Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hollandia nyerte a női kézilabda-világbajnokságot

Hollandia 30-29-re legyőzte Spanyolországot a Japánban rendezett olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság vasárnapi döntőjében, ezzel kijutott a jövő nyári, tokiói ötkarikás játékokra. Az már a döntő előtt biztos volt, hogy új világbajnokkal bővül a női szakág, hiszen a spanyolok eddigi legjobb eredménye a bronz-, a hollandoké pedig az e

Óriási a nemzetközi sajtóvisszhangja a budapesti karácsonyi vásárnak

Blikk
-
  Ma 14:17 Bulvár

Hihetetlen megtiszteltetés érte a budapesti Bazilika előtt elhelyezett adventi karácsonyi vásárt, hiszen megválasztották Európa legszebb karácsonyi vásárának!

Mik a legfontosabb befektetői trendek idén Magyarországon?

Portfolio
-
  Ma 14:17 Gazdaság

A 2018-ban tapasztalt kisebb megtorpanást követően a 2019-es év stabil emelkedést hozott mind a hazai, mind az amerikai és nyugat-európai tőkepiacokon. Magyarországon a számbeli előremozduláson túl a befektetői lehetőségek bővülése jellemezte az elmúlt időszakot, amelynek eredményeképpen elmondható: minden korábbinál több opció áll…

Magyar színésznőt ünnepeltek Hollywoodban

NLC
-
  Ma 14:14 Film

A Pillanat című filmben nyújtott alakításáért járt a hatalmas elismerés.

Kelljél már fel buta magyar!…A begyepesedett agyunk műve ez csupán, mert nem hisszük el hogy lehet 22 éves államtit…

Itt folytatom ahol a főcímben abbahagytam. Már hogyne lehetne államtitkár-helyettes egy 22 éves bige? Mutatom miért: A semmiből bukkant fel a 24 éves vállalkozó, hogy elvigye a milliárdos menzabizniszeket A kispesti költségvetési és közbeszerzési bizottság csütörtökön 4 igen és 1 nem szavazat mellett tíz évre odaadta a kerületi közétkeztetést a...

Magyar apáca kalauzolta őket a krakkói kolostorban

Teol
-
  Ma 14:00 Megyei

Krakkóban, a határvidék történelmi és kulturális örökségét tárgyaló konferencián tartott előadást dr. Klein Ágnes egyetemi docens.

Ezzel Magyarország is nagyobbat tudna gurítani

Napi
-
  Ma 13:59 Belföld

A hazai vetőmag szaporítás termésátlagok nőttek, fémzárolt vetőmagot viszont többet is használhatnának a magyar gazdálkodók.

Elképesztő magyar siker Hollywoodban

ATV
-
  Ma 13:53 Bulvár

Domján Kata A pillanat című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó díját a US International Golden Film Awardon – írja a Borsonline.

Évről évre többet költ a magyar lakosság karácsonykor

Az ünnepi készülődéskor is egyre fontosabb szempont a fenntarthatóság.

Magyar Szó

Maszol
-
  Ma 13:45 Határtalan

RMDSZ-es kezdeményezésre a temesvári népfelkelés évfordulójához időzítették a parlament emlékülését.

Sok magyar életét könnyíti meg az új uniós jogszabály

Érvénybe lépett a határon átnyúló euróügyletek díját csökkentő uniós jogszabály.

Magyarázza a törvényszék, miért nem tiltották el a brutális férfit a gyerekeitől

Magyar Hang
-
  Ma 13:36 Belföld

Szerintük érzelmileg kötődött hozzájuk, túl hosszadalmas lett volna a bizonyítás, és amúgy is a nő kapcsolatai miatt romlott meg a házasság.

A magyarok télen almát esznek

A téli időszakban a gyümölcsök közül az almát részesíti előnyben a magyar lakosság - mondta a Magyar Hírlapnak Ledó Ferenc, a zöldség-gyümölcs ágazat országos szakmaközi szervezetének, a FruitVeB Hungarynak az elnöke.