Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

KSH-ingatlan.com: Budapesten és országosan is emelkedtek az albérletárak júniusban

A járvány miatti bizonytalanság csökkenésével, az éledező gazdasággal és az élénkülő kereslettel magyarázható, hogy az országos albérletpiacon egy hónap alatt feljebb kúsztak az árak.

André Kertész különleges ajándéka Budapesten

Telex
-
 Tegnap 22:34Vélemény

A legritkábban látható olyan fotótörténeti jelentőségű kiállítás, ahol a képeket a művész saját maga válogatta ki. A huszadik századi fotóművészet egyik legnagyobb mesterének, André Kertésznek egy ilyen kiállítása látható most Budapesten.

Fidesz Budapest: Emlékeztek még, milyen ígéretekkel kampányolt Karácsony Gergely 2019 őszén?

Mandiner
-
 Tegnap 22:24Vélemény

Hoztunk néhány idézetet Karácsony „Budapest alkotmánya” című programjából.

Milyen programok várnak július 30. és augusztus 1. között Budapesten?

Hamarosan véget ér a július is, de persze a nagyszerű programáradatnak nem szakad vége! Ahogyan azt már megszokhattátok, ezen a hétvégén is szuper lehetőségekkel vár a magyar főváros! Lássunk is néhányat ezek közül!

A Serie A-ból igazolt játékost az MTK Budapest

A 19 éves focista az elmúlt két évet Olaszországban töltötte.

Budapesten is felütötte a fejét a kutyamaffia, ezek a fajok érintettek

Békés megyéből indult a lopások sorozata, de most már elérte a fővárost is. Kistestű kutyákra utaznak a rablók. Érdemes a gazdiknak nyitott szemmel járni.

Budapesten és országosan is emelkedtek az albérletárak júniusban

SzMo
-
 Tegnap 20:56Belföld

Budapesten 1,8 százalékkal, országos szinten pedig 1,6 százalékkal emelkedtek az albérletárak júniusban az előző hónaphoz képest.

Budapesten és országosan is emelkedtek az albérletárak júniusban

Budapesten 1,8 százalékkal, országos szinten pedig 1,6 százalékkal emelkedtek az albérletárak júniusban az előző hónaphoz képest.

Kutyamaffia tartja rettegésben a budapesti állattartókat

Békés megyéből indult a lopások sorozata, de most már elérte a fővárost is. Kistestű kutyákra utaznak a rablók. Érdemes a gazdiknak nyitott szemmel járni.

Rettegnek az állattartók, kutyamaffia ütötte fel a fejét Budapesten, ezek a fajták a érintettek

Békés megyéből indult a lopások sorozata, de most már elérte a fővárost is. A budapesti kutyás csoportokból ugyanis kiderült, már Budapesten is több eset történt az elmúlt időszakban. Érdemes a gazdiknak nyitott szemmel járni.

Mínuszban zárták a kereskedést a tőzsdék

Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek kedden.

35 éve csendült fel a Tavaszi szél Freddie Mercury előadásában - Így zajlott a legendás budapesti Queen-koncert

1986. július 27-én legendás koncertet adott a világszerte ismert és népszerű Queen együttes a budapesti Népstadionban. A koncert egyik ikonikus, és alighanem a legismertebb momentuma, amikor Freddie Mercury elénekelte a közönségnek a Tavaszi szél vizet áraszt című magyar népdalt.

Vízparti hip hop minifesztivált tart a Roots Budapest, fellép a Slow Village, Beton.Hofi, és az NKS is

Off Média
-
 Tegnap 19:41Életmód

Hip-hop központú fesztiválból még a járvány előtti békeidőszakban is hiány volt, így aztán most igen nagy űrt tölt be a Roots Budapest által szervezett Roots Open Air nevű minifesztivál, melyet idén nyáron második alkalommal rendeznek meg a martonvásári Rebel Beach-en. Az augusztus 6-tól induló hétvégi vízparti program központjában a…

“Ha olyan rossz itt, akkor miért nálunk emeled a népsűrűséget?" - Budapest visszavág a vidékieknek”

UniLife
-
 Tegnap 19:00Életmód

Néhány hete jelent meg egy írásunk arról, milyennek tűnnek vidéki szemmel – jócskán eltúlozva, persze – a budapestiek. A cikk óriási visszhangot keltett, ezért úgy döntöttünk, eljött az igazság pillanata: szót adunk maguknak a budapestieknek, mondják el ők is, mi minden idegesítő bennünk, vidékiekben.