Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

Ukrajna: soha ennyien nem kerültek kórházba egy nap alatt

Index
-
 Ma 17:57Külföld

Több mint 16 ezer fertőzöttet diagnosztizáltak az utóbbi 24 órában.

Ennyi koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván Lentiben

Zaol
-
 Ma 16:08Megyei

Emelkedett a héten a koronavírussal fertőzöttek száma a városba. Erről pénteken Horváth László polgármester tájékoztatta lapunkat.

Milliárdos fenyőbumm néz ki decemberre: ennyibe kerül a karácsonyfa idén

Már érkeznek az árusítóhelyekre a karácsonyi fenyők, amelyek forgalma az idén 15 milliárd forintra nőhet a tavalyi mintegy 12 milliárdról, az emelkedést az átlagárak növekedése mellett a műfenyők arányának emelkedése is magyarázza

Ennyibe kerülnek majd idén a karácsonyfák: már érkeznek a fenyők az árusítóhelyekre

Már érkeznek az árusítóhelyekre a karácsonyi fenyők, és azt várják, hogy ezeknek a forgalma a tavalyi körülbelül 12 milliárdról idén 15 milliárd forintra nőhet, ezt egyrészt az átlagárak növekedése magyarázza, másrészt a műfenyők arányának emelkedése.

Ennyi idő alatt készül el egy Konyhafőnök-rész

24.hu
-
 Ma 15:10Bulvár

Igyekeztünk választ találni A Konyhafőnök VIP kapcsán felmerült olvasói kérdésekre.

Ennyit (nem) látni egy gyalogosból a sötétben (fotók, videó)

Nool
-
 Ma 14:55Belföld

A gyenge látási viszonyok, a pára, a köd és a korai sötétedés megnehezíti az autósok dolgát. Tudatos felkészülést igényel a balesetek elkerülése az autósoktól, a kerékpárral közlekedőktől és a gyalogosoktól egyaránt.

Kiszámolták: Ennyibe kerül egy iPhone 12 az Apple-nek

Leet
-
 Ma 14:30Gaming

Manapság már senkit sem lepnek meg igazán az Apple árazásai, tekintve volt idő, hogy hozzászokjunk ahhoz, hogy az almás ökoszisztémáért bizony súlyos felárat kell fizetnünk. Az új iPhone-ok esetén viszont érdekes mód csökkentettek az árcédulán, hazánkban persze ez nem igazán látszott, köszönhetően a borzasztó forintárfolyamnak. Egy japán…

Kicsi a bors, de erős – na de ennyire, kedves ASRock?

Hamarosan adott lesz a lehetőség, hogy 64-magos AMD EPYC processzort Mini-ITX-nél nem sokkal nagyobb méretekben üzemeltessünk.

Ennyi disznóság még nem repkedett a parlamentben: az ellenzéki Matovičot idézi az a cirkusz, ahogy a tajvani képvis…

Parameter
-
 Ma 13:58Bulvár

Odáig mentek el az ellenzéki politikusok, hogy a kormányfőjükre egy vödör sertésbelsőséget öntöttek rá. A képviselők azt kifogásolják, hogy a behozandó hús olyan növekedésserkentőt is tartalmaz, ami például az EU-ban tiltólistán szerepel.  A pozsonyi parlamentben ezt a performanszos vonalat sokáig Igor Matovič képviselte,…

Ennyibe kerülnek az iPhone 12 hardverelemei

A Nikkei és Fomalhaut Techno Solutions darabokra szedték a nemrég megjelent iPhone 12 és iPhone 12 Pro telefonokat és alaposan megvizsgálták, hogy a készülékek hardverelemei mennyibe is kerülnek összesen és erről megosztották a

Ennyit költhetnek idén a magyarok fenyőfákra

Origo
-
 Ma 12:08Gazdaság

Környezetvédelmi szempontból érdemes a vágott fenyőket előnyben részesíteni a műanyagokkal szemben.

Láng Zsolt: Nem értem, hogy merték ennyire hülyének nézni a fővárosiakat

HírTV
-
 Ma 11:53Vélemény

Megtaláltuk azokat a buszokat, amelyekkel a Leisztinger Tamáshoz köthető cég megnyerte a buszbérlési tendert. A témáról bővebben pénteken 20.30-tól az Informátorban.

Ennyiért vehetünk majd halat az idei karácsonyra

Life
-
 Ma 11:33Bulvár

Nagyobb a karácsonyi halválaszték az idén az elmúlt évhez képest, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) tájékoztatása szerint a kiváló minőségű halat a tavalyihoz hasonló áron lehet beszerezni.

Ennyi magyar sportoló bukott le idén doppinggal

Elég széles a tiltott szerek használatának skálája.