Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 252 hír

Érkezik a hó hétfőn

Hétfőn eleinte még esőre, majd estétől egyre nagyobb területen havas esőre, havazásra számíthatunk. 

Pakisztán engedélyezte a Szputnyik V védőoltást, Dubajba lassan érkezik a Pfizer/BionTech oltóanyaga

Dubaj, amelynek a gazdasága nagyban függ az idegenforgalomtól, az elmúlt hónapokban jelentősen enyhített a járvány miatti korlátozásokon.

Több centi friss hó érkezik

Délután délnyugat felől egy csapadékzóna éri el az országot, amely fokozatosan északkelet felé halad – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Elsősorban a Dunántúl déli részén, valamint a Duna–Tisza-köze déli vidékein 2-7 centiméter tapadó hó hullhat vasárnap éjfélig. Baranya és Bács-Kiskun megye területére vasárnapra, míg…

Egymillió ember oltásához szükséges vakcina érkezik 90 nap alatt

Naponta csaknem száz ember hal bele a koronavírusba Magyarországon, és 10-15 milliárd forintos kárt szenved el a magyar gazdaság az érvényben levő korlátozó intézkedések miatt - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Hertha: kirúgták a sportigazgatót és az edzőt – Dárdai érkezik

A Hertha BSC futballklub irányítói vasárnap menesztették Bruno Labbadia vezetőedzőt és Michael Preetz menedzsert. A döntésre egy nappal azután került sor, hogy a berliniek odahaza 4-1-re kikaptak a Werder Brementől a Bundesliga 18. fordulóban, és kilencedik hazai fellépésükön ötödször maradtak alul. Az együttes sorozatban negyedik…

Kevesebb oltóanyag érkezik Csehországba, lassabb lesz az oltási folyamat februárban

Az eredetileg tervezettnél 20 százalékkal kevesebb koronavírus elleni vakcinát kap Csehország a következő néhány hétben a Pfizer - BioNTechtől.

Már a figyelmeztetést is kiadták: nagy havazás érkezik hétfőn Nógrádba

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint több megyét is érintő figyelmeztetést adtak ki hétfőre a közelgő hóesés miatt. Nógrád megyében fél nap alatt öt centimétert meghaladó friss hó hullhat.

Egymillió ember oltásához szükséges vakcina érkezik 90 nap alatt

Naponta csaknem száz ember hal bele a koronavírusba Magyarországon, és 10-15 milliárd forintos kárt szenved el a magyar gazdaság az érvényben levő korlátozó intézkedések miatt - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Egymillió embernek elegendő oltóanyag érkezik Magyarországra

„Sikerült véglegesítenünk azt a megállapodást, amelyet az orosz oltóanyag gyártójával megkötöttünk” – mondta a külügyminiszter.

Ma estétől jelentős havazás érkezik!

Mediterrán ciklon érkezik ma estétől! Délnyugat felől egy igen masszív csapadékrendszer érkezhet ma késő délutántól! A hegyek kivételével mindenütt esővel indít majd a csapadék, majd várhatóan gyorsan átvált havas esőbe, havazásba (a keleti határ mentén több ideig tarthat ki az eső)! A csapadékzóna folyamatosan helyeződik át északkelet,…

Később érkezik a Hang nélkül 2. és a King's Man - A kezdetek is

Puliwood
-
 Ma 08:00Film

Újabb címek kerültek át későbbi időpontokra.

Csehországba is kevesebb oltóanyag érkezik

Az eredetileg tervezettnél mintegy 20 százalékkal kevesebb, koronavírus elleni vakcinát kap Csehország a következő néhány hétben a Pfizer/BioNTech cégektől.

Kihasználják a drámát: érkezik Joshua Bassett és Sabrina Carpenter duettje

Starity
-
 Tegnap 16:29Zene

Meglovagolják a hullámokat, ameddig lehet: hamarosan érkezik Joshua Bassett és Sabrina Carpenter duettje.