Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Az ellenzéket a járvány közepén is a hatalmi marakodás érdekli”

Dömötör: A saját elveiket számolták fel, amikor összeálltak azokkal, akiket korábban lenáciztak.

Elszállhatnak az atlétikai stadion már eleve felpumpált költségei, és csúszhat is a projekt

Újabb milliárdokat sikerült elkölteni az épülő atlétikai stadionra. Ezúttal tanácsadói, ellenőri feladatokra szerződtek baráti cégekkel.

Gulyás Gergely: akár már december 2-án is tetőzhet a járvány

MFor
-
 Ma 11:08Gazdaság

Ez az optimista szcenárió a matematikai és járványügyi modellek alapján. A legrosszabb verzió szerint ez csak január végén következik be.

Akcióban a Jótett Bank: Iskolákba kerülnek a nem használt banki eszközök

Országos It és okos-eszköz adományozási programot indított a Jótett Bank a hátrányos helyzetű iskolák, pedagógusok, diákok számára. A Digitális Gyorsítósáv programban több mint kétezer, új vagy a bankokban már nem használt, de jól működő eszköz kerül gyermekekhez és iskolákba karitatív szervezeteken keresztül.

F1: Russell megkapja a nagy lehetőséget a Mercedestől?

NSO
-
 Ma 11:07Forma1

A pozitív koronavírustesztet produkáló Lewis Hamilton váratlan kidőlésével a Formula–1 legvonzóbb ülése szabadult fel a soron következő Szahíri Nagydíjra. Bár a Mercedes két tartalékpilótával is rendelkezik, lehetséges, hogy valaki más kap lehetőséget Valtteri Bottas mellett.

Lapszemle: Marco Rossi gyerekként orvosnak készült

NSO
-
 Ma 11:06Foci

Hajnali négykor kelt, hogy a délutáni edzések ellenére felkészülten érkezzen a szigorú egyházi középiskolába, és orvosnak tanulhasson tovább – többek között ez is kiderül Marco Rossiról a Magyar Nemzet riportjából. A cikk szerzője, Szalay Attila Druentóban, a Torino melletti községben járt, ahol a labdarúgó-válogatottunk olasz szövetségi…

A lakosság nem ért egyet a Valutaalap követeléseivel

Egy friss felmérés tanúsága szerint az ukrajnai lakosság többsége nem

Nem minden erdélyi román kívánt feltétlenül az anyaországhoz csatlakozni 1918-ban

Erdélyt már jó másfél évvel Trianon előtt elveszítette a magyar állam, amikor 102 évvel ezelőtt, 1918. december 1-jén Gyulafehérvárott a Román Nemzeti Tanács a népek önrendelkezési jogára hivatkozva kinyilvánította Erdély elszakadását Magyarországtól és csatlakozását a Román Királysághoz, míg ugyanezen a napon kiáltották ki…

Itt a vége, többé már nem lazsálhatjuk el a munkahelyi értekezleteket

Rakéta
-
 Ma 11:00Infotech

Unottan jegyzetelő hallgatók, el-elkalandozó kollégák. Csak pár tipikus jelenség, melyeket segíthet kiküszöbölni a Headroom nevű szoftver, ami valójában már a koronavírus-járvány előtt megkezdte hódító útját. A Google egyik néhai fejlesztője, Julian Green és az orosz származású mesterségesintelligencia-szakértő, Andrew…

Leginkább a panellakásoknál lehet érezni az áresést

Realista
-
 Ma 11:00Otthon

Míg az elmúlt évek ingatlanpiaci nyertesei a panellakások voltak, addig úgy tűnik, hogy az elmúlt néhány hónap alatt bekövetkezett árkorrekcióban is ők járnak elől.

PS2-es játékokat is lehet emulálni a Series S-en

Látványos bravúrt sikerült néhány embernek végrehajtania az Xbox Series S-en: PlayStation 2-es játékokat futtattak a Microsoft új konzolján, ami azért is ironikus, mert - a streaming szolgáltatást leszámítva - a PS5 erre nem képes.

Jövőre még nem tudja behozni az idei bukót a magyar gazdaság - mi lesz?

Bár a második negyedéves súlyos hanyatlás után javított a magyar gazdaság, minden terület – a felhasználási és termelési oldalon – a negatív tartományban maradt éves szinten. Az idén 6 százalékos lehet a visszaesés és a mostani kilátások szerint jövőre még nem tudja behozni a hátrányt a gazdaság.

Gulyás Gergely: Akár már december 2-án tetőzhet a járvány

A miniszter nem ért egyet Demeter Szilárd írásának több állításával.

Idén sem marad el a közös advent a Csiky Gergely Színháznál

Különleges adventi forgatással, meghitt dalokkal és versekkel, a legifjabb színházrajongók számára izgalmas mesékkel, valamint kétórás, fergeteges szilveszteri gálaműsorral készül a karácsonyra és az év utolsó napjára közönségével együtt a Csiky Gergely Színház.