Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ütős kis csapat lehet a Máv Előre női röplabdagárdája

Feol
-
  Ma 20:58 Sport

Elkezdte a Máv Előre-Bericap röplabdacsapatának vezetősége a női Nb I-ben szereplő együttes keretének megerősítését, három új szerzemény érkezését jelentették be, akik már ellátták kézjegyükkel szerződésüket.

Ez lehet a járvány egyik pozitívuma: egyszerűsödik az ügyintézés

Ma már nincs sem jogi, sem technikai akadálya, hogy teljes biztonsággal azonosítsuk magunkat online környezetben. Így a korábban személyes megjelenést igénylő szerződések is megköthetők interneten. A technológia fejlesztésében élenjáró

2023-ig még bárkinek ingyen lehet illegális kútja

A kormány 2023 végéig meghosszabbította az illegális kutak bírságmentes fennmaradásának 2020. december 31-én lejáró határidejét – közölte az agrárkamara kedden.

Jegyek elővételben – Vasárnap legfeljebb 2300-an lehetnek ZTE Arénában

Zaol
-
  Ma 20:00 Sport

A ZTE FC labdarúgó már az újabb fordulóra készülnek, ahogy a klub is, hiszen a vasárnapi, Puskás Akadémia FC elleni találkozón szeretnék, ha nagyon sok néző is helyet foglalhatna a lelátókon. A labdarúgó NB I.-ben legutóbbi sikerükkel a kieső helyről elmozdult egerszegieknél mától megkezdik a belépők árusítását.

Kivételes esetben, engedéllyel lehet bemenni a Balassa-kórházba

Teol
-
  Ma 20:00 Megyei

Mivel továbbra is látogatási tilalom van érvényben, arról érdeklődtünk a Balassa-kórháztól, miként veheti fel a kapcsolatot valaki haldokló hozzátartozójával.

Ilyen lehet a Huawei kijelző mögé épített kamerás telefonja

NapiDroid
-
  Ma 19:56 Mobiltech

A Huawei már nagyban dolgozik az első olyan mobilján, ami kijelző mögé épített “láthatatlan” kamerával érkezik, és néhány nemrég kikerült szabadalmi iratból kiderült, hogy milyen is lehet ez a készülék. Valójában két mobil terve is szerepelt a Huawei által benyújtott dokumentumokban, de ezek előlapja teljesen megegyezik, csak a hátlapjuk más,…

Temetkezési vállalkozók cáfolják a kormányt: jóval több áldozata lehet a járványnak Spanyolországban

Magyar Hang
-
  Ma 19:00 Külföld

Csaknem 43 ezerrel többen haltak meg március és május között, mint a korábbi évek azonos időszakában. Vasárnap egyetlen áldozatot sem jelentettek.

Trianont nem lehet meghaladni: inkább tanulni kéne belőle

Jövő TV
-
  Ma 18:58 Vélemény

Bencsik János független országgyűlési képviselő szerint egy realitásokkal számot vető, okos diplomácia- és kultúrpolitika lenne a „jó” válasz Trianonra.

Csütörtök délután szokatlan dolognak lehet szemtanúja, ha Budapesten tömegközlekedik

ATV
-
  Ma 18:57 Belföld

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán figyelmeztet a tervezett akcióra.

Mindent lehet, csak akarni kell! Olvasónk fotói Aldebrőn készültek, az egri borvidéken

Látjátok, vidéken sem könnyebb a helyzet, mint fővárosunkban. Csodák bárhol történhetnek, csak hinni kell benne. Aldebrőn hamarosan elkészül a járda,…

Ingyenes wifi-hozzáférési pontok létesítésére lehet pályázni

Az Európai Bizottság szerdától elérhetővé teszi negyedik, egyben utolsó pályázati felhívását az ingyenes WiFi4EU hozzáférési pontok kiépítésére fordítható uniós finanszírozásról - közölte az uniós bizottság kedden.

Maradj itthon, és jó lesz nektek – Avagy hogyan lehet az idei a család legemlékezetesebb nyara?

Famiily
-
  Ma 18:45 Életmód

Két szakértő - akik egyben édesanyák is - siettek a segítségünkre, hogy ellássanak minket tanácsokkal a legújabb Mesélj, Anyukám! podcast beszélgetésben azzal kapcsolatban, hogyan lehet itthon, belföldön idén nyáron a járvány után is csodálatos, emlékezetes nyarunk.

Fogarasi Gábor: "minden lehetőséget megragadva igyekeztünk megelőzni, hogy a pécsi családok elhagyni kényszerülje…

Márciusban és áprilisban, az új koronavírus-járvány idején számos lakossági jelzés érkezett a pécsi önkormányzathoz, attól tartott több pécsi, hogy ha az egészségügyi veszélyhelyzet miatt fizetés nélküli szabadságra küldik, vagy elveszíti a munkahelyét, akkor elveszíti az albérletét is - közölte lapunkkal Fogarasi Gábor, a pécsi önkormányzat…