Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elektronikus, okos eszközökkel védik a határt

Hőkamerákkal pásztázzák a határt a rendőrök, a migránsok nem tudják kijátszani a védelmi rendszert.

Novák Katalin ismertette az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszavazott az Országgyűlés.

Elégedett a horgász, ha sok a hal a vízben

Az utóbbi évek legnagyobb halmennyisége került a Tolna Megyei Horgászegyesületek Szövetsége (Tohosz) halgazdálkodási vízterületeibe idén a területijegy-értékesítések bevételének, a mohoszos haltelepítési pályázati lehetőségnek és a tavaszi intervenciós haltelepítésnek köszönhetően.

Forgalmirend változás lépett életbe Törökzugban

  Forgalmirend változás lépett életbe december 1-től a belső törökzugi lakótömböknél, a Budapest körúton. Erről a gyulai képviselő-testület még legutóbbi ülésén döntött. Keddtől a rajzon is látható formában, a Nürnbergi utca irányából közelíthetjük meg a tömböket, majd balra és jobbra fordulva is az egyirányú szabályokra kell figyelni. A belső…

Dráma! Szakítás miatt akart öngyilkos lenni egy fiatal a III. kerületben

Metropol
-
 Ma 16:30Bulvár

A szakítás nagy traumát okozott a fiú lelkében, ezért véget akart vetni az életének.

10 emlékeztető mindenkinek akinek már nagyon elege van 2020-ból!

A karácsonyhoz mindig a boldogság érzése kapcsolódik a reklámokban és sokszor a családban, a környezetünkben is. És pont ezért… sokaknak eszébe sem jut, hogy vannak, akiknek nem boldog a karácsony. Akiknek az egész év nehéz volt. Hoztunk néhány emlékeztetőt. (Magunknak is.) 1. Nem vagy egyedül Akár emberek vesznek körül, akár…

Megszavazta a parlament: emelik a Csed-et, büntetik a balhés autósokat és végleg megváltozik minden Nav-dolgozó élet…

Számos új jogszabályt hozott ma az Országgyűlés. Ezek között van, amely a fogyasztók érdekeit erősíti, de rendelkeztek egyebek mellett a csecsemőgondozási díj emeléséről, a NAV-os dolgozók életét érintő hatalmas változásról és a balhés autósok büntetéséről is.

Bocsánatot kért a transzneműek sterilizálásra kényszerítése miatt a holland kormány

A holland kormány kedden hivatalosan bocsánatot kért egy korábbi törvény miatt, amely a sterilizáció feltételéhez kötötte a transzneműek nemváltásának jogi elismerését- írta a holland sajtó.

Csak a bajnoki címmel lenne elégedett az MTK Budapest a Hungarian Open Négyes Döntőjén

Esport 1
-
 Ma 16:22Gaming

A magyar rekordbajnoknak a címvédés az egyetlen elfogadható opció.

Hasíthat a 4iG egy friss elemzés szerint

VG
-
 Ma 16:19Gazdaság

Az elemzőház optimistán látja a cég jövőjét, ráadásul a felvásárlások hatásaival még nem is számoltak. Az biztos, hogy további felvásárlásokat várnak.

A holland kormány kárpótlást fizet a transzneműeket ért jogsértés miatt

A transzneműség elismeréséért Hollandiában le kellett mondani a gyerekvállalásról.

Életét kockáztatva mentett ki a kispesti tűzvészből egy nyugdíjast két rendőr

Nem habozva, saját életük kockáztatásával mentette meg két hős zsaru azt a 87 éves férfit, aki bennrekedt kispesti lakásában. A rendőrök a karjukba kapva támogatták le a férfit a kilencedik emeletről.

Adóemeléssel élénkítené a gazdasági aktivitást Salgótarján

Salgótarjánban januártól megemelik az idegenforgalmi adó mértékét, és adót vetnek ki olyan, vállalkozások tulajdonában álló telkekre, amelyek nem szolgálnak termelési célokat - közölte a város polgármestere a közösségi oldalán.