Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megváltoztathatja a spermiumok formáját és ronthatja a nemzőképességet a koronavírus

SzMo
-
 Ma 08:03Tudomány

A közvetlen fertőzés, a gyulladások, de a stressz is árthat a szaporítószerveknek.

Elképesztő fényjelenséget figyeltek meg a Földön a Nemzetközi Űrállomásról

Nagyon különleges videót hozott nyilvánosságra az ESA, melyet a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről rögzítettek, érdekessége pedig, hogy elképesztő fényjelenség látható rajta a Föld kapcsán, mintha egy fordított kék villámtevékenység került volna a középpontba. A fényjelenséget még 2019 februárjában rögzítették a Csendes-óceá

Az utolérhetetlen nemzedék

„Hol és hogyan érhetőek el a mai fiatalok?” – az utóbbi 4-5 évben szinte minden nagyobb reklámszakmai konferenciának ez a fő témája.

A koronavírus a trópusokon is pusztít, csak nem úgy

Bár a járvány eddig a legtöbb áldozatot a mérsékelt övi, illetve a szubtrópusi régiókban szedte, de azért akadnak kivételek is.

Hétfőtől metrón, buszon FFP2-es maszk kell! – szigorított Ausztria, a kommentelők nem hagyták szó nélkül…..

Kétméteres védőtávolság, kötelező FFP2-maszkviselés és heti szintű tesztelés számos szakma képviselői számára. Január 25-től szigorúbb járványellenes szabályok határozzák meg a mindennapokat Orbán tesztlaborjában országszerte - írta az orf.at.

Nem lesz víz kedd délelőtt e három debreceni városrészen

Dehir
-
 Ma 07:55Megyei

Debrecen - A Látóképi csárdában, a Péterfia dűlőn és Ondód területén szünetel a vízszolgáltatás.

Főváros: nem biztos, hogy a Galvani híd megépítése valóban el fogja érni az ígért hatásokat

ATV
-
 Ma 07:48Belföld

Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes szerint bár már megszületett a döntés a híd megépítéséről, de a főváros vezetése elkezdte ezt vitatni, szerinte ugyanis nem biztos, hogy a híd valóban el fogja érni az ígért hatásokat.

Jakab Ferenc: nem rossz a kínai vakcina, nem kell tőle megijedni

„Ha tudományos tények és publikációk alátámasztják egy vakcina hatásosságát, akkor nincs olyan vakcina, amivel ne oltathatnánk be magunkat” – jelentette ki Jakab Ferenc az ATV Heti Napló című műsorában. Mint elmondta, akit beoltanak, az nagy eséllyel nem adja tovább a vírust, és szerinte az oltás hasznos akkor is, ha valaki már átesett a…

Sötét idők jönnek – nem csak az egyetemeket privatizálja alapítványokba a kormány

Az egyetemeken keresztüli magánosításra és vagyonkimentésre az SZFE drámája hívta fel a figyelmet, de ennél sajnos jóval tragikusabb jövő előtt állhatunk, ha folytatódik a tendencia. A Biodóm is magánosításra kerülhetett volna, de még időben lépett az új vezetés. A 20 milliárdos Millenáris viszont csendben elveszett.

Ilyen mélyponton még nem volt a Chelsea csatára

Rangadó
-
 Ma 07:42Foci

Timo Werner képtelen gólt szerezni, de Frank Lampard kiállt mellette.

Nem megy sorozatgyártásba a Sony elektromos autója

A Sony autóipai újításait pedig más járművekben hasznosíthatják majd, például az önvezetés, a biztonság, a megbízhatóság, az autón belüli szórakoztatás és az általános felhasználási élmény tekintetében.

Charlie végre életműdíjat kapott: A feleségem és az édesanyám nélkül nem lehetnék itt!

Ripost
-
 Ma 07:40Bulvár

A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án, a Duna TV kétórás showműsorában adták át ötödik alkalommal a Petőfi Zenei Díjakat. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját, Petőfi Sándort formázó szobrokat 12 kategóriában kapták a hazai könnyűzene legjobbjai.

Falusi Mariann elárulta, miért nem vállalt gyereket - Egy trauma miatt mondott le az anyaságról

Femina
-
 Ma 07:40Bulvár

Falusi Mariann életében teljesen tudatos döntés, hogy nem született gyermeke.