Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Idegenben is otthon voltak a törökszentmiklósiak

Szoljon
-
 Ma 07:02Sport

Remekül szerepelt, még pontot sem veszített az őszi szezonban a Törökszentmiklósi Székács KE férficsapata.

Nehéz, de eredményes évet zárt Malomsok

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

„Településünk számára nehéz, ugyanakkor eredményes volt a tavalyi esztendő” – foglalta össze a tavalyi évet Fintáné Dóra Mária, Malomsok polgármestere.

Civil összefogással új híd vezet a zirci kistemplomba

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

A Zirci Országzászló Alapítvány többfázisú munka eredményeként felújította a kistemplom néven ismert helyi plébániatemplom portáját.

Leclerc túl az első teszten: Tökéletes volt!

A Ferrari kedden egy különleges tesztet szervezett, ahol három nap alatt összesen hét pilóta ül autóba, köztük Carlos Sainz és Charles Leclerc is. A monacói beszélt keddi élményeiről.

Tállai: Tavaly nem volt, idén újra lehet nyugdíjprémium

Telex
-
 Ma 06:39Belföld

Február 12-én kezdik a 13. havi résznyugdíj kifizetését.

Tavaly is a Ford F-sorozat volt a világ legkeresettebb pick-upja

A világ legkeresettebb pick-up modelljeinek listáját 2020-ban ismét a nagy múltú, amerikai stílusú változatok vezették. A „sivatag királyának” is hívott Toyota Hilux is fel került a listára, de a Great Wall Wingle 5 és a Chevrolet Blazer is pozíciót szerzett.

Az iskolák, óvodák harmada fertőzött volt karácsony előtt

A köznevelési intézmények feladatellátási helyeinek száma országosan mintegy 13,5 ezer, vagyis karácsony előtt legalább ötezer helyszínen kellett intézkedni.

50 éve luxus volt Dobogókő mai szégyenfoltja

24.hu
-
 Ma 06:15Színes

Az egykor szebb napokat látott épület ablakai betörve, termeiben  az asztalok, székek szétdobálva, iratok, fizetési bizonylatok, újságok szanaszét.

Tűz volt egy győri lakóházban

Tűz ütött ki egy lakóépület egyik helyiségében Győrben, a Naspolya utcában. A győri tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók megkezdték a tűz oltását, amelyet végül a város hivatásos egységei oltottak el. A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen. – közölta a Katasztrófavédelem.

A moratórium miatt mai és jövőbeni hitelénél sem veszíti el senki „tiszta adós” voltát

Az ügyfelek – egyes félreértésen alapuló, s a fogyasztók megtévesztésére is alkalmas hírekkel szemben – sem a jelenlegi, sem a jövőbeni hiteleiknél nem veszítik el „tiszta” adósi besorolásukat a bankoknál pusztán azért, mert a törlesztési moratóriumot választották. A fizetési stop ezzel szemben segítő eszköz, sokaknak mentőöv, másoknak…

Bámulatos hatással volt a röplabda a karibi szépség egyik testrészére

Player
-
 Ma 04:50Sport

Winifer Fernández már egyszer fenekestül felforgatta a netet, most megnéztük, még mindig olyan jó karban van-e.

A békekötés óta nem volt ennyi erőszak Kolumbiában

Origo
-
 Ma 04:17Külföld

Csak idén már 14 fegyveres összecsapás történt.

„A félelem mindenkiben benne van, aki látott már ilyen beteget” – Volt, aki nem bírta a nyomást – Exkluzív interjú a Sz…

Szűtsné Bárdos Gyöngyvért, a Szent László kórház vezető ápolóját orvos kollégái győzték meg, hogy oltassa be magát, de beszélt arról is, hogyan bírták a Covid intenzív osztályra átvezényelt szülészek és gyermekorvosok a megpróbáltatásokat.

„Az elnök rajta fogja tartani a szemét Magyarországon” – Kemény beszélgetésekre számíthat a kormány Biden volt stá…

Blikk
-
 Ma 03:50Külföld

Joe Biden mély szeretete a magyarok iránt jóval több az egyszerű érdeklődésnél, vagy felületes ismeretségnél – mondta a Blikknek Katrina Lantos Swett, Tom Lantos néhai amerikai kongresszusi képviselő lánya, aki korábban maga is Biden stábjában dolgozott. Mégsem lehet arra számítani, hogy nem lesznek a két ország között nézeteltérések.