Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 297 hír

Egymilliárdos áfacsalással vádolnak napelemes cégek vezetőit

Négy cégvezetőt letartóztattak. Körbeszámláztak, amíg le nem buktak. Több száz nyomozó, járőr, informatikus és kommandós vett részt a NAV akciójában.

A Chelsea vezetőedzője szerint Isztambulban is a győzelem a cél

Csapata duzzadó önbizalmát emelte ki főként Thomas Tuchel, a Chelsea vezetőedzője, miután a londoniak a szerdai visszavágón 2-0-ra legyőzték a Real Madridot.

A Chelsea vezetőedzője szerint Isztambulban is a győzelem a cél

Csapata duzzadó önbizalmát emelte ki főként Thomas Tuchel, a Chelsea vezetőedzője, miután a londoniak a szerdai visszavágón 2-0-ra legyőzték a Real Madridot.

Tőzsdenyitás előtt – Többségében indexemelkedéssel nyithatnak az európai tőzsdék

Vegyes kezdésre lehet számítani csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon. A vezető indexek a tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján 0,1 százalék körüli, csekély mértékben mozdulhatnak el pozitív és negatív, de inkább pozitív irányba a kereskedés kezdetén. Szerdán nagy, másfél-két százalékos emelkedéssel zártak a főbb…

Vezetőváltás a Philip Morris élén

A Philip Morris International Inc. (PMI) részvényesi gyűlésén Jacek Olczakot választották vezérigazgatónak, aki André Calantzopoulost váltja a cég élén. Jaczek Olczak korábban a társaság globális ügyvezető igazgatójaként dolgozott, őt a részvényesek most egyúttal az igazgatótanács tagjává is megválasztották.

Tovább kapaszkodik az olaj, emelkedésben a tőzsdék

Vegyes teljesítményt nyújtottak a vezető amerikai részvényindexek, az S&P 500 és a Dow Jones feljebb került, ezzel utóbbi rekordszinten zárt. A Nasdaq és a technológiai részvények azonban ismét gyengélkedtek, míg az olajipari társaságok jobban teljesítettek. Gazdasági szempontból kevésbé volt kedvező hír, hogy az amerikai szolgáltatóipar…

Az olajár diktálhat a tőzsdéken

Vegyes kezdésre lehet számítani csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon. A vezető indexek a tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján 0,1 százalék körüli, csekély mértékben mozdulhatnak el pozitív és negatív, de inkább pozitív irányba a kereskedés kezdetén - írja az MTI. Nyolchetes csúcsa körül az olajár.

Eddigi legsikeresebb szezonjukat zárták a KSC játékosai

Teol
-
 Ma 07:30Sport

Három éremmel zárták a szekszárdiak a 2020/2021-es idényt.

Marad a Zalaegerszeg vezetőedzője Waltner Róbert

Új szerződést kapott, miután benntartotta a zalai csapatot az NB I-ben.

Vezetők munkaviszonyban, egészségügyi szolgálati jogviszonyban

A munkaviszonyban dolgozó vezető állású munkavállalókra külön szabályokat állapít meg a munka törvénykönyve. Összefoglaltuk, melyek ezek, kitérve az egészségügyi szolgálati jogviszonyban álló magasabb vezetőkre vonatkozó rendelkezésekre is.

“Piacvezető cégnél vezető” alpolgármester – akiről kiderül, hogy csak pizzás, “véremben van a szakma” Fodor Zoli. A …

Fákat ültető Moki, “piacvezető cégnél vezető” alpolgármester – akiről kiderül, hogy csak pizzás, “véremben van a szakma” Fodor Zoli. Aztán majomkodó, pálinkázgató kommunikációs vezető a vadasparkból. Közterületet szemetet hordó jobbikos. Világhírűen becsületes Simon. Autóvezetés közben magát videózgató alpolgi. Mindenki által…

Informális csúcsot tartanak az unió vezetői a hétvégén

A munkahelyteremtésre és a szociális kérdésekre összpontosít a hétvégi brüsszeli csúcs.

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

Glamour
-
 Ma 02:18Bulvár

A mai, erősen vizuális világban elcsépelt gondolat, hogy ne a borító alapján ítéljük meg a könyveket. Földi Andrea – aki André Aciman, Lara Paker és Jodi Picoult magyar kiadásaiért, vagy éppen Vámos Miklós könyveinek a vizuális megjelenéséért felel – a borítótrendekről, a zsáner borítókról mesélt, és arról, miért érzi néha magát…

Hadházy: A megyei kormányhivatal vezetője nem mondja meg, hány milliót ajándékozott magának

Hadházy Ákos adatigényléssel fordult Juhász Tündéhez, a Csongrád-Csanád megyei kormányhivatal vezetőjéhez azért, mert több környékbeli polgármester is jelezte: tudomásuk szerint az elmúlt években mintegy harmincmilliós jutalmat adhatott magának.

Labdarúgó NB I – Horváth Ferenc marad a Budapest Honvéd vezetőedzője

A következő idényben is a februárban kinevezett Horváth Ferenc lesz a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának a vezetőedzője.     “Nehéz helyzetben vette át az együttest, de teljesítette, amit vállalt: bent tartotta a csapatot az NB I-ben!” – fogalmazott a kispesti klub honlapján Kun Gábor ügyvezető, aki hozzátette, értékelni fogják az elmúlt…