Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Rekorddal zárt a Gourmet

Történetének leglátogatottabb rendezvényét zárta hétvégén az OTP Bank Gourmet Fesztivál. A hazai gasztronómia legnagyobb ünnepére közel 30 ezer látogató volt ...

Ezekkel a celebekkel találkoztunk a Gourmet fesztiválon

Nosalty
-
  Tegnap 18:37 Színes

A hétvége főszereplője minden kétséget kizáróan a Gourmet fesztivál volt, melyen számos magyar celebritás is részt vett, az eseményt pedig sokan dokumentálták is.

Soha nem voltak még ennyien a Gourmet Fesztiválon, mint idén

Roadster
-
  Tegnap 16:00 Recept

Az idei szombaton teltház is volt Millenáris Parkban, ahol az eddigi Gourmet-k legszínesebb felhozatalát élvezhették a vendégek.

Debreceni ukulelés is a nyertesek közt van a Garázsband Fesztiválon

Dehir
-
  Tegnap 12:29 MegyeiFesztiválokMüpa

Budapest - A korábbi éveknél is több, mintegy hetven zenekar jelentkezett a Garázsband Fesztiválra, a Müpa rendhagyó tehetségkutatójára.

Posztolj #csomagolásmentes hashtaggel

NLC
-
  Tegnap 11:49 Otthon

Már javában zajlik az idei csomagolásmentes május. Csomagolásmentesen vásárolni nem nehéz, mutatjuk.

Rekorddal zárt a Gourmet Fesztivál

A régió legnagyobb gasztrorendezvényévé nőtte ki magát a fesztivál.

30 ezres látogató rekorddal zárt a Gourmet

Történetének leglátogatottabb rendezvényét zárta hétvégén az OTP Bank Gourmet Fesztivál.

Rekordott döntött a Gourmet Fesztivál

Történetének leglátogatottabb rendezvényét zárta hétvégén a Gourmet Fesztivál: közel 30 ezer látogató volt kíváncsi a rendezvényre. Megvannak a szakmai zsűri és a közönség kedvenc ételei is.

30 ezer látogató a Gourmet Fesztiválon

Az idei Gourmet Díjat a legjobb kiállító kategóriában – a szakma döntése szerint – az Aum Étterem kapta meg, a közönség kedvence pedig ismét a gyöngyösi Bori Mami lett – adták hírül a szervezők.

Rekorddal zárt a Gourmet

Történetének leglátogatottabb rendezvényét zárta  hétvégén az OTP Bank Gourmet Fesztivál. A hazai gasztronómia legnagyobb ünnepére  közel 30 ezer látogató volt kíváncsi. Az idei Gourmet Díjat a legjobb kiállító  kategóriában – a szakma döntése szerint – az Aum Étterem kapta meg, a közönség  kedvence pedig ismét a gyöngyösi Bori Mami…

Újabb fesztiválon nyit ideiglenes üzletet az ALDI

Erre az évre kibővített koncepcióval és megújult dizájnnal készül az áruházlánc.

Csomagolásmentes flashmobok országszerte

Hulladékvadász
-
  19.05.20 11:46 Életmód

Csomagolásmentes flashmobok kerültek megrendezésre május 18-án, ahol az ország tudatosabb fele zöld pólóban, hulladék nélkül vásárolva példát mutatott. Méghozzá  egy olyan példát, amit igazán érdemes követni. A történet ott kezdődött, hogy a Tóth Andi, a Háztartásom hulladék nélkül háziasszonya és a Jövő Öko-Nemzedéke (Jön) Alapítvány…

A kovászos kenyerek és a noszvaji lekvárok is sikert arattak a Gourmet Fesztiválon

Heol
-
  19.05.20 11:06 Belföld

Idén is megmutatta szűkebb hazánk kincseit a Slow Living Hungary közössége a csütörtökön kezdődött fővárosi Gourmet Fesztiválon.