Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 393 hír

Forrong a Közel-Kelet: Izrael katonákat vezényel a Gáza határára

Izrael szárazföldi egységeket és katonákat vezényel a Gázai-övezet határára. Ezzel radikálisan megnőtt az esélye a szárazföldi hadműveleteknek és az izraeli-palesztin konfliktus nyílt háborúvá alakulására. Nem először kerülne sor ilyen offenzívára, hasonlót láthattunk már 2014-ben és 2008-2009-ben is. Mindkét alkalommal rengeteg civil veszett oda.

Salah is felszólalt az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban

A Premier League sztárja, Mo Salah felszólította a világ vezetőit, köztük Boris Johnson brit miniszterelnököt, hogy avatkozzanak be, mivel az izraeli erők és a palesztin fegyveresek közötti halálos összecsapások egyre csak fokozódnak.

Szárazföldi akcióra készül az izraeli hadsereg Gázában

A Hamász több mint 600 bázisát rombolta le az izraeli haderő a terrorista csoport által indított rakétatámadások után. Izraelben hét, Gázában 83 ember vesztette életét.

Izraeli turisták az elsők között jöhetnek hozzánk

Mivel Izrael a világ egyik legintenzívebben átoltott országa, így valószínűsíthető, hogy azon államok egyike lesz, ahonnan a leghamarabb kezdnek el utazni - hívta fel a figyelmet a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A harmincas évek óta nem volt ilyen súlyos a helyzet az izraeli térségben

A kvázi polgárháborús viszonyokhoz az izraeli belpolitikai válság éppen úgy hozzájárult, mint a Kelet-Jeruzsálemben élő, állampolgárság nélküli arabok jogfosztása. Elemzés az izraeli háborús helyzetről. 

Elsőként az izraeli turisták térhetnek vissza Magyarországra

  Mivel Izrael a világ egyik legintenzívebben átoltott országa, így valószínűsíthető, hogy azon államok egyike lesz, ahonnan a leghamarabb kezdnek el utazni – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (Mtü) csütörtökön.A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (Ntak) adatai szerint 2020-ban a Magyarországra látogató izraeli turisták 90 százaléka B

Külügyminisztérium: Az ukrán polgárok tartózkodjanak az izraeli és palesztinai utazásoktól

Ukrajna külügyminisztériuma javasolja, hogy az ukrán állampolgárok tartózkodjanak az Izraelbe és Palesztinába való utazásoktól a két ország között egyre fokozódó konfliktus miatt.

Tállai András zsiráfhoz hasonlította Karácsony Gergelyt

Borsod24
-
 Ma 12:30Belföld

Karácsony Gergely nemrég az Economistnak adott interjút, amelyben a főpolgármester egyebek között azt mondta, Orbán Viktor alacsony és kövér, míg ő magas és vékony, amiért később aztán elnézést kért. Több kormánypárti politikus is reagált azóta erre a megjegyzésre. A reakciók között azonban külön érdekesnek mutatkozott Tállai András…

Elsőként Izraelből jöhetnek turisták Magyarországra

Mivel Izrael a világ egyik legintenzívebben átoltott országa, így valószínűsíthető, hogy azon államok egyike lesz, ahonnan a leghamarabb kezdnek el utazni – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (Mtü) csütörtökön.

Az izraeli turisták érkezhetnek az elsők között Magyarországra

Valószínűsíthető, hogy azon államok egyike lesz, ahonnan a leghamarabb kezdnek el utazni.

Szerda éjjel is újabb rakétahullámot lőttek a Gázai övezetből Izraelre

Már második éjszaka szólaltak meg a légvédelmi szirénák Izrael déli és középső részén is, a Gázai övezetet uraló szélsőséges iszlamista szervezetek, a Hamász és az Iszlám Dzsihád a jelentések szerint rakétákkal lőttek civil településeket. A rakétaháború miatt az izraeli hatóságok lezárták a tel-avivi Ben Gurion repülőteret, az Izraelbe tartó gépeke

Izraeli turisták érkezhetnek az elsők között Magyarországra

Mivel Izrael a világ egyik legintenzívebben átoltott országa, így valószínűsíthető, hogy azon államok egyike lesz, ahonnan a leghamarabb kezdnek el utazni – hívta fel a figyelmet a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) csütörtöki közleményében.