Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 392 hír

Atomfizikus balerina egy ipari robotnak készített koreográfiát

A Los Angeles-i születésű Merritt Moore nem átlagos balerina. Amellett, hogy táncolt a Norvég Nemzeti Balett, az Angol Nemzeti Balett, a Boston Ballet, a Zürichi Balett előadásaiban, a Harvardon diplomázott, és Oxfordban szerzett doktori fokozatot atom- és lézerfizikából.

Real Madrid: a védő boldog, maradni szeretne

FociClub
-
 Ma 10:15Foci

Pedig mindig kap ajánlatokat más kluboktól.

Kilőttek az ipari termelői árak októberben

Elsősorban a gyenge forint miatt drágul gyors ütemben az ipari beszerzés.

Mintegy tizenötezren szeretnének elbúcsúzni Benkő Lászlótól

Koncert.hu
-
 Ma 08:54Zene

Mint ahogy azt megírtuk, Benkő Lászlótól – az érvényben levő járványügyi korlátozások miatt – zárt körben vesznek végső búcsút a családtagok és a pályatársak. Fia a Ripostnak mondta el, hogy 15 ezren jelentkeztek be, hogy szeretnének elbúcsúzni édesapjától.

Megvásárolható az „ingyenes” parkolókártya

Elektronikusan is kifizethetjük a lakói parkolójegyet

Elindult a Körös-Maros Nemzeti Park megtisztítása

Megkezdődött a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében álló területek mentesítése az elhagyott, illetve illegálisan kihelyezett hulladékoktól. Az országos hulladékmentesítési akció az Innovációs és Technológiai Minisztérium koordinálásában, kormányzati támogatással, 2020-2022 között négy ütemben valósul meg. A projekt a…

Tüzet raktak a parkettán

Az egyházaskérieknek is elegük van a migránsokból – Taxikonvojok hozzák őket 

Kijavították a "Puszi és hajts el" parkoló behajtóját

A Móra Ferenc Általános Iskola mellett új parkolót adtak át nemrégiben: a Kiss and Ride parkoló a Bianka utca felől csak rövid időre - míg a gyerek kiszáll az autóból és elbúcsúzik a szülőtől - vehető igénybe.A parkolóra azonban több szülő is panaszkodott, mert az úttest és a parkoló közötti szintkülönbség miatt túl meredekre sikerült a…

Kiss Endi - Hooligans: "Szeretném, ha benőne a fejem lágya"

Kiss Endi dobos kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy mi zajlik most a lelkében párkapcsolati téren, hogy mit jelent számára a család, ez a furcsa év és persze, az új Hooligans klipről is megkérdeztük.

Új parkolóhelyek Csepelen

Az autósok a Kiss János altábornagy utcában csaknem 40, merőlegesen kialakított parkolóhelyet vehettek birtokba november 26-án.November 30-ára pedig elkészült az Eszterháza előtti terület két nagy tömbparkolója is, így már közel 90 parkolóhely áll az autósok rendelkezésére – írja az önkormányzati portál.

Andy Murray szeretne az olimpián elindulni

A brit teniszező jelenleg a világranglista 119. helyén áll.

Kommandós akciók zajlottak a kárpátaljai magyarok körében

Az MKKSZ elnökének a lakásán és intézményeknél kerestek a rendőrök szeparatizmusra utaló bizonyítékokat. Az érintettek szerint ezek koholt vádak.

Fél, hogy az idei lesz az utolsó: szép karácsonyt szeretne gyermekeinek a rákos édesanya – Így segíthet Ön is

Rettentően fél, hogy idén ünnepelhet utoljára a gyermekeivel egy beteg édesanya, így mindenképp a legszebb karácsonyt szerené megteremteni családja számára.

Mobil tesztelési állomás nyílik Párkányban

Kedvező hír a párkányiak és a környékbeliek számára, hogy Párkányban hamarosan mobil Covid-tesztelési állomás nyílhat. A Párkányi Rendelőintézet fenntartója, Nyitra Megye Önkormányzata nevében a múlt héten megbíztuk a rendelőintézet igazgatóját, Czékus Andrást, hogy a rendelőintézet hatáskörében, az időközben megnyílt állami felhívásra…

Szeretnél olyan ragyogó bőrt, mint Phoebe Tonkinnak? A színésznő elárulta a titkát

Starity
-
 Tegnap 20:27Divat

Arcápolási rutinját mutatta be Phoebe Tonkin, a Vámpírnaplók és H2o sztárja.