Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 394 hír

Félmilliárd forinttal drágábban nyert el közbeszerzést a Duna Aszfalt

A becsült ellenértékhez képest félmilliárd forinttal drágábban, 5 milliárd 42 millió forintért tervezheti és építheti meg a Duna Aszfalt Kft. az M44-es gyorsforgalmi utat a 4432-es úttal összekötő utat - szúrta ki a Napi.hu.

Választás 2019: a Momentum korábbi főpolgármester-jelöltje is indul a kerületben, az ellenzéki összefogás támogatásáva…

Az ellenzéki főpolgármesteri előválasztáson a Momentum színeiben induló Kerpel-Fronius Gábor Angyalföldön önkormányzati képviselőként méretteti meg magát az őszi választáson. Tóth József polgármester támogatásával, az ellenzéki összefogás jegyében, a 9. számú választókörzetben - Róbert Károly krt. – Üteg u. – Kartács u. – Hajdú…

ITM: 1,5 milliárd forintból korszerűsödnek a víziközmű-rendszerek

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Víziközművek Állami Rekonstrukciós Alapjából 1,5 milliárd forintot igényelhettek a víziközművek a fenntartható működés biztosítására és a hozzá kapcsolódó rendszerek műszaki állapotának fejlesztésére. Az ITM szerdai közleménye szerint idén 38 pályázatot támogattak. Az egy pályázattal…

Korábban kezdődő meccsekkel törne be a Juventus az ázsiai piacra

Index
-
  Ma 16:03 Foci

A Serie A bajnoka ezzel eredne az angol csapatok őrületes bevételeinek nyomába.

Másfél milliárd forintból újulnak meg a víziközmű-rendszerek

hirado.hu
-
  Ma 15:58 Gazdaság

A pályázatokat 2018. december 22. és 2019. február 28. között lehetett benyújtani.

Tantusz: Silány minőségű, alig használják, mégis 14 millió forint közpénzt emészt fel

Media1
-
  Ma 15:45 Média

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Tantusz nevű, távközlési (internet, tv, telefon stb.) szolgáltatási csomagokat listázó és összehasonlító oldalára a hatóság saját bevallása szerint is csupán napi 9-10 látogató lép. Ráadásul a rendszer adatai időnként nem valósak: például ott is elérhetőnek mutat széles sávú vezetékes internetet, ahol…

Atlétika: 8 évre tiltották el a korábbi világbajnok orosz gyaloglót

NSO
-
  Ma 15:21 SportDopping

Doppingvétség miatt nyolc évre eltiltották Szergej Bakulin orosz gyaloglót, a 2011-es világbajnokság 50 kilométeres aranyérmesét, akit már korábban megfosztottak vb-címétől.

ITM: 1,5 milliárd forintból korszerűsödnek a víziközmű-rendszerek

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:15 Gazdaság

Az ITM a pályázat tervezése során arra törekedett, hogy a víziközmű-szolgáltatók és az ellátásért felelős konzorciumok a lehető legszélesebb körben nyújthassanak be támogatási igényeket.

Tíz autót tört fel egy 17 éves fiú Kaposváron, az egyikben 6 millió forint volt

Jelentős értékre, üzletszerűen és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat egy 17 éves kaposvári fiatallal és három családtagjával...

1,5 milliárd forintot kapnak víziközművek fejlesztésre

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Víziközművek Állami Rekonstrukciós Alapjából nyújtható támogatásra" című pályázati keretből 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő forrás igényelhettek a víziközművek a fenntartható működésük biztosítására és a hozzá kapcsolódó rendszerek műszaki állapotának fejlesztésére.

Az iskolakezdésre átlagosan 15-25 ezer forintot költ a családok harmada egy felmérés szerint

A családok 33 százaléka 15-25 ezer forint közötti összeget költ az iskolakezdésre gyermekenként, 27 százalék 10-15 ezer forintot, míg 21 százalék akár 25-40 ezer forintot is hajlandó erre a célra fordítani.

Fejre állhat a forint - baljós prognózis érkezett

Napi
-
  Ma 12:52 Pénzügy

Nagyot gyengült a forint a hét elején, jöhet a 330 forintos euró.

Tetszik Marco Rossinak korábbi játékosa formája

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szót váltott a hétvégi bajnoki után Prosser Dániellel.