Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Terjesztőt és fogyasztókat fogtak el Eleken

Tiltott bódító hatású anyagot terjesztett a gyanú szerint egy férfi a Békés megyei Eleken. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették. Vele együtt négy olyan férfit is előállítottak, akik kábítószert, illetve új pszichoaktív anyagot fogyaszthattak. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével gyanúsítható férfit fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság

Terjesztők és fogyasztók kerültek rendőrkézre Eleken

Beol
-
  Tegnap 06:49 Baleset-bűnügy

Tiltott bódító hatású anyagot terjesztett a gyanú szerint egy férfi a Békés megyei Eleken.

Terjesztő és fogyasztók rendőrkézen

Terjesztő és fogyasztók rendőrkézen Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 28., cs - 04:19 Tiltott bódító hatású anyagot terjesztett a gyanú szerint egy férfi a Békés megyei Eleken. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették. Vele együtt négy olyan férfit is előállítottak, akik kábítószert, illetve új pszichoaktív anyagot fogyaszthattak.

8,1 milliárd eurót kapna Magyarország az Európai Bizottságtól, a Fidesz szerint ez elfogadhatatlanul kevés

7,5 milliárd eurót kellene 30 év alatt visszafizetnie Magyarországnak, ha az EB 750 milliárdos pénzügyi keretterve átmegy a tagállamokon. Az Európai Uniónak 750 milliárd euróra (mintegy 262,5 ezer milliárd forint) van szüksége a koronavírus-járvány okozta példátlan gazdasági és társadalmi károk utáni helyreállításhoz – közölte Ursula von der…

A fogyasztók ráuntak a „veled vagyunk” kampányokra

Index
-
  20.05.27 09:34 Média

A személyes hangot várják a reklámozóktól, és azt, hogy eltereljék a figyelmüket a járványról.

A fogyasztóknak elegük van a márkák „Veled vagyunk!” üzeneteiből

Az Adobe kutatása szerint a hirdetőknek inkább a mindennapi problémákra kellene fókuszálni.

Elfogadhatatlan az Agrárgazdasági Kamara számára az európai „Termőföldtől az Asztalig” és Biodiverzitás stratégia

Az Európai Bizottság közzétette az Európai Zöld Megállapodás (European Green Deal) részét képező, a fenntartható mezőgazdaságra és élelmiszeriparra való áttérést célzó Termőföldtől az Asztalig (Farm to Fork) elnevezésű stratégiáját, valamint a biológiai sokféleség védelméről szóló Biodiverzitás Stratégiát.

A fogyasztók védelmére a járvány idején is figyelnek

Haon
-
  20.05.25 10:24 Baleset-bűnügy

Egy esetben indított eljárást a megyei kormányhivatal.

GKI: pánik után pesszimizmus – a fogyasztók bizakodóbbak

Az Üzlet
-
  20.05.25 09:19 Gazdaság

Az áprilisi 29 pontos esés után 5 ponttal mínusz 28 pontra emelkedett a GKI konjunktúraindexe, ami még mindig átható pesszimizmust tükröz, főként az iparban - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.

Verbális agresszió, elfogadhatatlan – kiosztották a Kihívókat a tavalyi versenyzők

Heol
-
  20.05.23 20:00 Belföld

Rákóczi Reni és Mischinger Péter az Instagramon, élő adásban mondta el véleményét az Exatlon második szériájában kialakult feszült helyzetről. Mindkét sportoló egyértelműen védelmébe vette a Kihívók által sokat bántott Besenyei Bogit.

Verbális agresszió, elfogadhatatlan – kiosztották a Kihívókat a tavalyi versenyzők Bogi miatt

Heol
-
  20.05.23 20:00 Belföld

Rákóczi Reni és Mischinger Péter az Instagramon, élő adásban mondta el véleményét az Exatlon második szériájában kialakult feszült helyzetről. Mindkét sportoló egyértelműen védelmébe vette a Kihívók által sokat bántott Besenyei Bogit.