Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 409 hír

Naptárba vele: decemberi online fogadóóra Újbuda polgármesterével

Folytatódik az online fogadóóra sorozat.December 2-án ismét dr. László Imre polgármester válaszol az újbudaiak kérdéseire, felvetéseire. A kérdéseket már most elküldhetitek az esemény oldalára  üzenetben, az élő fogadóóra alatt pedig ommentben is lehetőség lesz üzenni. (Be is állíthatjátok már most, hogy értesítést kapjatok az "adás"…

Szijjártó Péter: februárban nyílik meg Budapesten az ENSZ regionális terrorizmusellenes központja

Február közepén nyílik meg Budapesten az ENSZ regionális terrorizmusellenes központja. Erről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszélt.

Apróság? Dehogy – Malonyai Péter jegyzete

  Nagyon közel a csodához: vezetett a Juventus otthonában a Fradi... Tizenhét percre visszatért a múlt, a Ferencváros Torinóban 1–0-ra vezetet

Szijjártó Péter: George Clooney történelmi és politikai ismeretei némiképp korlátosak

A külügyminiszter a Facebook oldalára kitett videóban reagált a hollywodi színész Magyarországról szóló mondataira.

Jakab Péter pert nyert a köztévé ellen

Media1
-
 Tegnap 20:42Média

A Fővárosi Törvényszék egyelőre nem jogerős ítélete szerint az M1 Híradóban valótlan állítás hangzott el a Jobbik elnökével kapcsolatban, ezért sérelemdíj megfizetésére is kötelezték a Duna Médiaszolgáltatót.

Koronavírusos lett Átány polgármestere

Heol
-
 Tegnap 20:32Belföld

A település polgármestere saját facebook oldalán osztotta meg, hogy megfertőződött a koronavírussal.

Korniss Péter magyar fotográfus kapja idén a Kriterion Koszorút

Székelyhon
-
 Tegnap 20:18Határtalan

A csíkszeredai Kriterion Alapítvány alapító elnökének, Domokos Gézának a kezdeményezésére 1996-tól Kriterion Koszorúval jutalmazzák azokat a személyiségeket, akik Erdély hírét vitték a nagyvilágba.

Somogyi Péter dupla bronzot szerzett a Hungarian Openen

Zaol
-
 Tegnap 20:17Sport

A Magyar Sportlövők Szövetsége az idei nehézségek ellenére is meg tudta rendezni a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi viadalt, de persze a korábbi évektől eltérő keretek között. A vírushelyzet miatt több ország képviselői távol maradtak a viadaltól, ám így is erős nemzetközi mezőny gyűlt össze, és a végén zalai sikernek is lehetett örülni.

Az ukránok kitiltották Grezsát. Szijjártó Péter bekérette Ukrajna budapesti nagykövetét

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter kedden közösségi oldalán jelentette be, hogy bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét. Ennek oka, hogy nem engedték be Ukrajnába Grezsa István miniszteri biztost.   Szijjártó videójában elmondta, hogy a történteket kikérték maguknak, a…

Balázs Péter: Vétó a jogállamra?

Mandiner
-
 Tegnap 19:01Vélemény

A többségi döntés kiküszöböli az elfogultságot és az egyoldalú ítéleteket.

Szijjártó Péter bejelentette: Budapesten lesz az Ensz első regionális terrorizmusellenes központja

en lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.

Szijjártó Péter reagált a George Clooney-ügyre

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta véleményét.

Távközgyűlésen választhatják meg elnöknek Peter Pellegrinit

Peter Pellegrini indul a Hlas-SD parlamenten kívüli párt elnöki posztjáért. Ezt a parlamentben tartott sajtótájékoztatón is megerősítette. Ellenjelölt egyelőre nincs.