Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 385 hír

Fontos volt az unió elleni harc, padlóra vitte a gazdaságot

Máris komoly károkat okozott a brit gazdaságnak az EU-tagság megszűnése (brexit), pedig Nagy-Britannia még nem is vált ki teljesen az Európai Unióval akadálytalan kereskedelmi forgalmat biztosító gazdasági viszonyrendszerből és a közös szabályozói környezetből - áll a Moody's Investors Service csütörtökön Londonban ismertetett…

Dac: nem lehetnek nézők a Slovan elleni rangadón

A ma esti szlovák kormányhatározat alapján Szlovákiában a súlyos epidemiológiai helyzet miatt október 24-én kijárási tilalom lép érvénybe, amely valószínűleg három hétig fog tartani.

Brutálisan kiakadt a DK-s polgármester: szerinte így "segíti" a kormányhivatal a járvány elleni védekezést

Cserdiné Németh Angéla közösségi oldalán adatigénylési kérelemmel fordult XV. kerületért felelős tiszti főorvoshoz. Bejegyzésében azt nehezményezi, hogy semmilyen érdemi választ, segítséget nem kapott.

A választási bizottság elutasította a borsodi időközi választás eredménye elleni fellebbezést

Elutasította a borsodi időközi képviselőválasztás eredménye elleni benyújtott fellebbezést a Nemzeti Választási Bizottság. Az október 11-i, a fideszes Koncz Zsófia győzelmével zárult választás eredményét Tóth Ádám független jelölt támadta meg arra hivatkozva, hogy a szavazás napján több településről is buszoztatást jelentettek neki. Az NVB állásfog

Szijjártó Varsóban gyúrt lengyel kollégájával a Brüsszel elleni harcra

Zsarolást, migrációt, letelepedési kvótával játszott nyelvtani kísérletet emlegetettek a jogállamiság szótól irtózó külügyminiszterek.

Tanulmány: 2030-ra a globális Gdp 1,4 százalékához járul hozzá a blockchain-technológia

A blockchain-megoldások gazdasági hatása az előrejelzések szerint 2030-ra a globális Gdp (bruttó hazai termék) 1,4 százalékát teszi majd ki, azaz a technológia alkalmazása 1,76 billió dollárral járul majd hozzá a globális Gdp értékéhez – derült ki a PwC Time For Trust című tanulmányából, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Kétféle influenza elleni oltóanyag is elérhető a háziorvosoknál

Az őszi szünetben kifejezetten ajánlott, hogy a családok minél több időt töltsenek a szabadban, ha az időjárás lehetővé teszi – hangzott el az operatív törzs szerdai tájékoztatóján.

HomeOffice: Zsarolóprogramok és adatszivárgás elleni védekezés vállalkozások számára

Into
-
  Tegnap 17:33 Infotech

A világjárvány (covid-19) a távmunka példátlan megugrását eredményezte és valószínűleg tartós hatással lesz a jövőbeli munkarend átalakulására. Először az otthon végzendő, távoli munkamegállapodást „Home Office-t” kezdetben az üzletmenet folytonosságának fenntartására szolgáló

Hátborzongató! Matthew McConaughey zsarolás miatt veszítette el szüzességét, többször is molesztálták

Starity
-
  Tegnap 17:24 Bulvár

Horrorisztikus dolgokat mesélt múltjáról a színész nemrég írt könyvében.

Szlovákiában is egyre többen utasítják el a koronavírus elleni oltást

ma7.sk
-
  Tegnap 17:21 Határtalan

A Szlovák Tudományos Akadémia (Sav) legújabb kutatásából kiderül, a korábbinál is többen állítják, ha lenne rá lehetőség, akkor sem oltatnák be magukat a koronavírus ellen. Az egyre romló tendenciának a későbbiekben még óriási jelentősége lehet.

Az NVB elutasította a borsodi időközi választás eredménye elleni fellebbezést

Tóth Ádám független jelölt nem olyasmi miatt fellebbezett, ami miatt lehetne.