Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A dalszerzők között is rendkívül kevés a nő

Magyarországon a nők aránya 15-17 százalék között mozog a dalszerzők között, ami előrelépés a korábbi évtizedekhez képest, ugyanakkor még mindig alacsony, bár megfelel a nemzetközi átlagnak - derül ki az Artisjus zeneipari blogján, a nemzetközi nőnap alkalmából közzétett összeállításból.

Jakab Péter: Kinőttünk az óvodából, tényleg

Interjút adott a Telexnek a Jobbik elnöke. Ebből kiderül, hogy bárki is lesz a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, beáll mögé, hogy nagyon nehéz volt Gyurcsány Ferenccel egy asztalhoz ülnie, és hogy nem támogatja, hogy a meleg párok is örökbe fogadhassanak.

A nők továbbra is 16 százalékkal kevesebbet keresnek

Tavaly 2 millió 103 ezer aktív korú nő állt alkalmazásban, ami közel 13 százalékkal haladta meg a tíz évvel korábbi létszámot, miközben a teljes munkaidőben foglalkoztatott nők átlagos bruttó bére 370 ezer forint volt, ami 16 százalékkal marad el a férfiakétól – derül ki a Trenkwalder felméréséből.

Jakab Péter megmutatta a „luxuskörülményeket”, amiben él

Az Origo nemrég arról írt: havonta több mint 6 millió adófizetői forintból, „luxuskörülmények” között él a Jobbik elnöke.

Megint kevés hiányzott a sikerhez

Szon
-
 Ma 09:20Sport

Bakó Botond elégedett volt csapata első félidei teljesítményével.

Este hétig állt a sor az oltásért a Péterfyben, katonák küldték haza az embereket

168.hu
-
 Ma 09:15Belföld

Volt, aki 5 órát várt, sokszor nagy tömegben, hogy megkaphassa a vakcinát. Teljesen kimerült orvosi személyzetről számoltak be.

Nők, akik megtanították az emberiséget az állatok tiszteletére

Joy Adamson és Dian Fossey életének emberi kéz vetett véget mindazok után, amit az oroszlánokért, gorillákért tettek. Jane Goodall, a csimpánzok fő védelmezője napjaink egyik legnagyobb természettudósa. A Nők, akik megtanították az emberiséget az állatok tiszteletére bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Szilágyi Péter: minden magyar számíthat a magyar kormányra

Minden magyar számíthat a magyar kormányra – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa a Magyar Népfőiskolai Collegium Virtuális nemzetegyesítés című online konferenciáján szombaton. A tárca MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Szilágyi Péter az eseményen az elmúlt tíz év nemzetpolitikájáról és a…

Szitka Péter összefoglalja, milyen szabályok élnek mától

Szitka Péter megpróbálta összeszedni, milyen intézkedések élnek mától pontosan a kormány rendelkezései szerint. 

Javul a helyzet a bankoknál, biztosítóknál? Egyre kevesebb a békéltetési ügy

Több mint egytizedével kevesebb kérelemmel fordultak tavaly a Pénzügyi Békéltető Testülethez az ügyfelek, mint egy évvel korábban. Az ügyeknél változatlanul a bankoké a legnagyobb arány, miközben a fővárosi ügyfelek jóval aktívabbak

Jakab Péter: Tetszik az embereknek, hogy valaki odamegy, és belemondja az igazságot a kedves vezető arcába

A Jobbik elnöke azt vallja, ha eszik egy jó nokedlis paprikás krumplit, “akkor pont elengedem magam”. A whiskey-t nem szereti, a Fidesz pedig nem egy nemzeti párt szerinte.

„Vettel stílusa kevésbé extrém, mint Perezé”

„Sebastian Vettel karriere csúcsán van” – idéz az Aston Martin technikai igazgatójának, Andrew Greennek az F1 hivatalos oldalának adott interjújából a formulapassion.it.A német minden bizonnyal igyekszik minél gyorsabban maga mögött tudni a 2020-as évet, ami sok szempontból is pályafutása leggyengébbjére sikerült. Még több F1…

Szijjártó Péter elment Japánba, hogy megmondja, Brüsszellel baj van

Két súlyos, egyértelműen a szervezett bűnözéshez kapcsolódó biztonsági kihívással néz szembe a világ, az illegális migrációval és a növekvő drogfogyasztással, és Brüsszel egyik ellen sem lép fel kellő mértékben - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Japánban, az ENSZ bűnmegelőzési és büntető igazságügyi kongresszusát…

Lánya ujjlenyomatát hordja Péter Szabó Szilvia

Így mindig vele lehet a kislánya érintése.