Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 161 hír

Kigyulladt egy épület Munkácson, közel 8 órán át oltották a tüzet

Munkácson június 1-ére virradóan a Duhnovics utcán, a Pirohov utcai kanyar közelében kigyulladt az egyik épület teteje. A tűzoltókat kijevi idő szerint körülbelül hajnali 3 órakor értesítették - tudatja a...

Betekintés a magyar építész-zseni brutalista épületének egyik stílusos lakásába

Roadster
-
  Ma 18:00 Otthon

Goldfinger Ernő, magyar származású építész korszakos géniusz volt. Egyik fő műve a londoni Trellick Tower, melynek egyik lakását most mi is bemutatjuk.

Kizuhant egy tízemeletes épületből, és meghalt egy szombathelyi nő

Life
-
  Ma 16:30 Baleset-bűnügy

Kizuhant egy tízemeletes épületből, és meghalt egy szombathelyi nő

101 éves grúz nő épült fel a Covid-fertőzésből

Teljesen felépült a koronavírus okozta fertőzéséből és szövődménybetegségeiből is az a 101 éves örmény néni, aki május 16-án került kórházba.

Megújult épületben kezdenek a kápolnai diákok

Heol
-
  Ma 15:28 Belföld

Javában tart a községben az általános iskola két épületének a felújítása.

A bírósági épületekbe való belépés és benntartózkodás szabályai

2020. június 2. napjától a COVID-19 vírusfertőzés miatt szükséges egészségügyi készenlét okán a bírósági épületbe való belépés és a benntartózkodás tekintetében speciális szabályok léptek életbe.

Ötágú körforgalom épül Debrecenben

A Mikepércsi úton folytatódik az állami utakat is érintő közlekedésfejlesztési program, december végéig felépül az új csomópont.

Épül a Déli Körvasút: vízen szállítják a Duna-híd első hídelemét 

Tovább folytatódik a Déli Körvasút építése. Csepelen, ahol a fő hídelemeket szerelik össze, a napokban hajóra emelték és előkészítették szállításra a Rákóczi híd mellett húzódó, teljes rekonstrukciót kapó Déli összekötő vasúti Duna-híd első új elemét is. A Déli Körvasút Ferencváros és Kelenföld állomások közötti szakaszának építésére…

Ismét látogatható korunk legfantasztikusabb épülete

Roadster
-
  Ma 14:00 Kultúra

A múzeumba csak testhőmérséklet-mérés után lehet belépni.

Matolcsy: igenis lesz idén szerény gazdasági növekedés, több százezer munkahely épül vissza év végéig

A május 10-i nyilatkozatában még fenntartott 2-3%-os idei GDP-növekedési előrejelzésénél ma már óvatosabb Matolcsy György, de továbbra is bizakodó, mert mai posztjában azt írja, hogy „Beárazva a kormány és az MNB célzott eszközeit, már 2020-ra is egy szerényen bővülő magyar gazdaságot várhatunk.” A Pénzügyminisztérium legutóbb idénre…

Ötágú körforgalom épül a Mikepércsi úton

Ötágú körforgalom épül a 47-es számú főúton, a hosszúpályi leágazásnál. A beruházás után nemcsak a biztonságos közlekedés feltételei javulnak, de könnyebb lesz megközelíteni a Déli Gazdasági Övezet északi részét is – mondta tájékoztatóján Papp László, Debrecen polgármestere. Debrecen déli városrészének megközelíthetősége…

Kerékpárút épül a tatabányai Erőmű-tónál

Megkezdődött Tatabányán az Erőmű-tó melletti kerékpárút építése 304 millió forintos költséggel, a teljes projekt befejezése után Oroszlányról Tatabányán és Tatát át egészen a Dunáig el lehet jutni kerékpárral – jelentette be Szücsné Posztovics Ilona, a város polgármestere.

Halott nőt találtak egy szombathelyi panelház tövében, az épületből eddig már négyen ugrottak ki

Hajnali fél négykor földön fekvő holttestet talált valaki a szombathelyi Hunyadi út kilencemeletes épületénél – írja a Nyugat.hu.

Új parkolók épülnek az Európa sugárúton

Magyar Szó
-
  Ma 10:05 Határtalan

A Heréskert városnegyed lakói számára az év végéig új parkolókat alakítanak ki az Európa sugárút mentén.