Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Lassú fordulat az ingatlanpiacon

Adó
-
  Ma 10:41 Cégvilág

Hamarosan beindulhat az áresés a hazai ingatlanpiacon, de ez lassan alakul ki, mert egymásra várnak az eladók. Az árkorrekció mértéke várhatóan 5-10 százalékos csökkenés, azonban ez egy lassan kialakuló folyamat. Jelen pillanatban az ár fontosabb tényező a vevők számára, mint a helyszín és hajlandók nagyobb kompromisszumokat…

Kedvező fordulat történt a zilahi Református Wesselényi Kollégium restitúciós perében

Maszol
-
  Ma 10:15 Határtalan

Újratárgyalják az iskolaépület visszaszolgáltatásának ügyét.

“Használt”, vagyis antik Rolex óra piactér. Érdekes üzleti modell

Minner
-
  Ma 08:54 Cégvilág

Kedvencem! Írd mellé, hogy antik és máris értékes lesz! Jó persze egy óránál érhető, hogy antikról beszélünk, amikor több évtizeddel ezelőtt gyártott órák cserélnek gazdát. Itt amire szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az üzleti modellben mennyire fontos, hogy ez nem csak egy egyszerű piactér, nem egy Ebay, vagy itthon a Vatera, vagy a Jófogás.

Vége az aranyéletnek: október utolsó hetében nem várt fordulatot vesz az időjárás

Még bizonytalan mértékű, de határozott lehűlést jeleznek október végére a legfrissebb középtávú előrejelzések. Ez azt jelenti, hogy napokon belül véget érhet a hetek óta tartó indiánnyár.

10 érdekesség a csipkebogyóról

Habostorta
-
  Ma 08:33 Életmód

Leginkább a C-vitamin tartalmáról ismerik a csipkebogyót, viszont ennél sokkal több van benne, mondhatni igazi csodaszer. Igazán javasolt az őszi-téli időszakban a fogyasztása, hiszen rengeteg ...

Erős lehűlés vet véget a vénasszonyok nyarának – ekkor érkezhet a fordulat

A héten még biztosan kitart a szokatlanul meleg idő, de aztán érkezik a változás. Fotó: Pixabay Az Időkép előrejelzése szerint jelentős lehűlés érkezhet október végén.  A legfrissebb középtávú előrejelzések még bizonytalan mértékű, de határozott lehűlést prognosztizálnak - írja a portál, hozzátéve, a lehűlésért a sarkkör…

Amíg tart a suli, minden péntek délután érdekes sportfoglalkozásokkal várják a kisiskolásokat

Ittlakunk
-
  Tegnap 17:31 Budapest 12. ker

A tanítási időszakban minden pénteken változatos sportfoglalkozásokkal várják a kerület alsósait a Hegyvidéki Sportközpontban.Október 18-án focival, 25-én pedig az atlétikával ismerkedhetnek meg a kicsik.A foglalkozások délután fél négykor kezdődnek, ingyenesek.  

Magasabb fordulatszámra kapcsoltak az áruházak

Az idén is ambiciózus tervekkel várták a negyedik negyedévet a hazai élelmiszer-kiskereskedelmi áruházláncok, hiszen ez az időszak az éves forgalom akár 30-35 százalékát adhatja.

Fotózás régen és ma: érdekes előadást hallhatunk Debrecenben

Dehir
-
  Tegnap 17:22 Megyei

Debrecen - A folyton változó trendek között Bakator Péter fotóművész segít eligazodni.

Merőben érdekesen néz ki az F1 erősorrendje a szezon hajrájában

A Top 5-ben ott van mindkét McLaren pilóta, ráadásul Max Verstappen és Lewis Hamilton is a nyakán érezheti Carlos Sainz Jr. és Lando Norris jeges leheletét.

Hévízi érdekességek és látnivalók

Wellazine
-
  Tegnap 15:11 Utazás

Íme 10 különlegesség. Hévízi érdekességek és látnivalók, melyek ékes bizonyítékai annak, hogy feltétlenül fel kell keresned ezt a különleges helyet a közeljövőben. A Hévíz Tófürdő kapuját 2 kerub őrzi, a ...

Száznyolcvan fokos fordulat az EU-ban

Az európai vezetők hangulata 180 fokos fordulatot vett: korábban szívesen hozzájárultak a brexit időpontjának meghosszabbításaihoz, mostanra azonban elegük lett belőle. Boris Johnson brit kormányfőt, akit az unió esküdt ellenségének tartanak, nem meg akarják buktatni, hanem kezelni akarják, mint egy problémát.

Bereczki: Megrepedt a szívem. Komoly fordulat, nincs tovább

Blikk
-
  Tegnap 13:48 Életmód

Zoli: Nem értem, hogy történhetett.

Fordulatban reménykedhetnek a súlyos betegek

Komoly betegségek gyógyításában várható jelentős előrelépés a következő évtizedben, közülük is leginkább a daganatok orvoslásának fejlődésében bíznak a legnagyobb gyógyszergyártók vezetői - derül ki az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) kutatása, a II. Innovatív Gyógyszeripari Körkép eredményeiből.