Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádemelés a 10 éves nevelt lányával szexuális erőszakot elkövető moslékkal szemben

A Fejér Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020 tavaszán, egy Fejér megyei településen szexuális cselekményt végzett házastársának gyermekével.

“Nem az az erős vezető, aki képes megosztani, hanem az, aki képes egyesíteni.” Úgy legyen!

Még nem tudjuk, ki lesz az előválasztás győztese. Minden induló érdekes ember, és mindegyik más karakter. Akkor járunk jól, ha ezt fel is vállalják. Karácsony most politikai stílust és hangnemet is választott. Nem akar karaktert váltani, nem ő a másik Orbán.

A szombathelyi amerikaifocista, aki a Konyhafőnökben is megállja a helyét – interjú

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Békei Norberttel a kezdetekről, a műsorban szerzett sikerélményeiről, a Michelin-csillagos séfek dicséreteiről és kritikáiról, valamint a népszerűségről beszélgettünk.

Megölte két gyermekét egy amerikai anya

Az arizonai nő azt vallotta, „hangok parancsolták” neki, hogy ölje meg két kisgyerekét.

A Corteva 2021-es első negyedévi jelentése erős eredményekről számol be

A Corteva, Inc. (Nyse: Ctva) („Corteva” vagy a „Vállalat”) ma beszámolt a 2021. március 31-én véget ért három hónap pénzügyi eredményeiről.

Kimosta nyertes lottószelvényét egy amerikai nő

Gondoltunk már valaha arra, hogy mi történne velünk, ha elveszítenénk egy nyertes lottószelvényt? Alapvetően ilyeneket eddig csak filmekben szoktunk látni, illetve volt egy-két hihetetlen, mesébe illő sztori is. Most pedig itt egy újabb, állítólagos történet, amelyben egy amerikai nő azt állítja, hogy övé volt a kaliforniai lottó nyertes szelvénye,

Ejtheti a bíróság a Kevin Spacey-t szexuális erőszakkal megvádoló pert

Liner
-
 Ma 00:17Bulvár

Egy szövetségi bíró múlt heti döntése szerint a Kevin Spacey-t szexuális erőszakkal vádló férfinak nyilvánosságra kell hoznia személyazonosságát, de ha ez nem történik meg, ejhetik az ügyet.

Napi horoszkóp 2021. 05. 16.: Légy erős és derűs!

Az erőt adó és a gondolkodásért felelős Nap már ott kopogtat az ajtódon a napi horoszkóp szerint.

Nyugalomra intette az amerikai elnök Izraelt és a palesztinokat

Joe Biden amerikai elnök telefonon egyeztetett szombaton Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel és Mahmúd Abbász palesztin elnökkel a héten kiújult izraeli-palesztin harcok ügyében.

Izraeli-palesztin konfliktus: Nyugalomra intett az amerikai elnök

Telefonon egyeztetett Joe Biden az izraeli kormányfővel és a palesztin elnökkel.

Megsérült 15 amerikai katona Pápán

Ejtőernyősök sérültek meg az MH Pápa Bázisrepülőtéren.

15 amerikai katona sérült meg Pápán

Ejtőernyősök voltak. A Veol.hu olvasója több mentőautót látott a pápai reptér közelében és amikor a lap erre rákérdezett a Honvédelmi Minisztériumnál, az alábbi választ kapták: Az Mh Pápa Bázisrepülőtér környékén látott mentőautók és a mentőhelikopter a hétfőn éjszaka végrehajtott amerikai ejtőernyős ugrások sérültjeit szállították kórházakba.…

PlayStation 5: már erőszakba torkol az üzérkedés

theGeek
-
 Tegnap 20:24Gaming

Az átverések új szintre emelkedtek: most már erőszakba torkolhat az, hogy egyes személyek nem kevés pénzt akarnak lehúzni azokról, akik a konzol eredeti árának akár többszörösét is fizetnének egy PlayStation 5-ért… Ez egy francia történet, úgyhogy nem amerikai eseményekről számolunk be. Tehát néhány személy feltett egy PlayStation…