szeretnék másképp a magyar gyerekek, minden másban a véleményük azonos a többi európai gyerekével.

Érettségi: mi történik, ha valamelyik tárgyból nem sikerül a vizsga?

Eduline
-
  Ma 04:00 Karrier

Mi történik, ha megbuktok valamelyik tárgyból az érettségin? Muszáj megismételni a vizsgát, vagy választhattok másik tárgyat helyette? Azokból a tárgyakból is újra kell vizsgázni, amelyek sikerültek? Olvasói kérdésre válaszolunk.

Fordulat a veronai busztragédia ügyében: vallott a koronatanú a tárgyaláson – Erre számíthat a sofőr

Blikk
-
  Ma 04:00 Baleset-bűnügy

Áttörést hozott a három évvel ezelőtti, 17 halálos áldozatot követelő veronai buszbaleset hétvégi bírósági tárgyalása.

„Anya nem haltál meg, viselkedj is úgy!” Nem volt bennem szerelem, fájdalom…

Blikk
-
  Ma 04:00 Életmód

Állítólag megmenekültem a haláltól. Bár abban az állapotban, amibe a baleset során kerültem, nem is bántam volna, ha minden szépen véget ér.

Horror Nyíregyházán: német börtönből engedték ki, a neje hozta haza – Kalapáccsal verte feleségét a frissen szabadult…

Egyelőre még a családtagjai előtt is rejtély, miért támadt kalapáccsal és késsel a kedvesére R. Dávid (32) vasárnap hajnalban.

Meglepő ételek, amiket soha nem szabadna enned

Well and Fit
-
  Ma 03:33 Életmód

Gondoltad volna? Nem a kis nyalánkságok dobják fel ránk a pluszkilókat, hanem ezek az ultrahizlaló kaják!

Már nem titkolják: Várkonyi Andrea összejött Zsidró Tamással

Új sztárpár született! Várkonyi Andrea elismerte a Borsnak, a hír igaz: egy párt alkot Zsidró Tamással. Szerelmük azonban még csak bimbózik, ezért szeretnék megóvni.

Závecz: A Fidesztől több kell, ha nem akar rétegpárttá válni

Klubrádió
-
  Ma 01:26 Vélemény

Győrben az ellenzék hasonlóan szerepelt, mint az EP-választáson, a Fidesz győzelme ellenére országosan veszít szavazókat, kivéve az idősebbeknél - mondta Závecz Tibor.

Kevés a nő és a nem fehér bőrű ember a legnagyobb filmes fesztiválokon

Egy új kutatás újabb szórakoztatóipari területet talált, ahol továbbra is alulreprezentáltak a nők és a nem fehér bőrű emberek: ezek a világ legnagyobb filmfesztiváljai – írta a Los Angeles Times. A Dél-kaliforniai Egyetem Annenberg kommunikációs szakának kutatói, valamint a Time’s Up Alapítvány a 2017 és 2019 közötti időszak legnagyobb filmes…

Nem hozott levelet a postás

Csaknem 24 ezer kézbesítetlen küldeményt halmozott fel Tokióhoz közeli otthonában egy japán postás. Álláspontja szerint túl sok vesződséggel járt a munkája, ezért két évig szüneteltette azt. A férfit mostanra elbocsátottak állásából és jelenleg nyomozás folyik ellene. 

Újra Veres Mihály az EFISZ élén

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) elnöksége Veres Mihályt választotta az elnöki feladatok ellátására újabb három évre – közölte a szervezet hétfőn az MTI-vel. Veres Mihály a közlemény szerint elmondta, hogy az első két és fél év az EFISZ egyesület szakmai megalapozásáról, a partneri kapcsolatok kialakításáról és a közös…

Német lap: a berlini vezetés a hadsereg közreműködésével szállítaná haza a Vuhanban rekedt németeket

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:32 Külföld

A német szövetségi kormány a hadsereg (Bundeswehr) közreműködésével szállítaná haza a német állampolgárokat a koronavírus okozta járvány központjának számító kínai Vuhanból – jelentette hétfőn a hírportálján a Der Spiegel. A német hírmagazin értesülése szerint a külügyminisztériumban már a hét végén elkezdték előkészíteni a műveletet,…

Washington még nem döntött arról, hogy kivonul-e a Szahel-övezetből

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:30 Külföld

Washington még nem hozott döntést arról, hogy kivonul-e a Szahel-övezetből – közölte hétfőn Mark Esper amerikai védelmi miniszter Florence Parly francia védelmi miniszterrel folytatott tárgyalásai után Washingtonban. A francia védelmi miniszter azt szorgalmazta Washingtonban, hogy az amerikai kormányzat továbbra is támogassa a francia…

Hardy Mihály újra a médiában

Február elsejétől a Klubrádió főszerkesztő-helyettese lesz.