Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ország adóssága 10 év Orbán alatt 11 393 milliárd forinttal nőtt - mit gondolnak róla?

A kormány működésének eredménye az, hogy most minden egyes tiszaújvárosi lakos fejeknént majdnem másfél millió forint adóssággal rendelkezik.

Orbán Viktor újabb nagy csatára készül

Napi.hu
-
 Ma 08:25Belföld

Az Orbán-kormány USA-politikája arra épít, hogy Donald Trump elnök távozásával nem szűnik meg óriási rajongótábora a Republikánus Pártban, ami a jövőben is jelentős politikai erő lesz az Egyesült Államokban.

Orban garantálja, hogy nem lesz újabb országos lezárás

Az államfő rámutatott: az elmúlt hét napban csökkenő tendencia figyelhető meg a fertőzések számát illetően.

Orbán Viktor gyorsan megszabadult a korrupcióval vádolt helyettes államtitkártól

MFor
-
 Ma 07:51Belföld

Szerdán tette közzé az ügy részleteit az ügyészség, aznap ki is rúgták Dr. Nagy Jánost.

Szabad szemmel: Orbánra nem csak a Szájer-ügy égett rá, a vétója is a totális csőd felé sodorja

A kormányfő kissé elszámította magát a nagy hősködésben: amíg itthon ex-párttársa miatt kénytelen magyarázkodni, addig a nemzetközi színtéren a nyílt ellenállása szépen lassan értelmét veszti.

Orbán B-terve Trump után: Trump

A kormánykommunikációban folytatódni fog a Biden-adminisztrációt Soros Györggyel összemosni próbáló retorika.

Válságban a válságkezelés, rosszul áll a tányérzsonglőr Orbán többfrontos háborúja

A politika a látszatok világa, vagy legalábbis az is. Tulajdonképpen a politikus feladata éppen abból áll, hogy tevékenységéhez őt magát kedvező, ellenfeleit kedvezőtlen színben feltüntető benyomást rendeljen. Sokak szerint fordított az összefüggés, a lényeg az érzékelés-menedzsment, sikeresnek tűnni, s ennek alárendelni a témaválasztást, a…

Orbánnak tudnia kellett Szájer ügyeiről, őt kellene faggatni

Elképzelhetetlen, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ne tudott volna a Szájer József ellen indított belga rendőrségi eljárásról – mondta el a Klubrádió kérdésére Sophia in ’t Veld a 66-os Demokraták szociáldemokrata párt EP-képviselője. Az Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottság holland tagja azt is hozzátette: itt az igazi felelősség…

Orbán kirúgta a korrupciógyanú miatt őrizetbe vett helyettes államtitkárt

Magyar Hang
-
 Tegnap 23:16Belföld

A felmentés szerdától, vagyis a botrány kirobbanásának napjától hatályos.

Orbán is megszólalt a gangbang-ügyben, miután Szájer kérvényezte kilépését a Fideszből

A világsajtó is címlapokon hozta a magyar európai parlamenti képviselő drogos szexpartijáról szóló hírt, az ereszcsatornás meneküléssel. A gangbang buli 29 éves szervezője pedig azt nyilatkozta a Blikknek, hogy több más férfihoz hasonlóan Szájer József is hívatlanul érkezett az eredetileg csak tízfősre tervezett “partira”. A Fidesznél az újabb, röv

Szájer-ügy: Brüsszelben változást kérnek Orbántól

Euronews
-
 Tegnap 20:28Belföld

Tudósítónk felkereste Szájer József brüsszeli menekülésének helyszínét és bekopogott a képviselő irodájába is. Az Európai Parlamentben azt szeretnék, ha Orbán Viktor végre változtatna a politikáján a szexbotrány után.

Ferenc pápa lényegében megcáfolta az Orbán-kormány propagandáját

A katólikus egyházfő most magyarul is megjelent könyvében egyebek között azt hangsúlyozza, hogy a migráció csak azoknak a fejében jelent fenyegetést a kereszténységre, akik hasznot húznak ennek hangoztatásából.

Orbán: amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele

Amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet online-nak szerdán.