Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem zárnak be a bankfiókok: hétfőtől is lehet majd ügyet intézni

Újabb szigorító intézkedésekről döntött a kormány a koronavírus-járvány terjedése miatt, ezekről Gulyás Gergely miniszter számolt be a csütörtök délelőtti kormányinfón. A rövid tájékoztató után nem volt világos, hogy a pénzügyi szolgáltatókra milyen szabályozás vonatkozik majd március 8-tól, ezt a Kormányzati Tájékoztatási Központ délutánra tisztáz

Koronavírus: a Covidnak nem mindegy, hány kilót mutat a mérleg!

Azokban az országokban magas a Covid-19 következtében elhunytak aránya, ahol jelentős a túlsúlyosak száma - derült ki egy nagyszabású kutatásból.

Jogi eszközökkel küzdene a nemek közötti bérszakadék megszüntetéséért az EU

Az Európai Bizottság javaslatokat terjesztett elő annak biztosítására, hogy az unióban a nők és a férfiak egyenlő munkáért egyenlő díjazásban részesüljenek.

EZ NEM SIRI! A gépek helyett ismét az embereké a főszerep

Carrie
-
 Ma 16:48Életmód

Új irány a könyves szakmában: a most

Női kézi: Szekerczés Luca visszatér Németországba

NSO
-
 Ma 16:46Kézilabda

A kézilabdázó Szekerczés Luca visszatér a német élvonalba, és nyártól a Thüringer HC játékosa lesz. A német klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 26 éves jobbátlövő szerződése két idényre szól.

A 65 éven felüliek is kaphatnak AstraZeneca-vakcinát Németországban

Eltörlik Németországban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen az AstraZeneca brit-svéd gyógyszeripari vállalat és az Oxfordi Egyetem együttműködésével kifejlesztett oltóanyag alkalmazásának felső életkori korlátját, így rövidesen a 65 éven felüliek is kaphatnak majd ilyen oltást - jelentették be csütörtökön Berlinben.

Még két Nagy hullám jöhet / Jpmorgan: 78% Nem fektet (még) be / Volkswagen saját blokklánc

Ma is jelentkezik a LapSzemle, a globális kripto-média kitekintésünk: Kereskedj a világ legnagyobb kriptopénztőzsdéjén: https://kriptoakademia.com/Binance20_KriptoPercek/go Használd az FTX megbízható…

Ha Roosevelt el nem törli a hagyományt, ma iktatnák be Joe Bident

HVG
-
 Ma 16:39Kultúra

1793-tól a megválasztott amerikai elnökök majd másfél évszázadon át a választási évet követő év március hónapjának 4. napján tették le hivatali esküjüket, és mondták el beiktatási beszédüket.

Nem történt változás a növényi hulladék égetését illetően

Az utóbbi időben szinte égtek a telefonvonalak a közterület felügyeletnél – a lakosság a zöldhulladék, a kerti hulladék égetési szabályzata miatt érdeklődött. Az önkormányzat új rendelete ezzel kapcsolatban március 3-tól hatályos.

Személyazonosításhoz kötnék Németországban az e-mail fiókokat és az üzenetküldést

Német biztonsági tisztviselők javaslata szerint az internetes vállalkozások kötelesek lennének a felhasználók valós személyazonosságát a chat üzeneteikkel, e-mailjeikkel és egyéb

Nem szavazták meg a fegyvertartás legalizálását Ukrajnában

A fegyverpiac legalizálására irányuló két törvénytervezet közül egyiket sem hagyta

A 65 éven felüliek is megkaphatják az AstraZeneca oltását Németországban

A német egészségügyi minisztérium módosítja az oltási kampányról szóló rendeletet.