Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

IESF x Hunesz: Elindult a nevezés a 13. e-sport világbajnokságra

Esport 1
-
 Ma 09:45Gaming

A magyar nemzeti válogatottat a Magyar E-sport Szövetség nevezi az IESF 13th Esports World Championshipre.

A közút nem versenypálya! – Vas megyei motorosok figyelmét hívta fel a rendőrség

Vas megyében a motorkerékpár-vezetők részéről a balesetek elsősorban a sebesség nem megfelelő megválasztása, valamint a követési távolság be nem tartása miatt következnek be.

Érdemes figyelni! Így kerülhetjük el a túlzott sófogyasztást

Az ókorban fehér aranynak is hívták a sót, ugyanis a benne található nátrium létfontosságú ásványi anyag az emberi szervezet számára.

Vidnyánszky Attila búcsúzik Törőcsik Maritól: Elképedve figyeltük azt az erőt, amit a szerepén keresztül mutatott

Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház oldalán egy személyes hangú írásban, de a teljes társulat nevében búcsúzik Törőcsik Maritól.

Domokos László: a pénzügyi tudatosság fontosságára a válságok hívják fel a figyelmet

A "Pénzügyi kultúra 2021 - Az oktatástól a barangolásig, és ami mögötte van" elnevezésű online konferencia fókuszában két, az Állami Számvevőszék által a közelmúltban elkészített felmérés és azok eredményei álltak. Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a konferenciát megnyitó előadásában hangsúlyozta, hogy az ÁSZ évek óta…

Nutella a bundás kenyéren? Fördős Zé szerint ez a világ egyik legjobb dolga

A Konyhafőnök zsűrije az édes reggelik felé mozog, és málnás bundás kenyeret készít egy kis Nutellával.

Az örökké élő Lánchíd virtuális világa

Lezárása után online kiállításon ismerkedhetünk meg az ország egyik szimbólumának számító impozáns híd izgalmas történetével.

IMF: Kína és Amerika technológiai szétválása nagyon fájna a világnak

Kína technológiai leválása az Egyesült Államokról és Európáról nagyobb mértékben vetné vissza a globális GDP-t, mint a pár évvel ezelőtt kezdődő kereskedelmi háború - figyelmeztet az IMF szenior tisztviselője.

Koronavírus: megjöttek a friss adatok a világból

A világon 138 890 681 ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 985 407 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adatai szerint, 79 084 085-en meggyógyultak.

A fertőzöttek száma közel 140 millió, a halálos áldozatoké a 3 millióhoz közelít a világon

A világon 138 890 681 ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 985 407 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adatai szerint, 79 084 085-en meggyógyultak.

Az „élő fűnyíró” bölényeken múlhat a spanyol erdők sorsa

A bölények menthetnék meg a spanyol erdőket a tüzektől, mivel a korábban a kihalás szélére sodródott, de manapság újra növekedő populációjú növényevő faj az erdők gyúlékony aljnövényzetével táplálkozik. Spanyolországban is egyre többen vándoroltak ki a városból vidékre a tavalyi pandémia után, ők is segíthetnének a hagyományos…